18.03.2010

Mavala Eye-Lite Double Lash {Kirpik Güçlendirici}

mavala double lash kirpik güçlendirici serum


Kirpiklerim son 6 ayda çok hırpalandı. Sürekli kirpik kıvırıcı, kat kat rimel, kirpik dibine göz kalemi, liner yok far süreyim, akşamları iyice makyajımı çıkarayım derken baya bir kirpik kaybettim. 6-7 ay önce çektiğim göz makyajı fotoğraflarımla şu ankiler arasında baya bir fark oluşmuştu.

Mavala’nın Double Lash isimli kirpik güçlendirici ürünü siz okurlardan tavsiye edenler oldu. Internetten araştırma da yapıp, bu ürünün yeni kirpik çıkarmasa da, var olanları koruduğuna ve güçlendirdiğine ikna oldum ve bir güzel 40 liracığımı yatırdım kendisine.

Ürün 10 mL’cik. İddiası şu:

A nutritive treatment that lenghtens and strengthens lashes, helps stimulate faster growth and protects them. The natural indgredients give brightness and thickness to the lashes.

Ürünün Üzerindeki Kullanım Önerisi: Temiz kirpiklere gece yatmadan önce rimel sürer gibi sürülmesi tavsiye ediliyor Mavala tarafından.

 mavala double lash kirpik güçlendirici serum

Ben de aynen öyle yaptım, her gece makyajını iyice çıkardığım kirpiklerime yavaş yavaş uyguladım, ürünü göz içerisine kesinlikle kaçırmamaya dikkat ettim.

Benim Değerlendirmem:

Ben bu ürünü yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Yeni kirpik filan çıkartmadı bende ama son dönemlerde olan, her göz makyajımı temizlediğimde pamukta bulduğum kirpik taneciklerini yok etti. Bir haftadır özellikle kontrol ediyorum, tek bir kirpiğim bile dökülmedi!!! En azından kirpiklerimin dökülmesini durdurdu diyebilirim. Uzama konusunda bir gelişme görmedim, göz pınarıma yakın bidik kirpiklerim henüz uzamadı, uzarlarsa edit ederim bu post’u.

Sonuç olarak kirpikleri koruyan, çabuk sonuç alınabilecek bir ürün diyorum ben buna. Şunlar da içerisindeki güzide kimyasallar:

 mavala double lash kirpik güçlendirici serum

Bu arada ben bu ürünü Strawberrynet.com'dan aldım.

13 yorum:

Flame dedi ki...

Upuzunnn kirpiklerim vardı benim! [- dı..] Alper'e hamileyken bir döküldüler şimdi normaller :p Ama benim kirpiklerim nerde biliyor musun? Resmen oğlumun gözünde! Aynısı.. Yabancıya gitmedi diye seviniyorum ama bu ürünü denesemde fayda etmez artık değil mi :p Giden gitti :DD

Narcissus dedi ki...

Güzel bir ürüne benziyor. Şu an çilekte 28 TL'ye inmiş..

Kız kıza toplandık dedi ki...

Merhaba MC!
Blogunu severek takip ediyorum.
Kirpik uzatici urunlerin icinde "anageline" adli kimyasal olmalidir. Bu kimyasala sahip urunleri denemende fayda var. Ben suan bir drugstore markasi olan P2'nin maximum growth serumunu kullaniyorum. daha iki hafta oldugu icin birsey soylemem zor. Sevgi ve saygilar.

admin dedi ki...

Flame, inanmıyorum, demek oğluşuna gitti senin kirpikler, allah bağışslasın valla böyle yakın birine gitmiş en azından :D

Narcissus, inanmıyorum indirime mi girmiş???!!!! ühühühü bu haberi vermicektin bana 10lira kazıklandım deseneee..

Kızkıza toplandık, Hoşgeldin! Yorumun için çok teşekkür ederim, bir dahakine o tarz ürünlere bakayım, yine beklerim sevgiler :)

Eledhwen dedi ki...

Benim de kirpiklerim son zamanlarda oldukça zayıflamıştı. Şu an işsiz olduğum için kozmetiğe maalesef çok fazla bütçe ayıramıyorum :( Aktardan aldığım badem yağını 1 aydan uzun zamandır düzenli olarak geceleri kulak temizleme çubuğuyla kirpiklerime sürüyorum. Kirpiklerim çok güçlendi ve birazcık olsa uzadılar.Alternatif arayanlara öneririm.

