16.12.2009

Makyaj Cantam 2009 Yili Favori Makyaj Malzemelerim {1}

Geçen sene sonunda 2008 yılına ait favori makyaj ve kozmetik ürünlerimi sizlerle şurada paylaşmıştım.

Geçen seneden bu seneye favori ürünlerimde farklar var. Bu sene 2009 yılı favorilerimi, Makyaj Malzemeleri, Makyaj Fırçaları, Ojeler ve Diğer Kozmetikler olarak birkaç parçaya bölmek istiyorum.

Bu ilk yazım, 2009 yılında çoğunlukla elimden düşmeyen, üçer beşer aldığım makyaj ürünlerini paylaşıyorum sizle:

2009 yılı favori makyaj malzemelerim

MAC Smolder Göz Kalemi: Islak ıslak duran enfes bir “zift” siyahı. Göz altlarına akma problemi olmasına rağmen aldığımdan beri elimden düşürmedim. Hele benim gibi siyah giyinen biriyseniz seveceksiniz bunu!

Maybelline Define a Line Line Definer: Bu Maybelline’nin keçeli kalem tadındaki likit eyeliner’ı ofis günlerimin kurtarıcısı oldu. Çantanızda jel eyelinerdı, fırçaydı taşımaya üşendiğiniz, kalem hızlılığında kalıcılık istediğinizde harika. Çantamdan hiç çıkartmadım kendisini aldığımdan beri.

Cecile All Day Performance Eyeliner: Cecile’ın ışıltılı siyah göz kalemi de son dakka gollerimden oldu. Yıl sonuna yaklaşırken aldığım bu ürünü aldığımdan beri çantamdan çıkartmadım. Göz altlarına simli bir siyahlık katmak için dört dörtlük bir ürün kendisi. Üstelik akma yapmıyor!

L’Oreal Decrease Eyeshadow Base: Bu ürünü pratikliği ve ucuzluğu yüzünden seviyorum! Bu aldığım 4. kutu sanırım. 5$’a çantaya atmalık bir far bazı. Üstelik L’Oreal’den. E daha ne olsun ki?

Maybelline Lash Stiletto: Benim gibi tel tel kirpik seven birine ilaç gibi geldi bu rimel. Şu an 2.yi kullanıyorum. Düşünün rimel bitirdim yani! Çok severek kullandım, tekrar tekrar alırım kendisini.

Laura Mercier Matte Bronze Light Bronzing Powder: Bu şahane, benim yağlı cildime uyan yegane bronzer’lardan birisiydi. Işıltısız, mat ve hafif yapısıyla günlük kullanımda favori top-list’ime bir numaradan girdi. Kesinlikle tekrar tekrar alırım kendisinden.

MAC Buoy-O-Buoy {umarım doğru yazmışımdır ismini} Lustre Ruj: En güzel nude ruj sorusunun cevabına göre yapılmış sanki bu ruj! Yaz boyunca tüm bronz makyajlarıma eşlik etti kendisi. Yetmedi, koyu göz makyajı ne zaman yapsam onu sürdüm. Tekrar alırım tekrar teeekraar.

MAC Glimmershimmer: Bu ürünü sırf merakımdan almıştım. Sonradan favori ışıltım oldu. Fondötenlere karıştırıp kullandım, tek başına kullandım, çok keyifli bir ürün.

MAC Gold Rebel Lip Glass: Style Warrior serisiyle çıkan bu lip gloss aldığımdan bu yana açık arayla favorim. Birçok dazzleglass ile yarışabilecek kapasitedeki bu ürünün içindeki altın ışıltıları beni benden aldı. 100 üzerinden 100 aldın, oturabilirsin MAC Gold Rebel!

7 yorum:

yıldız dedi ki...

:( twitter hesabım yok ben katılamayacakmıyım yarışmaya
yarışmada yorum yeri yokda ırazcım ondan buraya yazdım:)
yıldız

yıldız dedi ki...

ırazım .
bırakabildimmi mesajı acaba
mail ile ulaşamıyorum sanada:)
sevgiler
yıldız

melek dedi ki...

merhaba, hatırlarsanız bir süre önce size bihter'in göz kalemini sormuştum nasıl ıslak ıslak duruyor diye, siz de cevaplamıştınız :)
makyözlerinden öğrendiğim kadarıyla mac powerpoint miş kullandığı kalem.
belki siz de merak etmişsinizdir diye söyleyeyim dedim :)

Adsız dedi ki...

merhabalar. sitenizi keyifle takip ediyorum. elinize sağlık. ben nereye baktımsa bit türlü Tr'ye gönderim yapan biryerlerde bu de-crease'e rastlayamadım. siz nerelerde buluyorsunuz? yok bulamazsam İnglot ya da Sephora alacağım artık, hangisini önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.. sanem

Hande dedi ki...

su mascara isi cok ilginc gercekten. ben lash stiletto yu hic sevemedim.
ama laura mercier bronzer i denemek istiyorum. bakalim :)

admin dedi ki...

melek, çok teşekkür ediyorum.

yıldızcım şimdi gördüm yorumunu daha :)

sanem, ben ebay'den alıyorum decrease'i. inglot kullandım memnunum ama sephora'nınkini denemedim maalesef..

hande, lash stiletto pek sevilmemiş genel olarak ben de onu gördüm ama ben bayıldım resmen :)))))

cfusun dedi ki...

ben çok beğendim

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.