6.05.2010

MAC RTT Mucizesi

Ben bu zat-ı şahaneyle Just Makeup’ın yazılarından tanışmış ve hemen alınacaklar listeme eklemiştim. Geçen sene MAC’e gittiğimde RTT RTT diye hebele übele gezip, benimle ilgilenmesini 3 saatte sağladığım bir MUA’ya ne istediğimi üç saatte anlatıp {ki bu ayrı bir konu, yaşadığım mağaza deneyimlerimi bir ara yazacağım size} kendisine kavuşmuştum.

mac reflects transparent teal

Neyse işte, RTT çok amaçlı bir ürün, bir nevi glitter. Kendisini en çok kullanmayı, mat eyeliner üzerine seviyorum, bunu da JM'den öğrendim hehe.

Nasıl mı, diyelim ki mat bir göz kaleminiz var, istiyorsunuz ki ışıl ışıl olsun. Mat göz kalemini sürüyorsunuz...

 mac reflects transparent teal

Sonra elinize eyeliner fırçasını alıp, fırçanıza varsa bir paf MAC Fix+ sıkıp, yoksa başka birşeyle ıslatıp, bir miktar RTT alıyorsunuz. Sonra bunu göz kaleminizin üzerine geçiyorsunuz.. Sonra ne mi oluyor?

 mac reflects transparent teal

İşte bu..

Güzel değil mi?

11 yorum:

Dee Makeup dedi ki...

Harika! ama JM'nin yazısına göre artık satılmıyor :( yeniden çıksın!
Bu arada RTT ne diye kafayı yedim, Reflects Transparent Teal'mış :)

admin dedi ki...

ay evet yazması uzun geldi unuttum :)

kalkmış olabilir ama nette vardır, baya güzel bir ürün :)

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

RTE Diye sayıklıyorsun sandım bi an,sonra da türbanlı ve makyajlı bir foton gelecek diye korktum.Çok şükür RTT imiş.
Anacım bende bu isimlere hastayım. Reflects Transparent Teal diyeceklerine kısaca MIYDKKPŞ deseler ya
Bunu da sen anlamadın dimi?
MIYDKKPŞ'nin Biyoca tercümesi canımcım "Matlığı Işıltadan Yanar Döner,Kımıl Kımıl Parıldayan Şey"
Hahahhahhaaa:)
Not:Hacı,kaça bu?

admin dedi ki...

Biyo, bu blogun sahip olduğu en nefis yorumcu tacını sana takmak istiyorum öncelikle, blogunu da takibe aldım, sen ne şukela bir insansın yahu.

RTE pigmenti bu. Sürünce bi beyaz ışık yaratıyo, algıda kıtlık yaratıyo sona :P

Sen OPI'nin renk isimlerine baktın mı hiç? Onlarda daha çok malzeme var.

Ben geçen yıl alırken 38 lira gibi birşeydi, hayvan gibi yannız, torunlarının çocuklarına kadar RTT sürülebilecek fazlalıkta.

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

Kızzz yazıyı yeni yazmış olsamda ben sana tee ne zamandan hastayım.Kafam narsa maca bastığından beri şımarıp size yorum yazabiliyorum bakma sen:)
http://biyonikkedi.blogspot.com/2010/04/makyaj-bloglari.html

Jm ile ocağıma incir ağacı diktiniz,yaktınız huleyn beniiii:)

hevesli bardak dedi ki...

Ben de en çok bu makyaj malzemesi mağazaları çalışanlarının dikkatini nasıl çekiyorsunuz onu merak ediyodum, 3 saati görünce yüreğim soğudu -yanlış anlama, özdeşleşme yaptım ondan.

Harbiden nasıl şeyapıyorsunuz, beni hiç adam yerine koymuyorlar da. En son İstiklal cad. Mac'te fondöten sordum, kadın bana dönmedi bile. Hafif yan dönüp benim tenime epeyce sarı olan bir rengi alıp elime sıktı "aha bu", sonra da gitti saçları ucuz kuaförde yanmış, suratı kötü makyajdan köseleye dönmüş bi kadınla ilgilendi. O yüzden "personel çok ilgiliydi" filan dendikçe cinleniyorum, erkeğimi baştan çıkarmayı bildim de bi makyaj dükkanı elemanını baştan çıkarmasını bilemedim :/

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Ahhh RTT'yi görünce tanıdım ben :D Glitter delisi olarak tabii ki MAC glitter koleksiyonu yapıyorum, pişman diilim xD Yavrularım benim, çok tatlılar ya, hepsi inanılmaz güzel, ev yapımı dazzleglass yapıyorum ben bu bebeklerle :D Tek sorunu çok tozutuyorlar, kapağı kapalı sakladığım halde her yer glitter oluyor, ayrıca şeffaf poşete de koyuyorum ben. Pro mağazada 1-2 ay önce hala vardı bundan ve bi tane daha LE versiyonundan. Merak edenler Taksim'e bakabilir :)

bir demet feslegen dedi ki...

Bu ürüne bittim o ayrı konu da... valla biyo'ya bu tacı vermek lazım Irazım, çok güldüm süper yazıyor..

Hevesli bardak, mac mua ları genelde cool takılıyorlar. Eğer yakınlık kurduğun " bir " tanesi yoksa işin fena.. gide gele artık samimi oluyorsun zaten. Benim var bi tane mua m mesela çok tatlı, tel.den bile konuşuyoruz.
Yalnız mua.m var dedim ya, samimiyetten öyle çıktı, pardon :))

admin dedi ki...

@hevesli bardak, aslında tam da o konuya değinecektim yazmaya üşendim. hayır canım maalesef ben de ilgilerini çekemiyorum.

bağdat caddesi mac'e gittim elimde listeyle, sadece ürünleri vermelerini istiyorum yani direk kasaya gidicem, hatunlar yanındaki 1 göz kalemi alacak diye 20kere uygulama yaptı benle ilgilenmedi, 3 saat geçirdim dediğim kendim çekmeceleri arayıp bulmaya çalışırkendi :)

marjo, bunlarla oje filan da yapılıyormuş ama kıyamıyorum ben kuzulara.

Eda, evet gerçekten :)

miracle dedi ki...

Bu ürünün benzeri İnglottada var. Bilginiz olsun;)

F4 dedi ki...

yaaa nası satıştan kaldırırlar bunu yaaa! ben de istiyorum!!!

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.