15.01.2010

Too Faced Glamour to Go Makyaj Seti {Sephora Indirimi Ganimeti}

Sephora Too Faced makyaj kitlerinde indirim yapınca, sadık Makyaj Çantam okurlarından Gökçe, bu aşağıdaki paleti Too Faced standından kapıvermiş. Bloglarda fotoğraflarını gördüydüm, yakından da görmek pek hoşuma gitti, ben de sizin için Gökçe’nin Sephora ganimetini fotoğrafladım.

too faced makyaj seti sephora indirimi

Paletcağzımız iki katlı, alt katından lip gloss, ruj ve allık kompartımanı çıkıyor. Üst katında ise 8 tane far var. Kapacağında da bir adet aynası var. Seyahat veya çantada taşıma durumları için gerçekten pratik bir ürün, zira kendisi sigara paketi büyüklüğünde!

 too faced makyaj seti sephora indirimi

Farların miktarı toplamda 6.56 gram, lip glossların toplamı 1.96 gram, allık ise 3.01 gram geliyor.

Bu gördüğünüz palet Sephora indiriminden 30 liraya alınmış.

Benim Fikirlerim:

-Çalışanların çantaya atıp çıkması için çok pratik on tane ayrı ürün taşımaya gerek kalmaz.
- Ancak farlar pek pigmentli değil ve mutlaka ıslatılmak istiyorlar aksi halde minik glitter’lar ve tozlar yüzünüze sıçrayabilir.
- Allığın rengi müthiş.
- Lip glosslar belli belirsiz renk veriyor.

Farların swatch’ları aşağıda, lip gloss swatchlarını da çektim ama benim ten rengimde fotoda hiç belli olmayınca yayınlamaktan vazgeçtim.

 too faced makyaj seti sephora indirimi


Ben kendim, Sephora indiriminden LM Secret Camouflage’ı saymazsam hiçbirşey almadan çıkmayı başardım. Bir de şu yeni keşfettiğim siteden alışveriş yapma isteğimi dizginlersem artık kontrollü bir alışverişkolik oldum demektir!

9 yorum:

defev dedi ki...

Güle güle kullan. Farlar çok az renk vermiş gerçekten, ben her seferinde ıslatmayla hayatta uğraşamam, tembelim:-((
Iraz hangi siteymiş bu yeni keşif, beni de ışınlasana o siteye:-))

kara kitap dedi ki...

hangi siteyi keşfettiniz :)))
ben kontrolümü kaybettim de.daha ucuzsa oraya gideyim.

yıldız dedi ki...

hangi site:)
böyle bi makyaj paleti elf den hediye geldi:) süper hakikaten çok güzel renklerin olduğu bi palet
sevgiler
yıldız

ayse dedi ki...

ben de aynı soruyu sorucam malesef. hangi site hangi site?

admin dedi ki...

Kızlar site öyle süper birşey değil, Kryolan ürünlerini TR'ye gönderdiği için ben sevdim yoksa başka bir numarası yok. Adı dance shopper bakabilirsiniz ;)

layla dedi ki...

benmi kaçırdım yoksa kryolan ürünleriyle ilgili pek yazı yokmu(kaçırmışsam özür)?ben makyaj sabitleyicisini filan duymuştum...siteden aldıklarını gösterecekmisin bize...

defev dedi ki...

Buraya yazdığım yorum da silinmiş. Kryolanın fixleme amaçlı birçok ürünü var ve alkol varmış içinde. Göze temas etmesin vs. demişler. Hangi çeşidini tavsiye ediyorsunuz arkadaşlar?

admin dedi ki...

layla, canım daha alışveriş yapmadım, yaptıktan sonra elbette paylaşırım.

defevcim hangi yorumlar silinmiş, bana ulaşmadı allah allah tekrar kontrol edeyim, blogspot takılıyor bazen. Açıkçası ben çok yeniyim Kryolan'da, Nilgün daha deneyimli onun da makyaj blogu var, ona danışalım. Nilgün bizi duyuyormusunnnn? :))))

makeupfile dedi ki...

merhaba canım.sana birşey sormak istiyrm.ben bi far paleti almak istiyrm ama too faced mi yoksa the balm mı alayım karar vermedim.yani farklı stillerle makyaj yapabileceğim fonksiyonel bi palet istiyrm.önerin ne olur?

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.