18.01.2010

Inglot Oje {Günün Ojesi – Mor}

Bu güzellikleri yazın INGLOT’tan yaptığım alışverişte almıştım. Uzun süredir okuyanlar bilir, ben tam bir eflatun/mor manyağıyım. Mor şeylere inanılmaz bir zaafım var. Sadece bu sene içerisinde bile mor hırka, mor gömlek, mor ayakkabı, mor farın 53667324 tane tonu, mor ruj {höh!} gibi alışverişler yaptım :) Uzun lafın kısası, bu oje de o mor furyasından kalma.

Yaptığım iş itibariyle tırnaklarımı fazla uzatamıyorum, hemen kırılıyorlar, bu sebeple gayet normaller işte, bir özellikleri yok. Bir de ben manikür yaptırmam, çeşitli sebeplerim var diyelim. Yani ellerim bu yüzden son derece standart ve özelliksizdir.{küçük bir not: bir arkadaşım güzellikleriyle meşhur Rus kızlarının ellerini ve ayaklarını yumuşatmak için parafin kullandıklarından bahsetti. açıkçası çok merak ettim, aranızda bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?}

inglot oje ojeler oje renkleri mor oje


İşte gözlerimi alamadığım mor ojem. Rengi tuhaf bir numara, şişeden silinmiş, kutusunu bulursam oradan bakıp yazacağım. Mor severlere ithaf olunur :)

Küçük bir not daha>>>>>> Golden Globe güzellerini izlediniz mi? Geçen sene beğendiklerime makyaj incelemesi yapmıştım, bu sene yapayım mı yapmayayım mı kararsız kaldım. Golden Globe makyaj incelemesi isteyenler el kaldırsın, yoksa yazmicam üşendim, başka bloglarda var zaten. Öpüldünüz!

9 yorum:

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Ojenin rengi gerçekten güzelmiş...
Parafin bakımını bir kez yaptırmıştım kuaförde, öyle aman aman bir faydasını görmedim. Elleri yumuşatıor doğru ama bence vazelini gece yatarken sürüp üzerini de streç filmle sarmak daha mantıklı ve de ucuz :) Sevgiler...

LittleDumBlonde dedi ki...

canım bende 1 senedir manikur yaptırmıyorum, ama klasik yöntemler ile etleri yumusatma itme, uclarından kesme ile süper sonuç alabilirsin, biraz sertleşmiş görünüyor tırnak etlerin. Renk süpermiş, bayıldım.

kara kitap dedi ki...

yaz yaz yaz...senin yazı ve yorumların daha bir güzel oluyor.bugün benim de üzeimde mor kazak,mor kolye var.makyaj olaraksa sadece mor bir far.ben de mor ruj istiyorum.ojenin rengi de çok güzelmiş.bence tırnakların da güzel.ben zaten çok uzun tırnak sevmiyorum.

mercan dedi ki...

ayy bayıldım :)ithaf için tşkler:)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

ben california nail bar'da yaptırdım bir-iki defa canım, ellerimden ziyade ayaklarımda çok güzel bir yumuşama ve kayganlık hissettim:)

bir demet feslegen dedi ki...

Mor kardeşim benim :))
Sephora indiriminde kalan rujların hepsi mordu, nasıl şaşırdım..
Eller tırnaklar gayet güzel görünüyor şekercim.. Sally hansen ürünleri deneyebilirsin..
Ama gerçekten vazelin el ve ayakta mucize galiba, parafin hiç denemedim. Manikür falan yaptıramıyorum takıntım var :P

Dominika dedi ki...

güzel renk :) bende herşeyi mor almaya çalışıyorum :)

admin dedi ki...

Aysel, bende johnson vazelin sürüyorum bazen gerçekten yumuşatıyor dediğin gibi.

PGA, etlerim inanılmaz hassas, dürttüğüm zaman bile kanıyıveriyor, sonra kabuk tuttuğunda daha çok sertleşiyor. Bende banyodan sonra bolca kremleyip, kulak çubuğuyla azıcık ittiriyorum. kesmek bile çok hırpalıyor ellerim biraz hassas :(

kara kitapcım, ben koyu ojeyi kısa tırnakta, french tarzında açık ojeyiyse uzun tırnakta seviyorum böyle bir manyaklığım var :)


mercan, rica ederim canım :))))

seda, parafin bilgisi için teşekkür ediyorumm süpersin:)

edoşum aynen ben de. aslında nars geçen sezon harika bir mor ruj çıkarttı ama pahalıydı almadım :/ ben body shop ve inglot morlarımla idare ediyorum!

dominika, bu sene marks & spencer'da indigo koleksiyonunda çok güzel mor'lar vardı. ordan alışveriş yaparmısın bilmiyorum ama ben bulduğum herşeyi aldım :))))

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

rica ederim ne demek, CNB kesin gidilmesi gereken bir yer!

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.