12.05.2010

Banyo Dolabı Rafı

Banyo dolabımızda kişisel bakım ıvırzıvırlarımızın bir kısmını depolamak için eşimle ortak kullandığımız bir raf var. Tabi doğal olarak rafın %98’i benim, %2’si onun :P

Ben makyaj malzemelerimi banyoda tutmuyorum, bu rafta sadece her an elimin altında olmasını istediğim, daha çok bazı cilt bakım ürünleri bulunuyor. Bir de özel olarak bitirmeyi hedeflediğim allık vb tarzı bazı şeyleri buraya getiriyorum ki banyoya her girdiğimde bir sürüp çıkarsam bitiririm diye :)

Dün dolabı bir açtım iyice düzensizleştirmişiz, her şey birbirine girmiş, onun ürünler benim tarafa, benim şişeler oraya buraya devrilmiş:

makyaj malzemelerini duzenlenme

Çabucak bir el atıp biraz düzenledim, bitmiş ürünleri çöpe yallah attım, bu hale geldi:

 makyaj malzemelerini duzenlenme

Ama hala dolapta anlamsız bir boşluk var, IKEA’nın mutfakta kullandığım şu raf yükselticisinden alıp bu yüksekliği değerlendirip, bu dolabı daha iyi kullanılır hale getirmeyi düşünüyorum:

ikea variera
Image Credit: Aparment Theraphy

Daha banyoda bir dolap daha var, onun içi de cleansing oil, pamuk vb gibi ıvırzıvırlarla dolu, onu düzenlemeye üşendim.

7 yorum:

PiNaR dedi ki...

bizim evde de bu üründen oldukça çok var ve çok kullanışlı almanı tavsiye ederim:)

bir demet feslegen dedi ki...

İlk resmi gördüğümde daha yazıyı okumadan kendimde de olan ve şikayetçi olduğum o yüksekliği değerlendirme problemini düşünmüştüm aynen.. İkea çözümü iyi fikirmiş.. Ürünlerimiz için özel odamız olsa anca yeridir di mi Irazım :P

layla dedi ki...

gayet güzel düzenlemişsin dolabını,ikea çzümünü denemek lazım sahiden....sağdaki 2-3 parça erkek malzemesi sanırım bizde de durum aynı küçük bir alanı var eşlerin :))) aynı şey giysi dolabında da mevcut..ya sizde???

yıldız dedi ki...

http://yildizlimakyaj.blogspot.com/2010/05/sweet-blog-award.html
canımmm bi ödülün var;)
öpüyorum
yıldız

nily21 dedi ki...

ben de böyle düzenli olmak istiyorum o kadar uğraşıyorum, iki günde eski haline geliyor :((

ŞIKELLA dedi ki...

çözüm süper olmuş. eskiden bende banyoda tutardım bu ürünlerimi. ama takıntılarım başladı o yüzden bir kaç ürün dışında banyoya pek bir şey koymuyorum :)

admin dedi ki...

Pınar, ben de mutfakta kullanıyorum ama banyoyada alma zamanı gelmiş geçiyor :)

Eda, ay valla yaa eheh :)

Layla, giysi dolaplarımız ayrı bizim, eşimle aynı dolaba sığamıyorum, ilk evlenip ev yerleştirirken bir yerleştirdim 5 kapılı dolapta ona 2 raf kaldıı!!! Neyse ki şimdiki evimizin kendinden de dolabı var, o dolabı o oldu kendi dolabımızı ben aldım sen sağ ben selamet :)))

Yıldızcım canım çok teşekkür ediyorum :)

Nilgün, düzenli olmak organizer meselesi, bolca kutu vb almak gerekiyor yoksa düzen filan olmuyor :(

Şıkella, ben de bunlar dışında banyoya birşey koymuyorum ama cilt bakım ürünlerini mecbur orada tutuyorum getirgötür zor oluyor, sen nerede saklıyorsun?

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.