3.12.2009

NARS “Silvana” ALLIK {Kayısı Renginde Allık!}

Ben geçtiğimiz baharda kayısı renginde allıklara inanılmaz kafayı takmıştım. Şeftali sapkınlığımı geçici olarak rafa kaldırıp, kayısıya vermiştim kendimi. Sıradan bütün meyveleri deneyeceğim korkarım ki :)

Bu allığı da o dönemde almıştım. Kendisi benim ilk ve tek NARS allığımdır. Bunun dışında yüz kategorisinde bir de Albatross’a sahibim o kadar. NARS allıklar muhteşem ama ben sanırım fiyat/performans açısından MAC allıkları daha çok seviyorum.

Ama Silvana’nın yeri ayrı bende. Aslında ben bunu almadan önce NARS Sertao’ya kafayı takmıştım, sonra nedense onun bende çok kirli görüneceğine karar verip Silvana’yı kayısı allık olarak seçtim. {Bahsettiğim bu allıkların hepsinin swatchlarına Karla Sugar’ın şu sayfasından ulaşabilirsiniz!}

nars silvana allık blush swatch nars allık renkleri nars kozmetik

Bu allığın resimde de göreceğiniz gibi enfes bir kayısı rengi var. Bilmiyorum sadece benim tenimde mi bu kadar güzel duruyor ama gerek belli belirsiz ışıltısı, gerek doğal kayısı rengi olup cilde inanılmaz sağlıklı bir görünüm vermesinden midir nedir, hastasıyım bu allığın.

NARS’ın bu allığı öyle muhteşem, ben buradayım makyajları yapmaktan ziyade, günlük insanın kendisine sağlıklı bir görünüm vermesi için çok ideal bence. Ya da yoğun göz makyajı yapıp belli belirsiz bir allık istiyorsanız yine bunu deneyebilirsiniz.

Bu allıkların TR fiyatı sanırım 58-68 lira gibi birşeydi geçen sene {yamuluyorsam düzeltin!}.

Ben geçen seneki Harvey Nichols indiriminden bu fiyatların üstünden %50 indirimle almıştım {Harvey Nichols’a telefonla sipariş vermeyi öğrendikten sonra heheh}. Kiss and makeup NY sitesinde ise 25$’a bulmak mümkün. {İç diyalog: Şimdi pişmanım, keşke geçen sene cimrilik etmeseydim de bir sürü allık toplasaydım, o kadar ucuza bulmuşken ne cimrilik edersin e be keko Makyaj Çantam?}

Bu kadar geyikten sonra sizlere bol ışıltılı günler diliyorum sevgili okurlar, bugün Makyaj Çantam editörünüz Irazca biraz geyik modunda :D

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Nars artık strawberry'de de var! :)

Başak

tuguna dedi ki...

Bu allik hic dikkatimi cekmemisti, cok muhtesemmis, aklima soktun napicaz simdi Irazcim:)

defev dedi ki...

Keşke yanacıklarına sürsen, bir de öyle göstersen:-)

bir demet feslegen dedi ki...

Evettt he hee geçen sene ne hızlıydık di mi :P
ben de pişmanım tek bi allık bile alamadım diye

admin dedi ki...

başak, muhteşem haberi verdiğin için çok teşekkür ederim, hemen zıpladım :)

tugunacım çok güzel bir renk, al bence pişman olmazsın :)

defev, belki o da olur, bugünlerde hava hep karanlık, makyaj fotosu çekmeye pek uygun diil :)

edacım öyleydik keşke daha çok alsaymışız şimdi pahalı herşey :(

Unknown dedi ki...

canım albatross un yazısını yazmıs mıydın? goremedim ben, eger yazmadıysan bu haftasonuna kadar yazmanı rica edebilir miyim acaba? haftaya pazartesi almayı dusunuyorum da.. :)

admin dedi ki...

yazarım hellocuum hatta yetişirse yarınaa.. öperimmm :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.