30.01.2010

Neşe'nin Istegi: "iheartredcherry.com" Alışverişi


Neşe iheartredcherry.com sitesinden alışveriş için benden yardım istedi. Açıkçası bu siteden daha önce alışveriş yapmadım, ismini de ilk kez duyuyorum ancak işte hızlı bir yol gösterici olsun.

Unutmayın ki internetten alışveriş her zaman için bir risktir, ve Makyaj Çantam.org yapacağınız alışverişlerden sorumlu değildir. (Yasal Uyarı)

Önce beğendiğimiz ürünleri BUY NOW diyerek sepete atıyoruz.

redcherry alışveriş

Daha sonra seçtiğimiz ürünler sepette görüntüleniyor. Eğer alacağımız başka ürünler varsa vazgeçip CONTINUE SHOPPING'e tıklıyoruz. Eğer tamamsak, aşağıdaki bilgileri doğru ve eksiksiz olarak dolduruyoruz.

redcherry alışveriş

Ülkemizi seçiyor, posta kodumuzu doğru olarak giriyor, bu bilgileri girdikten sonra RECALCULATE butonuna tıklayıp shippinh fiyatlarını görüyor ve tamamsak CHECKOUT butonuna tıklayarak ödeme kısmına geçiyoruz.

Bu bölümde üyeysek giriş yapmamızı, üye değilsek üye olmamımızı veya üye olmadan devam etmek isteyip istemediğimiz soruluyor. Üyeyseniz bilgilerinizle giriş yapın, değilseniz üye olun. Yok istemiyorum diyorsanız üye olmadan devam edin ancak bu durumda site sipariş takibinizi yapmayacaktır!


redcherry alışveriş
Bu adımı üye olup ya da olmadan aştığımızda aşağıdaki bilgiler ekrana geliyor. Eğer üye girişi yaptıysanız bu alanda adres bilgileriniz gözükebilir. Eğer yoksa yeniden girin. Adresi doğru girin çünkü ürünleriniz bu adrese gönderilecek!

redcherry alışveriş

İşiniz bittiğinde CONTINUE tuşuna tıklayın. Sonrasında gelen ekranda istediğiniz shipping türünü seçin, shipping adresinizi kontrol edin, eğer yanlışsa geri dönüp düzeltin. Eklemek istediğiniz yorumlar varsa aşağıdaki kutucuğa yazın ve CONTINUE tuşuna tıklayın!


redcherry alışveriş
Bir sonraki sayfada girdiğiniz bilgiler ve istek kutucuğu tekrar gözükecek. Her şey doğruysa devam etmek için CONTINUE tuşuna tıklayın!
redcherry alışveriş
Aşağıda gelen ekranda tüm bilgilerinizi kontrol edin, kullanım koşullarını kabul etmek istiyorsanız tik koyarak işaretleyin ve CONFIRM ORDER 'a tıklayın.

Image Hosted by ImageShack.us

Bu adımdan sonra PAYPAL sayfasına yönlendirileceksiniz. Paypal kullanıcı adınız ve şifrenizle oturum açın. Ödeme yaparken shipping adresinizle aynı adresi girmeyi ve ödeme yaptıktan sonra "return to merchant" diyerek redcherry sayfasına gitmeyi ihmal etmeyin.

Keyifli alışverişler.

NOT: Paypal ile ilgili hiçbir fikriniz yoksa, google'dan aratarak nasıl üye olabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Güzel anlatan siteler var şurada ve şurada.

2 yorum:

pervin dedi ki...

canım valla süpersin çok güzel anlatmışsın birde şu elf'i böyle anlatırsan çok sevinirim;)))))

Adsız dedi ki...

Iraz, sen ne tatlı bir şeysin :)
Üşenmeyip hepsini tek tek yazmışsın, ellerine sağlık.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.