29.03.2010

Defev'in Revlon Matte & MAC Rujları ve Swatch'ları

Sadık okur ve misafir yazarlarımdan:) Defev, aldığı MAC ve Revlon Matte rujlarını bizle paylaşmış, teşekkürler Defev!

revlon matte mac ls


Geçenlerde hiç kırmızı ruj kullanmayan ben eğlence olsun diye kırmızı ruj arayışına çıktım. Ve www.brigettesboutique.com'dan resimdeki rujları aldım. Kullanırmıyım bilmiyorum ama eğlence oldu işte bu kırmızılar. Rujlardan ilki MAC Amplified Lipstick Dubonnet (Pumpkin'de görmüştüm bunu), diğer kırmızı REVLON Matte Lipstick Really Red 006. 3. ruj ise günlük kullanım için yine REVLON Mattelerden Mauve It Over 003.

MAC 10$, diğerlerinin tanesi 6,50$ ve 23+6,10(shipping)=29,10$ ödedim. MAC'in yapısı çok yumuşak ve kremsi. REVLON'lar mat oldukları için daha katı kıvamlı, dudakları kuruttuğu için öncesinde dudakları nemlendirmek gerekebilir.

--
Siz de Makyaj Çantam'a ürün yorumu & swatch göndermek isterseniz yan taraftaki email adresimden bana ulaşabilirsiniz.

5 yorum:

kırmızı dedi ki...

defev mac dubonnet'in yapısından biraz daha behseder mi acaba? çok mu akışkan? hatta belki daha yakın bir sürüm resmi de ceker süper olur:)

defev dedi ki...

Çok akışkan değil ancak içinde nemlendirici varmış gibi yumuşak. http://just-makeup.net/christian-dior-bronze-harmony-blush-in-coral-riviera yorumlarının altındaki mervenin 8. sorusu ve pumpkinin cevabı belki seni rahatlatır:-) Resime gelince becerebilsem Iraz gibi resim çekmeyi hemen çekerim ama öyle bir yeteneğim yok:-(ama e-mail adresine sadece dudak resmi yollayabilirim istiyorsan...

admin dedi ki...

defev revlon matte rujlar güzelmiş valla ben de çok beğendim

defev dedi ki...

Sana da alırız Irazcım nolcekk:-))

kırmızı dedi ki...

sana zahmet olmazsa negzel olur defev..
mailim hackhackha@hotmail.com

seni zorlayacaksa hıc gırısme ama zahmet olsun gercekten ıstemem.

(maılımı yayınlayabılırsınız sorun dııl:)
sevgıler

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.