19.01.2010

Golden Globe 2010’dan Ilgimi Ceken Makyajlar {Altın Küre}

Golden Globe 2010’da ünlüler yine geleneksel hava atmalarını gerçekleştirdi. Elbiseler, makyajlar gırla gitti. Benim hepsini birden yazmam mümkün değil, o yüzden ilgimi çeken bir kaç ünlünün makyajına yer veriyorum.

Image Hosted by ImageShack.us

Nicole Kidman’da bu ara bir problem var, bu kadar güzel bir kadın makyajıyla nasıl bu hale getiriliyor anlayamıyorum. Belki de fotoğraflarda böyle çıkıyordur ama allığına allah aşkına bir bakın. Makyajında Chanel ürünleri kullanılmış. Dağılmış görünen allığı ise CHANEL Powder Blush in In Love.

Image Hosted by ImageShack.us


Christina ablada bu sene bir Helin Avşar havası görüyorum :P

Şaka bir yana bence en sade ve güzel makyajlardan birisi ona ait, ben makyajın “ben buradayım” diye bağırmayanını beğenirim. Kirpikler, ruj, doğal bir allık, evden hoop çıkıvermiş gibi. Beğendim! Bu arada söylemeden geçmeyeyim Christina’nın bu makyajında NARS kullanılmış! NARS makeup primer ve NARS nemlendirici sürülmüş, sonrasında Firming fondöten ve Pressed Powder Eyes sürülmüş. Gözlerinde far olarak NARS fanatiklerinin çoktan bildiği INDIA SONG, CORDURA DUO kullanılmış. Mascara’sı ise, Just Makeup’ın bizlere gösterdiği ve benim çook beğendiğim Larger Than Life Mascara kullanılmış. Eyeliner’ı ise Stylo {bunu da H & H yazmıştı tıktık}.

Allık olarak Orgasm Illuminator {yeniiii çıkacak!}, Malaysia Multiple Bronzer, Mata Hari ve Nico karıştırılmış. Ruju ise Niagara.

Image Hosted by ImageShack.us


Sandra Bullock her zamanki klasik makyajıyla karşımıza çıkıyor. Söylenecek fazla bir şey yok. Makyajında Chanel ürünleri kullanılmış. Göze çarpanlar Violine eyeliner, Chanel Tweed Rose allık ve Beige Felin ruj.

Image Hosted by ImageShack.us


Drew Barrymore da kırmızı ruju ve sade makyajıyla kırmızı halıda salınanlardan. Onun makyajında Dior ve CoverGirl ürünleri kullanılmış. Öne çıkan ürünler Dior Skinflash Primer, DiorSkin Nude Foundation {buna dikkat!!}, COVERGIRL Simply Ageless Blush in Plush Peach. Tahmin edin rimeli ne? Cevap: COVERGIRL LashBlast Length Mascara ;)

Rujunu merak ediyorsanız o da şuymuş: Dior Addict Lipstick in Hollywood Rose #753.

Image Hosted by ImageShack.us

Sıra geldi Jennifer Anniston’a. Her zamanki sağlıklı ve bronz görüntüsüyle boy gösteriyor. Saçları da fix gördüğünüz gibi. Bu arada ben elbise fotoları koymuyorum ama bence muhteşemdi J.A’nın elbisesi : ))))) Onun makyajı ile ilgili spesifik bilgi bulamadım ama Feline tarzı simsiyah göz kalemi, birkaç kat mascara, ve hafif bronz tonlarda bir allık tercih etmiş gördüğüm kadarıyla. J.A. fix zaten, “her gün görüntüsü” ile bir hoşluk yakalıyor.

Image Hosted by ImageShack.us


Kate Winslet tek omuzlu elbise tercihlerine devam edecek gibi görünüyor. Neyse, elbiseleri moda bloglarına, işin uzmanlarına bırakalım, biz makyaja dönelim. Winslet’in makyajında Armani, Avon, Lancome ürünleri kullanılmış. Armani Luminous Silk Foundation {bunu da Just Makeup bize anlatmıştı}, Avon Be Blushed in Blushing Nude allığı, Jillian Dempsey For Avon Professional Kohl Eye Liner in Navy de kullandığı göz kalemi. Mascarası Lancôme Hypnôse, dudaklarında ise Lancôme L’Absolu Rouge in Rich Cashmere var.

Törene katılan daha bir sürü ünlü var.. Daha fazla bilgi ve fotoğraf için temptalia.com’a bakmanızı tavsiye ederim.

7 yorum:

bir demet feslegen dedi ki...

Sandra Bullock elbisesinin rengine bakkk mor morrr :)

Unknown dedi ki...

sandra bullock ve kate winslet'ın makyajlarını ben çok beğendim, klasik olsalar da kendilerine en yakışanı biliyorlar, rihanna gibi makyajla dikkat çekmeye ihtiyaçları yok, kaliteli kadınlar ikisi de.
sandra bullock'un saç modelinin de hastasıyım, çok iyi tanıyor kendi yüzünü.
nicole kidman'ın allığının çenesine bulaşması bir yana, üst dudağının ortasına dikkat ettiniz mi? corpse bride olmuş mübarek, yavaş yavaş etleri dökülmeye başlamış da yakında sadece kafatası ve dişleri kalıcak gibi bir his yaratıyor bakınca.
Drew B. doğal görüneceğim diye kaşlarıyla azeri kızı günel'e benzememiş mi biraz:p

Sim dedi ki...

Nicole'un problemi nedir çözemiyorum..çenenin sol tarafı ve burun ucu inanılmaz..

admin dedi ki...

Eda, moorlar bize gelsin hihi :)

Priscilla, hoşgeldin, nicole kidman'a gerçekten neoldu bilmiyorum, bu sene her makyajında bir problem oluyor. neyse ünlüler olmasa biz kimin dedikodusunu yapıcaz, taşlamak zevkli okuyor ;) keyifli bloglamalar!


Sim, Nicole'un geçen seferki yansımalı pudrasını hatırlıyor musun? O da kötüydü ama ürünlerin SPF'li olmasına bağlanabiliyordu. Bu seferki çeneye bulaşması ve P.'nin de dediği gibi dudaklar ve bulaşmış bronzer kötü :(

Mine Aydoğmuş/EŞREFOĞLU RUMİ İMAM HATİP ORTAOKULU dedi ki...

Drew Barrymore'un saçları çok özensiz görünüyor, kaşları da öyle. Makyajı hoş ama. En çok Jennifer Aniston ve tabii ki Kate Winslet'ı beğendim :-* Bu kadına bayılıyorum makyajsız bile katılsa güzellikte hepsiyle yarışır :-*

nily21 dedi ki...

Favorilerim Jennifer Anniston (Gerard Butler ile olan samimiyetine gıcık olsam da) ve Christina Aguilera .. Saçları, makyajları süper..Drew'un kaşları konusunda aynen Priscilla'ya katılıyorum..Nicole'e yazık ya bu ne hal!!!

Sim dedi ki...

Hatırlamaz mıyım.. faciaydı..
bence sıkıntılı bi dönemden geçiyor nicole.. bu kadar özensizlik kabul edilemez..

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.