13.01.2010

Defev'in ELF Alışverişi {Gecikmeli Post :) }

Sevgili Defev benimle ELF'ten aldığı cicileri paylaşmıştı. O maili atalı çok oluyor, ben ancak vakit bulup yayınladım. Hazır ELF'te free shipping varken alışveriş etmeyi düşünenlerin ilgisini çekebilir! Çok teşekkürler Defev, seni buralarda yine görmeyi isteriz ;)

elf sitesinden alışveriş

elf sitesinden alışveriş

elf sitesinden alışveriş


En çok ilgimi ELF'in fırça temizleyicisi çekti. İşte Defev'in fırça temizleme solüsyonu ile ilgili yorumları:

Ben fırça temizleyicisi için sana ufak bir yorum yapayım.

Sanırım 250 ml. olan günlük, şu senin kullandığın inglot markaydı galiba o tarz birşey. Fırçaya püskürt, temiz bir yüzeye fırçayı sür, temizlensin. Kullanımı kolay. denedim, gayet iyi temizliyor ancak tek sıkıntısı parfümü:-( Kokusu çok yoğun ve bana fazla geldi. Gece temizlediğim fırça sabah hala parfüm kokuyordu:-( Sanki sen suyla seyreltme yapıyordun, belki bende öyle yaparsam kokusu hafifler.


Tekrar teşekkürler defev güzel yorumların için!

9 yorum:

Asli :) dedi ki...

Canım bende ödülün var ;
http://cosmopisi.blogspot.com/2010/01/gun-isg-odulum.html

hevesli bardak dedi ki...

diğer ürünler hakkında yorum yog mu?

Roxelanne dedi ki...

elf yazısını gördükçe boğazım düğümleniyor yaa 1 ayı geçti gelmedi siparişim ve hala bekleyin diyorlar..

Aslı dedi ki...

Hmm o temizleyici sprey ve temizleyici şampuan benim de çok dikkatimi çekmişti ve risk almamak için Johnssons' Baby ile temizlemeye devam ettim... Hevesli Bardak, eski konularda diğer ürünlerin yorumları zaten var?

defev dedi ki...

Irazcım teşekkür ederim, acemice çektiğim resimleri yayınlamışsın. Blogda yorum yazmıyorum uzun zamandır, sor niye. Kurum uzmanlık tezimi yazıyordum ve bugün bitti, ama bende bittim:-( Blogdaki postlarını okumaya hergün 2-3 dk. ayırdım ama yorum yazacak hiç fırsatım olmadı:-(İnsanlıktan çıktım desem yeridir, çok yoruldum. Bu akşam tezsiz ilk akşamım:-) Ama bu yoğunlukta LM indirim haberini görüp transparan pudra ve secret camouflage aldım:-) gerçi uzun bir zamandır makyaj yapamıyorum zamansızlıktan...

defev dedi ki...

Ürünlerle ilgili yorum yapmadım, çünkü polsera (özledik onu da) fırçaları tanıttı. studio allık fırçası biraz küçük, ben complexion olanı daha çok seviyorum, ama çok sağlam. diğer allık fırçalarını ve allıkları (glow renginde) hediye aldım, fırçalar uyduruk biraz.allık blogda tanıtıldı zaten. gloss elfin hediyesi, rengi güzel ama kalıcı deil.şimdilik bu kadar. Irazcım bana acil fondöten lazım:-(şu yağlı cildim için ne önereceksin? yeni cicilerini de gördüm (nars, mufe filan), güle güle kullan:-)

obsession dedi ki...

güle güle kullan canım, şunu merak ettim sen elf.co.uk den mi aldın bunları? sitede daily brush cleanser gözkmüyor da, ben de alacaktım ama verdim siparişimi- çok heycanlıyım... ilk fırçalarım gelicek :)

defev dedi ki...

Bitmiş sanırsam o yüzden yok:-(Ben de UK sitesinden alışveriş yapıyorum.Günlük fırça temizlemek gibi bir derdin yoksa ve fırçan fazlaysa hafta sonu bebe şampuanı ile yıkayarak idare edebilirsin. Elf fırçalardan ben çok memnunum.Umarım senin de işini görür.Elf siparişleri 7-10 gün arasında eline geçer genelde.

admin dedi ki...

defev her şeyi cevaplamış, ben geç kaldım eheh :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.