29.12.2009

Laura Mercier Secret Camouflage {Kapatıcı Seti}

Araştıran şu
yazısında
Ankara Panora’daki Sephora Laura Mercier ve Stila
indiriminden bahsetmişti.


Izmir Agora Sephora’da Laura Mercier satılmıyor. Ben de Araştıran’dan bunu duyunca hemen telefona satılıp Panora Sephora’yı aradım. Izmir’de olduğumu, Laura Mercier alsam bana yollayıp yollayamayacaklarını sordum.

Sephora çalışanları sağolsun çok yardımcı oldu. Istedigim Laura Mercier ürünleri Izmir Agora Sephora mağazalarına gönderdiler, ben de gidip orada ödeyerek teslim aldım aynı %50 indirimle.

Benim Laura Mercier Tinted Moisturizer’im bitmişti, onu almak istiyordum bu indirimden ama maalesef kullandığım renk tonu kalmamış. Denemek istediğim bir diğer ürün de Laura Mercier Secret Camouflage Concealer idi.

laura mercier secret camouflage concealer kozmetik makyaji


Bu ürünün TR Sephora fiyatı 78 liraydı. %50 indirim ile 38 liraya aldım ben. Bu ürün için uygun bir fiyat olduğunu düşünüyorum.

Ürünü Just Makeup yorumlamıştı, şuradan bakabilirsiniz. Ben onun yorumlarına dayanarak aldığım için bu kapatıcının biraz yumuşatılmaya ihtiyaç duyacağını bile bile aldım. Zira Laura Mercier ürünlerinden çok memnunum, cildime çok iyi geldiler, bu kapatıcıyı da denemesem olmazdı :)

 laura mercier secret camouflage concealer kozmetik makyaji


Laura Abla’nın bu kapatıcısının rengi SC-2. Gördüğünüz gibi sağ ve sol tarafı iki ayrı renkte. Kapatmak istediğiniz bölgenin durumuna/sorununa göre her iki renkten bir miktar alarak karıştırıp, bir fırça yardımıyla uygulayabiliyorsunuz.

Ben fırça olarak Bare Minerals Heal & Conceal Brush ve ELF Foundation Brush kullandım.

Laura Mercier Secret Camouflage, göz altlarından ziyade yüz kusurlarını kapatmak için tasarlanmış. Sert bir yapıda, illa göz altlarına kullanacaksak krem gibi birşeylerle karıştırmak şart gibi.

Hoş, benim kadar yağlı göz altlarınız varsa o yağ bile yeter karıştırmaya :)

Resimde gördüğünüz SC-2 renkleri.

 laura mercier secret camouflage concealer kozmetik makyaji

Burun kenarındaki morluklar, sivilceler, ufak lekeler.. Kısacası fondöten sürmeyeyim ama kendimi güzelce bir “yamalayayım” diyorsanız bu ürün tam sizlik.

Şuradan da bu ürünün tüm renklerinin swatch’larına ulaşabilirsiniz.


{Not: Ürün fotosundan görmüşsünüzdür, ufak bir çatlak var, nasıl başardığımı sormayın hihih!} :)

7 yorum:

tuguna dedi ki...

Gule gule kullan Iraz. Ben de yeni secret concealer aldim goz altlarim rezalet bu ara. Cok iyi geldi.

Araştıran dedi ki...

Güle güle kullan Irazcım :)

kara kitap dedi ki...

güle güle kullan.ben de laura mercierin renkli nemlendiricisini denemek istiyorum.cildim çok yağlı,fondoten kullanmaya da üşeniyorum.ne dersiniz renkli nemlendirici markası önerebilir misiniz?yağlı,gözenekli,siyah noktalı bir cilt ve benim tembel bünyem.sür çık tarzı birşey lazım bana :)

kara kitap dedi ki...

sorumu geri aldım :) sen zaten renkli nemlendirici ile ilgili yazı yazmışsın.bünye tembel dedim ya.araştırmak yerine hemen soruyor :) neyse çileğe baktım 77 TL.daha uygun bulursam alacağım.indirimleri takip etmeli.bu ay zaten yeni yıl dolayısıyla limitleri çooook aştım.neyse ben cevabımı aldım.

admin dedi ki...

teşekkür ediyorum kızlar.

kara kitap'cım renkli nemlendiriciler çok kullanışlı ancak LM'ninkinin fiyatı biraz yüksek maalesef.

Unknown dedi ki...

mrb bir sorum olcak cvpsan sevinirim laure mercier in yurtdışı alışveriş lingi koymuşsun.acaba sipariş verile biliyomu benim bildiğim yasak vardı?

admin dedi ki...

Merhaba maalesef yurtdisindan alisveris artik yasak, bu paylasim 2009 yilindan kalma idi. Sevgiler.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.