30.12.2009

Oykutonik'in INGLOT Alışverişi ve Makyajı

inglot kozmetik ürünleri inglot makyaj inglot fiyatları

Öncelikle farlar inglot'un yeni seri farlarından. Freedom system farlar uzun bir süredir indirimli, yani 5,5 liraydı. Bu yeni sisteme dahil olanlar ise 19 lira. Tek tek aldığınızda bu fiyat geçerli elbet. Ben gözüme kestirdiğim 4-5 rengi almayı düşünüyordum ama stand görevlisinin önerisiyle palet hazırlamaya karar verdim. 10'lu paleti tamamladığınızda her bir far için 3,5 lira indirim faturanıza yansıyor.

inglot kozmetik ürünleri inglot makyaj inglot fiyatları

Unutmadan; paletler de yenilenmiş ama malesef aynası yok. Paletin üstünde yarı şeffaf bir kapak var ve 4 köşesinde de bulunan mıknatıslar sayesinde açılıp kapanıyor. İlk etapta yadırgadım fakat alışmam uzun sürmez gibi =)

inglot kozmetik ürünleri inglot makyaj inglot fiyatları

inglot kozmetik ürünleri inglot makyaj inglot fiyatları

Renkleri gerçekten önceki seriye göre daha pigmentli ve nerdeyse tüm renkler ışıltı içeriyor. Bu benim için bir artı. Işıltılı ve hafif ıslak görünüm veren farlar kadar beni cezbeden bir şey yok. Bu güzelliklerin yanına blending brush da atıverdim sepetime. Farlarla birlikte aldığım için 37 lira olan fırçayı 11 lira indirimli almış oldum.

inglot kozmetik ürünleri inglot makyaj inglot fiyatları

Bir de dudak kalemleri var ki sormayın. Dudak kalemi diye geçiyor fakat ruj olarak kullanıyorsunuz. Fazla renk seçeneği yok ama beğeneceğiniz bir renk bulmanız olası. Ayrıca çok da bereketli, çabuk bitmiyor. Ama kalem oluşundan dolayı kuru. Dudaklarınızı önce nemlendirip sonra kalemi uygularsanız daha memnun olacağınız bir görüntüye kavuşursunuz.

Image inglot kozmetik ürünleri inglot makyaj inglot fiyatları

Makyaja gelince; ben ''amc shine 11'' , ''amc shine 24'' ve ''amc shine 32'' numaralı renkleri kullandım. Pek belli olmasa da liner olarak yine 32 numaralı rengi yine inglotun duraline'i ile kremsi kıvama getirdim ve uyguladım. Göz altlarında kapatıcı olarak sephoranınkini tercih ettim. Alt kirpik dibinde dior crayon eyeliner, kirpiklerde ise stila major lash mascara var.

inglot kozmetik ürünleri inglot makyaj inglot fiyatları


{oykutonik}

Yazımı yayınladığı ve ilgilendiği için ayrıca Irazca'ya çok teşekkür ediyorum =)


Oykutonik'cim, esas ben bu enfes yazı ve fotoğraflar için çok teşekkür ederim! INGLOT'un yeni farlarına gerçekten bayıldım, ben de kozmetik orucumu bozarsam gidip alabilirim bu gazla ;) Dudak kalemi, Duraline ve 6SS zaten inanılmaz güzellikte ürünler, cicilerini güzel günlerde kullan. MakyajCantam olarak katkın için çok teşekkür eder, yine bekleriz, öpüyoruz!

8 yorum:

kara kitap dedi ki...

duraline'le karıştırma işini nasıl yapıyorsunuz?farın üzerine mi fırçanın üzerine mi duraline sıkıyorsunuz?kullanımını anlayabilirsem izmir'e geldiğimde ben de inglot'a uğrayacağım.

nily21 dedi ki...

ben yeni mıknatıslı paletleri çok sevdim. İstediğin gibi kat kat ekleyerek çoğaltabiliyorsun. Pudrası, farı,ruju hepsiyle bir palet haline gelebiliyor ki seyahat için ideal bence..Renklerin çok güzelmiş güle güle kullan

aysse dedi ki...

bu paletleri nette görüyordum Tr a geldi nihayet. ama ben eskileri daha çok seviyorum :)10 tane far aldığımızda extra palet parasıda ödeniyormu acaba?

Adsız dedi ki...

canım bişi sorabilirmiyim bu 10lu palet sana toplam nekadara mal oldu?

Adsız dedi ki...

Makyajınızın rengi gözlerinizle çok güzel uyum sağlamış :) Bayıldımmm, elinize sağlık! Yeni inglotlarınızı iyi günlerde kullanın :)

oykutonik dedi ki...

kara kitap'a;
öncelikle ben inglotun tablet farlarından kullanmak istediğim için yapılışı pigment veya toz farlara göre daha zor. ama gözünüzde büyütmeyin. ayrı bi yüzeye (ben 3cm çapında minik bi kavanoz kullanıyorum) 1damladan daha az miktarda duraline ekleyin. ardından fırçanız ile narince farı aşındırın. yeterli miktarda faz toz hale dönüşünce fırça yardımıyla farı duraline ile karıştırın. bu kadar.

nilgün'e;
farların renkleri gerçekten müthişti. ve sanırım artık makyaj çantaları rafa kalkıyor. en azından inglotun iddiası bu =)

ayse'ye;
10 adeti tamamladığın takdirde ayrıca bir palet ücreti ödemiyorsun.

angel.'a;
fırça, duraline ve dudak kalemi de aldığım için toplam 273 lira tuttu fakat ben 226 lira ödedim. dudak kalemi 27, duraline 19, fırça ise 37 lira. yani sadece palet 143 liraya maloluyor.

Stil Direktoru dedi ki...

Sevgili otousan her zaman beklerim, güzel yorumunuz için tşkler, Amsterdam'dan gelince daha sık okumak ve yorumlaşmak dileği ile sevgiler

Adsız dedi ki...

10 tane far için 143 tl oldukça iyi,dior ,chanel 4lü farlarını bu paraya satıyor.ama bu yeni sistemde yanlış anlamadıysam illa ki palet alıyorsan hepsini dolduracaksın kuralı var ki bu bence pek iyi olmamış.bunun dışında gördüğüm kadarıyla farların yapıları oldukça değişmiş,eskiden ben inglotya girip farları beğenemeden çıktım kaç defa,ama bunların çok güzel görünüyor cnm güle güle kullan:)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.