Aphraell dedi ki...

Ben de eski usul badem yağı takviyesine başladım. Hatta makyaj yapmadığım günler rimel yerine de badem yağı sürüyorum bakalım inşallah iyi gelir. Bir arkadaşım da fındık yağı ve hint yağı karışımı tavsiye etti olmadı onu da denicem, kirpiksiz kalmaktan korkuyorum da bu ürün öğrenci bütçemi aşıyor biraz :))

Zeynep dedi ki...

selam mc,

öncelikle elinize sağlık, çok güzel bir blog hazırlıyorsunuz. makyaj yapmaya meraklı ve bu konuda becerikli biriyimdir ama sizden o kadar çok şey öğrendim ki, hakkınızı ödeyemem :)

sonra da konuya gireyim, kalın ve gür kirpiklerim ve aynı şekilde kaşlarım olmasına rağmen, bir süredir ikisi de dökülmeye başlamıştı. kirpiklerim resmen soldu, kaşlarım da seyreldi.

ben de 2 ay kadar önce bu ürünü bir yerlerde görüp merak ettim. forumlara baktım, review'lerini okudum ve büyük çoğunluğun memnun kaldığını görünce gidip aldım -ben de 38 liraya aldım, acını paylaşıyorum hehe-

neyyyse, bir aydır falan akşamları eğer unutmazsam, hem kaşlarıma hem de kirpiklerime sürüyorum. kaşlardaki değişimi henüz farketmedim ama kirpiklerim için senin söylediklerinin altına kendi imzamı atarım.
şimdiden dökülmesi durdu, bundan sonra da güçlenir heralde diye düşünüyorum.

ama bir yandan da geleneksel yol olan badem yağıyla da desteklesem mi diye düşünmeden edemiyorum.
badem yağını süren arkadaşlar neyle sürüyorlar, onu öğrenmek isterim.

işte böylee, herkese bol kirpikli günler dilerim :)

admin dedi ki...

NYU, hangi markayı kullandın, bir de yakma yaptı mı?

Aphraell, rimele katmanın iyi geldiğini duymuştum, onu denedin mi?


sothyz, ilgine ve güzel sözlerine çoook teşekkür ederim :)

Ben de aynı fikirdeyim özellikle takip ediyorum makyajımı çıkarırken hiç dökülmüyor kirpiklerim, bakalım uzama görecek miyiz? Uff sorma kazıklandık valla 38 lira haha :)

Unknown dedi ki...

Aaaaa!
Mavala nın tırnak bakımından pek memnun değlim sally hansens ı hiç bi zaman geçemedi:D (bana göre)
Ama bu ürün dediğine göre işe yarar bişey denemek lazım ...

Eledhwen dedi ki...

@Makyaj Çantam;
Maalesef markasını hatırlamıyorum. Evi taşıdım, herhalde o karmaşada kutusunu da atmışım :( Ama kahverengi bi kutusu vardı ve fiyatı 3 TL idi. Çok fazla göz içine sürmemeye çalıştım o yüzden yanma pek olmadı.

Oya Yoga dedi ki...

hassas gözlü olanlar için zor bi ürün ya, geceleri gözümü kaşıyarak uyanıyordum, dehşet kötü geldi, bi de bahar alerjimi de arttırdı. halbuki çok heveslenmiştim :( ama şu da var her şey dokunuyor şu gözlerime, ürüne suç atmayayım :) o yüzden şaşırmadım yani.

Adem kırtepe dedi ki...

mrb arkadaşlar ölesine takılıyodum bi erkek olarak bende kirpiklermin uzamasını istiyom yakında badem yağı alcam gerii malum işte devammm...:))))

Adsız dedi ki...

öncelikle merhaba,benim bi sorum olucaktı; kirpiklerime badem yağı sürmek istiyorum ve badem yağını da uzun süredir kullanmadığım şeffaf rimelimin şişesine boşaltmayı düşünüyorum.sizce şişeyi temizlemek için ne kullanmalıyım?sadece suyla hijyenik hale geliceğini zannetmiyorum ve size danışmaya karar verdim.şimdiden teşekkürler,sevgiler.başak

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.