1.12.2009

Deno’un Soruları {Kuru Cilt Icin}

kuru cilt kuru ciltler için allık
Soguk bir iklimde yasadigim icin yanaklarim cok kuru ve zaman zaman pul pul. duzenli olarak dermalogica kullaniyorum ve cok iyilestigini goruyorum. Ancak yine de pudra seklinde allik vs. surunce kotu bir goruntu olabiliyor. Krem allik deneyeyim mi diye dusunuyorum. Ne tavsiye edersiniz?

Makyajdan önce mutlaka iyi bir nemlendirici kullanmanız ve pudranızı/allığınızı nemlendiriciden biraz sonra sürmeniz bence bu durumda çok önemli. Kış aylarında daha yoğun nemlendiricileri deneyebilir, nemlendirici serumlar uygulayabilir {doğru nemlendirme çözümleriyle pul-pul görüntünün kaybolması gerekir}ve ışıltılı (oil-free olmayan normal) makyaj bazlarından kullanabilirsiniz bu da sorunu çözmeye yardımcı olacaktır.

Krem allık da elbette geçici bir çözüm ama pek dayanıklı olmuyorlar biliyorsunuz. Eğer dayanıklılıktan yana sıkıntım olmaz diyorsanız bu yöntemi de uygulayabilirsiniz ama bu kalıcı bir çözüm sunmayacaktır.


Bir de ayni sekilde bu highlighter aydinlatici denen urunlerden hic kullanmadim. Ama bir tane almak istiyorum. O konuda ne tavsiye edersiniz?

Açıkçası şu ürünü alın diye spesifik bir şey söylemem çok zor. Bu aydınlatıcıdan ne beklediğinizle alakalı biraz da. Aydınlatıcılarda beyazdan pembeye, altına kadar birçok renk mevcut zira. Eğer kuru ciltli iseniz, allık formundaki aydınlatıcılardan ziyade likit ürünleri denemeniz bence daha etkili olacaktır.

Sevgiler Deno!

1 yorum:

deno dedi ki...

cevaplariniza cok tesekkur ederim :))

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.