9.12.2009

Stila Empty Compact {Stila Farlarımın Yeni Yuvası}

Strawberry indirimlerinden gelen Stila farlarım yuvasız plastik paketlerde kaldığı için onlara kafayı takmıştım. Böyle olduğu için hem yanımda taşıyamıyordum hem de tek tek paketlerden çıkarmak sıkıyordu kullanmaya üşeniyordum.

stila compact boş palet stila refill

TR’ye gönderim yapan hiçbir satıcı bulamamıştım boş Stila palet satan. Neredeyse MAC palet alıp iskeletini söküp ona sığdırmayı düşünürken, “TR’ye gönderin n’oolur” diye yalvardığım EBAY satıcılarından bir tanesi 10$ ile USPS Priority Mail kullanarak bana özel TR’ye gönderim yapabileceğini söyledi.

Fiyat pahalıydı ama bu compact sadece bir taneydi ve açık arttırmadaydı, ben de 6$’ye açık arttırmayı kazandım. Yani bu compact bana toplamda 16$’ye mâl oldu. Pahalı, ucuz olduğunu söyleyemem ama orijinal Stila Compact olduğu için kıydım açıkçası.

stila compact boş palet stila refil

Zaten bir tane bana yeter. Daha fazla Stila refill farım olursa bile değiştirerek yanımda taşıyabilirim diye düşündüm.

Bu compact Stila refill’ler için manyetik olarak düzenlenmiş, mıknatısa ihtiyacınız yok, lap diye oturuyor Stila’cıklar.

stila compact boş palet stila refil

Satıcı bu ürünü bana 24 Kasım’da kargolamış, benim elime 8 Aralık’ta geçti. Üstelik paket her tarafından yırtılmış ve açılmış. Sanırım içini ağır bir metal görünce merak edip hacılamak için açmış posta çalışanları. Sonra da anlam veremeyip boş palete kapatmışlar galiba :) Neyse çok şükür elime ulaştı ya, bu aralar paketler çok kayboluyor ulaşmaz diye düşünmüştüm.

Aldığım satıcıyı size tavsiye edecektim ancak bir baktım ki hatun Ebay’den çıkmış! Atılmış mı bilmiyorum ama yok arazi olmuş :) “No longer registered” diyor Ebay Amca.

Siz de Ebay de “empty stila compact” olarak arama yapıp, satıcılara mesaj göndererek şansınızı deneyebilirsiniz eğer boş Stila Compact istiyorsanız.

14 yorum:

tuguna dedi ki...

Serefsiz postacilara bak hele! Bizim postaci da bui ara zile basmaya mi useniyor nedir, disari atip gidiyor paketlerimi.Bi tanesi calinmis:( Calan kisi bi de utanmadan zarfi bos birakmis.Ulan onu da cal da kaybolmus diye dusuneyim de mi. Posta ofisine telefon actik filan ama bi sey degismedi. Rastlarsam feci cemkirem ama postaciya. Icimi doktum yalniz:)

gozgen dedi ki...

Ben bu stila compact konusunda son derece dertliyim.Seninle aynı zamanlarda aldım stila setimi ve farlara uygun compact bulacağım diye çırpınıyorum ne zamandır.Çok iyi denk getirmişsin, güle güle kullan. Tek başına fiyatı 24$.Mesajını okurken inşallah satıcının adını verir diyordum ki... satıcının yok olduğunu yazmışsın. Üzüldüm. Ben araştırmalarıma devam edeceğim, umarım ben de yakalarım böyle bir şey..

Adsız dedi ki...

güzel durmuş ırazcım, güle güle kullan
bana pahalı geldi valla
maillerime cevap vermedin:(
öpüldün
yıldız

defev dedi ki...

Ya ACW de yada lovemakeup ta gördüm ben compact ama onlar bu kadar güzel değil, 4 lü galiba.

Vespa GirL Make Up dedi ki...

Palet konusunda dertlilere bi çözüm önerim gelecek yakında... (: Baklım şimdilik uğraşıyorum.

Ama çok iyi etmişsin 6lı palet alarak bence fiyat da çok pahalı değil çünkü aldığın palet gayet kaliteli ve aynalı uzun süre gidecek cinsten... Güle güle kullan tekrar((:

admin dedi ki...

tugunacım geçmiş olsun canım, gerçekten çok sinir bozucu birşey, sinir oluyorum paket hırsızlarına..

gozgen, ebay'e verdiğim linkten sürekli olarak takip et. gözüne kestirdiğin ucuz fiyatlar olursa satıcılara mesaj atarak TR'ye göndermelerini rica edebilirsin, ben epey bekleyip bu şekilde elde ettim bu paleti. Satıcı Ebay'den çıkmasaydı verecektim adını ama ayrılmış :(


yıldızcım gmail'ime daha hiç bakmadım hayatım bi an evvel bakmaya çalışıcam küsme öpüldün.


defev, hadi ya stila compact mıydı? benim gözüm 6'lılarda kaldıydı gerçi :)

vespa, çok teşekkür ederim canım, senin çözümünü de merak ettim neler sökeceksin takacaksın? eheh :)

admin dedi ki...

Orfoz, yorumunu aldım ama yayınlayamadım, başımız ağrıyabilir ileride ;) ama çook haklısın :)

defev dedi ki...

http://www.love-makeup.co.uk/empty-shadow-palettes-c-40.html?osCsid=kji1ioq44t2btab0k3rtd6bo47

gerçekten doğru görmüşüm:-))7,99 sterlin. ihtiyacı olan kapsın:-))4lü ama...

s.germain dedi ki...

muhteşem renkler :) birbiriyle harika blendi edilir... güle güle kullan canım

admin dedi ki...

teşekkürler s.germain :)

aysse dedi ki...

bende aldım boş palet gerçi 25 usd mal oldu bana olsun değer yani içindeki fırçasınıda çok sevdim.9 günde first class ile elimde oldu şaşırdım kaldım.

admin dedi ki...

güle güle kullan ayşecim, bence de 6'lı palet için değer, hem çok güzel gözüküyor hem de istediğin kadar stila far alıp değiştirerek yanında taşıyabilirsin.

aysse dedi ki...

cheapsmells de şuan 4 lü paletler var fiyat 3,95 sterlin çok uygun ben bi tane aldım :)

Ecz. dedi ki...

Eğer hala ihtiyacınız varsa Şu anda limangoda cosmetics adlı kampanya da bazı ürünleri ve 4 lü boş far paleti satışta. Boş paletin fiyatı 5 tl. ;)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.