1.12.2009

Body Shop Indiriminden Aldıklarım {Bayram Alışverişim}

Body Shop’ta bu hafta seçili ürünlerde 2 Al 1 Öde veya %50 indirim vardı. Ben de aşağıdakileri indirimden kaptım. Bu göreceklerinizin hepsi 36 lira tuttu. 3 taksit yaptırdım :D

body shop indirimi body shop fiyatları makyaj kozmetik


1. Body Shop Seaweed Pore Cleansing Facial Exfoliator: Seaweed serisinin neredeyse tüm parçalarını kullandım ve çok memnun kaldım. Peeling’ini almamıştım, bahaneyle onu da aldım. Bir süre kullandıktan sonra detaylı yorumlarım size bunu.

2. Body Shop Seaweed Clarifying Toner: Bundan halihazırda bir şişe bitirmiştim zaten. Çok memnun kaldım. 2 al 1 ödeden faydalanarak yedekledim.


body shop indirimi body shop fiyatları makyaj kozmetik

3. Body Shop Black Velvet Apricot Body Smoother: İşte bu bir ilk! Vücut peeling’i gibi bir ürün. Mis gibi kokuyor, dün kullanmaya başladım, bir süre geçsin yorumlarıma yer veririm.

4. Bildiğiniz banyo lifi :) 3 liraydı, pazardan alacağıma girmişken alıverdim. Benimki eskimişti.

7 yorum:

Aslı dedi ki...

Seaweed serisini adam da tavsiye ettiama güvenip alamamıştım tüh memnun olduğunu bilsem alırdım valla... Ben sadece merry cranberry lip balm dan aldım ki ondan da keşke birkaç tane daha alıp yılbaşı hediyesi olarak kullansaydım diye düşündüm... Malum bulunca almam gerek çünkü bizim şehre en yakın Body Shop neredeyse bin kilometre mesafede:( Bu arada fırçalarda falan da indirim vardı, güzeldi güzeldi:)

lale kunt dedi ki...

peelingi ben kullanıyorum çok memnunum. indirimi niye görmedim diye kendime sinir oluyorum şu an. bitti heralde di mi? aldıklarını güle güle kullan demek düşer bana o zaman :)

defev dedi ki...

Tonikten ben de almıştım, çok memnunum, yarısı bitti hatta ama bu akşam birşey dikkatimi çekti Iraz. İçinde bişiler yüzüyo toniğin. İlk aldığımda var mıydı bunlar bilmiyorum. Senin toniğin tamamen berrak mı? Bozuldu desem ürün yeni, 1-2 aylık. Kokusu filan da aynı, bir değişme yok. Sırf meraktan soruyorum, hiç uğraşamam değiştirmekle, böyle kullanırım:-)

Zeynep'in Evi dedi ki...

seaweed'i çok görüyorum ben sayfaları ziyaretimde artık bi bakıyım bende..

Dominika dedi ki...

hepsini güle güle kullanın..Şu body shop'a bende bir bakayım :)

Unknown dedi ki...

2 al 1 ode indirimi devan ediyor halen. Hatta ben dün ofideki bir arkadaşıma hediye aldım bu ürünlerden. Ben Irazca nın önerisi üzerine gözenekler için olan kreminden de almıştım. Sonuç aldığımı düşünüyorum :)

nihan dedi ki...

benim de t bölgesi denen yer çok yağlanıyordu.Matlaştırıcılar,kremler,kil maskeleri denemediğim şey kalmadı.Üç gün önce body shopa gidip Seaaweed serisinden yüz temizleme jeli,krem ve gözenek düzenleyici aldım.Gerçekten mükemmel.Makyaj yaptıktan kısa bir süre sonra parlayan cildim artık parlamıyor:)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.