22.12.2009

NARS Paketim Geldi :)

Just Makeup bana bir güzellik yaptı {ne kadar teşekkür etsem az!} ve aşağıdaki pakete kavuştum. Sizce içinden neler çıkacak?

nars kozmetik nars makyaj mağazaları

Çook mutluyum hihih! :)

7 yorum:

yıldız dedi ki...

allık çıkacak , kuş çıkacak:)
öpüyorum

Flame dedi ki...

Ohhhh, ohhh, ohhhhh :D Biri de bana bir güzellik yapsa ne güzel olacak :D Sırf Nars almak için İstanbulun yolunu tutacağım sanırım :DD Çileğe biraz daha çeşit gelse ne güzelll olacak..

Güle güle kullan bu cicileri Irazcım..

Unknown dedi ki...

allık ve far mı çıkacak:))

kara kitap dedi ki...

ben nars'ın albatros ve orgasm'lı duo allığını aldım.çok güzelmiş.esmer olmama rağmen orgasm bende çok güzel durdu.yalnız aydınlatıcıyı nasıl süreceğimi halen tam kavramış değilim.ne demiş atalarımız.ağaç yaşken eğilir.30 yaşında makyaja başlarsan öğrenmek zor oluyormuş.

tuguna dedi ki...

Ben allik ve duo diyorum bakalim dogru cikacak mi:) Gule gule kullan Irazcim.

aysse dedi ki...

ambalajların açılıp renklerin görülmesini sabırsızla bekliyorumm:)

Adsız dedi ki...

tahmın edınce hedıye kazanıyorsak tahmın etmek ıstıyorum :D allık cıkcak mufe de fondoten hemde HD nası bildim ama dimi ne zamandır blogu takıp edıyorum ama hıc yorum yazmamıstım artık burayada yazıyorum :D gule gule kullan urunlerınıı

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.