15.01.2010

Biotherm Biosource Clarifying Lotion {Normal & Karma Ciltler Icin Tonik}

Biotherm’den denemek için aldığım ürünlerden benim cildime en çok yarayan ürünlerden birisi bu oldu sanırım.

Biotherm Biosource Clarifying Lotion {ismine bakmayın kendisi bildiğimiz tonik demek!} normalden karmaya kadar olan ciltlere öneriliyor {Normal to Combination}. Benim cildim normalde yağlı olmasına rağmen, iş tonik kullanmaya gelince çok hassaslaştığından, genelde daha hafif tonikleri tercih etmeyi seviyorum.

{Misal Clinique’in yağlı ciltler için olan toniği bana hiç iyi gelmedi, fakat normalden karmaya toniği tam gelmişti!}

Bu sebeple bana bu tonik çok yaradı. {Bu formülün kuru ve yağlı ciltler için olanları ve diğer opsiyonları da var bu arada merak edenler için not olsun!}

Neden beğendim?

- Rahatsız edici bir kokusu yok, aksine belli belirsiz çok “taze” bir kokusu var.

- Kullandıktan sonra cildinizde herhangi bir kalıntı bırakmıyor, bazı markaların tonikleri böyle geride kalmış bir yapışyapışlık bırakabiliyor ki ben bu histen nefret ederim!

- Benim elimde 30ml x 2 = 60mL tonik vardı, 1 ay boyunca kullandım ve bu süre zarfında yüzüme başka markanın toniğini sürmedim. Yağlı karma ciltli olmama rağmen sivilcelerimde ve siyah noktalarımda bir artma olmadı, aksine son zamanlarda siyah noktalarımda gözle görülür bir azalma oldu.

- Gözenek sıkılaşması gibi bir durum olmadı, ekstradan gözeneklerim için bu süre zarfında başka bir ürün kullanmadım da.

- Cildimi kurutmadı, aksine ferahlattı.

Not: Sample ürünlerim bitti. Ciddi ciddi ürünün tam boyunua almayı düşünüyorum :D

Siz ne düşünüyorsunuz, aranızda Biotherm tonik kullanan var mı?

4 yorum:

gülcan dedi ki...

ben 1 senedir biotherm ürünleri kullanıyorum ve çok da memnunum hele bi nemlendiricisi varki su bazlıymış nasıl ahrika kokuyo anlatamam

ursula dedi ki...

ben de yaklaşık iki sene kadar biotherm ürünlerini kullandım, ama yaklaşık 6 ay önce clinique serisine döndüm..biothermin bu toniği kesinlikle clinique gibi cayır cayır yakmıyor cildi, ama açıkçası ben somut bir faydasını görememiştim. sadece daha temiz ve ferah bir his veriyor..

ozge dedi ki...

ben de biotherm kullanıyorum ne zamandır.. ondan once clinique kullanıyordum ama acıkcası cliniquenin pek ffaydasını gormedim. biothermin yeşil serisinin tamamnını kullanıyorum. yeni cikan cinko eklenmiş yuz yıkama jeli de harika..

tonik konusuna gelince de eevet cok sıkıstırıcı bir tonik degil ama ferah ve rahatlatıcıi uzun sure de gidiyor

admin dedi ki...

gülcan, benim de kokusu çok hoşuma gitti.

ursula, ben de çok uzun süre clinique kullandım ama yağlı ciltli olmama rağmen toniği bir süre sonra beni çok yaktı. Sonra Clinique'den Lancome'a, daha sonra ise Body Shop'a, şimdilerdeyse gül suyuna döndüm :)))))

özge, kokusu çok güzel bir de :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.