14.12.2009

Yılbaşı Makyajı Denemem – 1 {Batırdığım Yılbaşı Makyajım :) }

Yılbaşı için göz makyajı denemeleri yapıyorum bu aralar. Dün de şurada aldığım L’Oreal Paintler ve MAC RTT glitter’ı kullanarak bir makyaj yapmak vardı kafamda.

Paintleri gözüme sürüp, bir yandan eşime laf yetiştirmeye çalışırken çok oyalanınca paint’ler kurudu dağıtamadım. Artık kuruduktan sonra bunları blend etmek imkansızlaşıyor. Saçma sapan keskin bir makyaj kaldı elimde.

yılbaşı makyajı yılbaşı parlak göz makyajı ışıltılı simli göz makyajı

Neyse allahtan bu bir denemeydi, bu gibi kazalar olmasın diye yapılmış bir ön çalışmaydı.. Yılbaşına kadar yaptığım denemeleri sizle paylaşmayı düşünüyorum, ben ettim siz etmeyin şeklinde hatalarımdan ders alırsınız belki : )

Bu makyajdaki hatalarım :

1) Göz pınarıyla göz yuvarlağı arasına sürdüğüm geçiş renklerinin çok açık kalmış olması, blend etmek (karıştırmak) için hızlı davranamamam sonucu renklerin havada keskin bir biçimde kalmış olması.

2) Paint’leri sürerken yavaş davranmış olmam.

3) Göz altına aynı gri renkten geçmediğim için göz makyajı’nda bütünlük olmaması.

4) Makyajı kafamda tasarlamadan rastgele yaptığım için o çizginin orada saçmasapan kalması. Kafanızda makyajınızı oluşturmadan rastgele ilerlemeyin, plan it first, ladies!

Evet bugünkü dersimizin de sonuna geldik ;)

3 yorum:

serrose dedi ki...

hahahhaha cok guldum yaa

ellerine emegine saglik:)

Unknown dedi ki...

yalnız ortaya cıkan renk harikaymıs.. :)

Adsız dedi ki...

bence çok hoşş

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.