7.12.2009

Revlon Vital Radiance Line Softening Makeup {Nemlendiren Fondoten}

Bu ürün StrawberryNet’in geçen ay 25$ ve üstü alışveriş yapan yeni üyelerine seçenek olarak verdiği hediyelerden biriydi. Ben normalda Strawberry hediyelerindense, her zamanki mail adresimi kullanıp indirim almayı tercih ederim ama bu sefer hadi dedim alayım. Iyi de etmişim.

revlon fondöten çizgilere girmeyen fondöten

Bu fondötende renk seçenekleri bir ya da iki taneydi, ben de “hadi tutar belki, tutmazsa başkasına veririm” diye düşünüp 80 numaralı Honey Warm rengini seçtim. Açıkçası cuk diye oturdu rengi bana, şaşırdım. Uğraşsam başka bir ürün için bu kadar denk gelmezdi.

> Ürün nemlendiricili. Zaten kuru/normal ciltlere önerilmiş. Benim ancak kışın kullanabileceğim bir ürün, yazın kesin parlama yapar cildimde.
> SPF 15
> Kendiliğinden pompalı tüp ambalajı çok pratik. Ofise yanımda taşıyabileceğim günlük, kırılmayacak ve ucuz bir fondöten arıyordum, iyi denk geldi hiç para vermeden : ).

 revlon fondöten çizgilere girmeyen fondöten

> Çok az bir miktarı yeterli oluyor, fazla alırsanız gereğinden fazla yayılıyor. Neredeyse mercimek boyutunda bir miktarı yayılarak iş görüyor.

> Kurutmuyor, çizgilere girmiyor, kapatıcılığı orta seviyede.

> Günlük kullanılabilecek güzel bir ürün. Strawberry’de hediye olarak karşınıza çıkarsa es geçmeyin derim.

İşte adım adım ilk sıkıldıktan sonraki hali ve tene yayılmış hali:

revlon fondöten line softening makeup

6 yorum:

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

güle güle kullan tatlım..

Sim dedi ki...

tatlım bende de var bu, henüz sürmedim hiç, sadece kokladım ve kokusu sanki eskimiş/bayatlamış gibi koktu bana.. Ürünün kendi kokudu da böyle olabilir.. Biraz auto-brozant kremleri anımsattı kokusu.. sen ne dersin?

admin dedi ki...

teşekkürler my makeup story.

Sim, benimkinde hiçbir koku yok, hatta kokusuz. Sendeki ürün bayatlamış olabilir bir ihtimal.

defev dedi ki...

bende de tawny bronze olan, bunun nemlendiricili olmayan, karma ciltlere önerilen versiyonu var. kapatıcılığı az, hafif bi fondöten.

Lady Whistledown dedi ki...

selam
bu ürünün hiyakesi bana acıklı gelmişti ilk araştırdığımda. ben de bir zamanlar strawberry nin promosyonu ile bu ürünü almıştım. geçenlerde nedir kullansam rahatsız eder mi vs diye google da bir araştırma yaptığımda olayın case study olabilecek halde olduğunu okudum. revlon 50 üstü kadınları hedefleyerek vital radiance ı çıkarmış ancak sonra bu pozisyonlama ile satışı başaramadığı, ilk anda revlon markasını kullanmadığı (sadece vital radiance yazıyormuş) için satışlar yeterince başarılı olamamış. Drugstore markası olduğu için de satılmayan ürünü büyük marketler bulundurmak istemeyince biraz çekişmeden sonra ürün kaldırılmış. sanırım 2007 yılında.

http://michelemiller.blogs.com/marketing_to_women/2006/09/rip_vital_radia.html sitesinde bu ürünü çok seven neden kaldırdın hain revlon diye laf sıralayan birçok bayan var :) anladığım kadarıyla oldukça güzel , arkasında önemli r&d çalışması olan bir ürünmüş ama revlon başarısız marketing ile ürünü öldürmüş. ayrıca yorumlardan anladığım 20 yaşlardan itibaren birçok bayanın bu üründen çok memnun kadlığı özellikle kalıcılığını beğendiğini...

Bunları ilk öğrendiğimde paylaşmak istemiştim ama kendi blogcuk umu hiiç güncellemediğim için burada bulduğum fırsatı kaçırmayayım dedim.

sevgiler

admin dedi ki...

defev, ben de severek kullanıyorum :)

lady whistledown, çok ilginçmiş yolladığın linkler, uzun uzun inceledim, paylaştığın için çok teşekkürler, sevgiler..

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.