18.01.2010

Markafoni John Frieda Alışverişi

Markafoni’de geçen hafta John Frieda vardı.

Ben uzun bir zaman boyunca saç bakım ürünlerimi hep John Frieda’dan aldım. Şampuanlarından ziyade çeşitli amaçlı spreylerine bayılıyorum John Frieda’nın.

john frieda kozmetik saç spreyi makyaj

Özellikle John Frieda Frizz Ease Dream Curls Curl Perfector spreyi hayatımı kurtarıyor diyebilirim. Saçlarımda belli belirsiz dalgalar var, bazen bunlar ortaya çıksın istiyorum. İşte öyle zamanlarda saçım nemliyken bu spreyi sıkıp, elimle şöyle bir bukleleri çeviriveriyorum. Hopp öyle kalıyorlar.

 john frieda kozmetik saç spreyi makyaj

Neyse işte seviyorum John Frieda’nın spreylerini. Indirimi görünce kendime iki adet sprey ve bir adet şampuan aldım.

 john frieda kozmetik saç spreyi makyaj


1. John Frieda Brilliant Brunette Shine Release {Chocolate to Espresso} : Bu seri meşhur saç renklerine göre şampuan muhabbeti. Bu şampuanı daha önce kullanmadım, ilk kez kullanacağım. Saçımda şu an boya olmadığı için kendi saç rengime göre, yani koyu kahveye uygun olanını aldım. Bunun açık sarı, koyu sarı, açık kahve, kızıl vb. gibi varyasyonları da satılıyor.

2. John Frieda Frizz Ease Serum Finishing Spray Glossing Mist: Bu son kat bitiş spreyi. Saçın şekillendirmesi vb. bittikten sonra fısfıslıyorsunuz. Hafif bir parlaklık veriyor. Şu ara saçlarım çok matlaştığı için bunu alıp deneyeyim dedim. Aslında AVON’un parlaklık veren spreyini kullanacaktım ama aylardır kataloğa girmeyince vazgeçtim!

3. John Frieda Luxurious Thickening Blow Dry Lotion: Bu fön öncesine uygun bir ürün. Saç nemliyken sıkılıyor, hacim kazanmasını sağlıyor ve fönün sıcaklığından gördüğü zararı aza indirgemek amacıyla tasarlanmış.

{Markafoni'ye hala üye olmadıysanız info{at}makyajcantam.org mail adresine davetiye konulu bir email gönderirseniz size davetiye yollarım! Keyifli alışverişler! }

6 yorum:

yıldız dedi ki...

http://yildizlimakyaj.blogspot.com/
ırazım senin okuyanın çoktur sitem yeni , gerçi çok amatörce yazılar olacak ama yinede arkadaşlardan bir tık ve izleyici olmalarını rica etsem çokmu ayıp olur;)
öpüyorum
yıldız

bir demet feslegen dedi ki...

Irazcım ben de aldım 3. ürünü :) volüm veren şamp. ve köpük de aldım..
İlk üründen haberim olsaydı onu da alırdım, belirsiz dalgalar için olanı..
sevgiler canım

admin dedi ki...

yıldızcım senin linklerini yayınlarım hayatım ;) keyifli bloglamalar!

Edacım güle güle kullan hayatım. Frizz Ease diye bahsettiğim yoktu markafoni satışında, olsaydı alıcaktım, ben derinmor diye bir siteden almıştım onu daha önce:)
Hepimize elektriksiz günler hehe:)

Canımcım yeri gelmişken, Braunun yeni çıkan fırçasından aldın mı? Alsak mı? :))))

ursula dedi ki...

ben de uzun bir süredir john frieda kullanıyorum. bu thickening blow dry lotiondan da aldım geçenlerde, düzleştiriciden sonra saçlarım kafama yapışmasın diye. nispeten faydalı oldu diyebilirim. tek kusuru biraz kötü kokuyor. bir de onu kullandıktan sonra düzleştiricimin plakaları üzerinde bir katman oluştu. sanki losyon düzleştiriciye geçti :)

bir demet feslegen dedi ki...

O fırça için çookkkk düşündümm epeyyy bi araştırdım :PPP
Evet cidden, fırça tek başına yeterli değilmiş.. Yani önce saçını düzleştiriciyle dümmdüzz yapıcan üstüne de son kat misali fırça geçecekmişsin :PP
Ben de sanmıştım ki, fırça tek başına bi sürüşte dümdüz yapıyor :)) eheheehh var mı böyle bir mucize alet bilmiyorum.
En iyisi ürünü birinci elden deneyenlere sormak.. Gerçi reklam sitesindeki yorumlarda herkes memnun elbette :)
Benim aradığım pratik bir şey, babylis seramikli var bende ama ona da üşeniyorum. Ondan önce dedesi philips vardı, o da hiç kullanmadan müzelik oldu :P
O fırça aslında indirimde iyi gitmişti, yine de almamak için kendimi zor tutuyorum :P
İyi bişey bulursak, haberleşelim ;)

HnD dedi ki...

Bakım ürünleri kategorisine girer mi bilmem ama kalın telli,dalgalı ve inatçı saçlarınız varsa Tony&Guy ın Frizz Smoothing Curl serisi şampuan,nemlendirici ve spreyini herkese tavsiye edebilirim.saçlarımı yola getiren tek marka oldu.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.