14.05.2010

YSL Lip Twins 12 + Lancome Juicy Tubes Simmer

Hastalıktan dudaklarımın çatladığını söylemiştim. Biraz biraz düzelmeye başladılar, günde on kere Dermalogica Lip Treatment ve TBS Lip balm sürdüğüm için haliyle.. Bugün artık bir ruj süreyim dedim, ama dudaklarımın kenarları hâlâ tahriş olmuş halde, bir tuhaf duruyor kenarlar bu yüzden.

lancome juicy tubes

Fazla da renkli değil aslında sürdüğüm şey, YSL Lip Twins 12'nin Violet tarafının üzerine Lancome Juicy Tubes Simmer sürdüm, sürdükten sonra da hemen pişman oldum. Lancome Juicy Tubes yaratıkları iyi güzel ama duyduğum en keskin vanilya kokusuna sahipler, bö!

Bu arada Juicy Tubes Simmer da gavurların tamamen "washed me out" dediği cinsten solgun bir gloss, merak eden olursa, yazayım.

Yakında bol bol MAC To the Beach koleksiyonu rujlarımı göreceksiniz :D

Bu sefer de benim size bir sorum var, Izmir'de astım konusunda iyi bir göğüs hastalıkları doktoru arıyorum, tavsiyesi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim!

2 yorum:

merqure dedi ki...

ege üni.tıp fal. göğüs hast. anabilim dalında prof.dr.münevver erdinç...kendisinden bizzat ders aldım ve bence başarılı,bilgili ve tecrübeli... geçmiş olsun canım,kim için???

admin dedi ki...

çok teşekkür ediyorum merqurecim öneri için, kendim için arıyorum, yıllar sonra astımım çok azdı, tekrar bir kontrole girmek istiyorum da.. Sevgiler...

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.