4.05.2010

INGLOT Göz Kalemi

 INGLOT Goz Kalemi

Bir süre önceki INGLOT ziyaretlerimin birinde bu göz kalemlerini aldım. AMC Göz kalemleri siyah ve lacivert.

Siyahın rengi simsiyah, aynı MAC Feline ve Smolder gibi, lacivertse o kadar koyu değil daha mavimsi ama her iki kalemlerin de sürümleri yumuşacık ve kalıcıkları iyi.

 INGLOT Goz Kalemi

Izmir’de MAC Kozmetik mağazaları olmadığı sürece INGLOT göz kalemlerini kullanacağım gibi gözüküyor. Hoş gerçi elimde şu an MAC Smolder var ama bugün gözümde INGLOT AMC kalem var yine.

Şunu da söylemeden geçemicem, MAC Smolder’a oranla INGLOT siyah göz kalemi kesinlikle daha kalıcı.

 INGLOT Goz Kalemi


Sizin favori siyah göz kaleminiz hangisi?

11 yorum:

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Favori kalemim mac graphblack technakohl. Bitirebildiğim tek kalem :) Bu ara Avon'un glimmerstick diamonds kalemlerinden kahve olanına dadandım, koyu kahve-siyah duruyor, her gün kullanıyorum, dörtte birini bitirdim bile :)

Oya Yoga dedi ki...

açıkçası benim favorilerimden inglot(siyahı ve grisini aldım). sephora'yı falan da denedim, mac'e hiç bulaşmadım gerçi ama inglot'unkilerin sürümü yumuşacık. yves rocher'inki de fena gelmedi.

admin dedi ki...

@marjo, onu denemedim bak merak ettim şimdi.

avonun o kalemlerini duymuştum hatta ısmarladım avon satan arkadaş bırakınca bende tekrar almaya üşendim sonra.

@beatlefan, inglot güzel değil mi.. fırçayla da iyi dağıtılıyor.

Oya Yoga dedi ki...

ya bi de tazelemiyorum bile, bir sürüyorum tüm gün kalıyor, çok şükür alerji de yapmadı ki en büyük sorunum alerjidir. gidip başka rengini de alasım geldi şimdi :)

nily21 dedi ki...

Inglot kalemlerin kalıcılıklarını merak ediyordum çok güzel renkleri var..Ben Shu Uemura'nın siyah göz kaleminden çok çok memnunum. Bir de denemek için öylesine aldığım Mavala siyah göz kalemi kullanıyorum. Rengi güzel ve bende hiç akma bulaşma yapmadı..

ÇiğdeM dedi ki...

Avon'un Glimmerstick serisi çok kalıcı ve pigmentli. Temizlemek için Yves Rocher'in göz makyajı temizleyicisi yeterli gelmiyor. Yeni arayışlara girdim :)) Özellikle Twilight Sparkle rengini mavi renk hastası biri olarak çok seviyorum. Not: Glimmerstickler bu ay indirimde (8.90 TL)

Sevgiler

defev dedi ki...

Göz üstünde loreal, urban decay hatta flormar bile kalıyor kalmasına da ben göz içinde en iyisi hangisi onu merak ediyorum. UD zero fena deil ama mac graphblack technakohlü merak ettim. feline ve smolder için çok akıyor deniyor.

admin dedi ki...

Beatlefan, bu laciverti de güzel bak :)

Nilgün, onları hiç denemedim bak, bir de Estee Lauder'dan memnunum ben.

Çiğdem, avon satan birini bulursam alıcam zaten ondan :)

Defev, göz içine Feline Smolder aman diyim çok fena akıyor. Ben Fluidline sürüyorum göz içine.. Illa kalem çekeceksem de Estee Lauder Artists Eye Pencil kullanıyorum nispeten daha az akıyor..

Zülâl dedi ki...

denedigim markalari pek aklimda tutamiyorum. bundan birsürü markayi denedigim gibi yanlis bi kaniya varmayin tabi ki :) ama benim memnuniyetle kullandigim siyah göz kalemim Avon arka tarafinda aplikatör olanlardan. kullan kullan bitiremedim daha. bir de the body shop'u da cok begeniyorum ama sadece beyazini kullaniyorum. digerlerini denemek daha nasip olmadi. he aklima gelmisken Cecile kullaniyordum önceden siyah kalem olarak o da harikaydi. niye biraktim acaba kullanmayi :)

Adsız dedi ki...

ben bu kalemlerin fiyatını soracaktım bilgilendirirseniz sevinirim :)

admin dedi ki...

adsız, tam hatırlayamıyorum maalesef, alalı çok oldu. 20 civarı olabilir.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.