4.12.2009

Benefit Powder Pop {Blush, Bronzer & Highlighter Seti}

Bu meşhur Benefit allık seti bir süredir sevgili Strawberry’mizde indirimdeydi. Ben alsam mı almasam mı diye çok düşündüm. Zira geçmişte bazı Benefit ürünlerini hevesle alıp, sonra hüsrana uğramışlığım var.

Bu sebeple, allıkta MAC ve NARS’tan şaşmama mottomu gazlayıp, bir de ev kredisi çekmeyi planlamanın verdiği korkuyla, ilk kez kendimi tuttum ve almadım bu ürünü.

Ama sevgili arkidişim Gökçe gayet aldı, üstelik ürününü Makyaj Çantam okurları için feda edip, barnaklayıp fotoğraf çekmeme de izin verdi! {Teşekkürler Gökçe!}

Eğer bu seti almayı düşünenleriniz varsa yardımcı olabilir diye fotoları ve fikirlerimi paylaşıyorum sizle. Ürün kalın kartondan yapılmış tipik Benefit allık ambalajları gibi ancak Benefit tam boy allıklardan daha büyük kutunun boyutu:

Image Hosted by ImageShack.us


İçerisinde üç renk + 1 fırça var. Renklerimiz Dallas, Dandelion ve Hooala. Fırça ise Benefit allıkların içinden çıkan fırçalara göre pek bir minik, pek bir oyuncakvari.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Dandelion tipik bir highlighter (aydınlatıcı, vurgulama) rengi. Yüzünüzde aydınlık yaratmak istediğiniz kısımlara uygulayabilirsiniz. Tek başına allık olarak kullanmanız bembeyaz tenli değilseniz çok zor.

Hoola daha çok kontürleme veya bronzlaşma amacıyla kullanılabilecek bir renk. Yüzünüzü hafifçe kontürleyip, genel bir bronzluk vermek için uygun.

Dallas çok meşhur bir renk zaten. Şeftalimsi tonlarda hafif ışıltılı güzel bir allık {ancak benim ten rengimde hiç belli olmuyor! Fakat arkidişim Gökçe’de gayet yoğun bir şekilde belli oldu. Benim ten rengim natural medium/medium arasıdır, Gökçe benden bir ton daha açık tenli, o memnun kaldı yani}.

Set seyahat edenlere, allık/bronzer aman ayrı ayrı taşımayayım hepsi bir arada olsun diye düşünenlere çok uygun bence. Fiyatı Strawberry’de indirimde 26 lira idi.
-
Edit Büdüt: Strawberry’de şu an baktım ama bulamadım, stokta mı bitmiş n’olmuş? Linki bulursanız yazar mısınız?

7 yorum:

hevesli bardak dedi ki...

Strawberry'de bitti bu sanırım, bir haftadır yok çünkü ben de alacak oldum alacak oldum, en sonunda karar verdim fakat yoktu. Bununla beraber allık/bronzer/highlighter sülalesinden 1-2 ürün daha indirimdeydi (20küsür tele) onlar da yoktu. Ben de sinirden çatlayaraktan Dallas ı aldım. İyi mi ettim bilmiyorum.

kibele dedi ki...

ya çok güzelmiş bu, ben bunu görmemiştim strawberry'de görsem kesin alırdım, üzüldüm şimdi :)

Adsız dedi ki...

ben de aldım bu üründen,hoola yüzümde çamur gibi duruyor,dallas ise bana koyu geliyor aslında açık tenliyim ama bembeyaz da değilim,dandelionu ise resmen allık gibi kullanıyorum.ben hiç beğenmedim desem yeridir,çok toz toz oluyorlar,yeterince pigmentli değiller.:(

Adsız dedi ki...

merhaba bende çilekten ilk alışverişimi yapmak istiyorum ama malum ilk olunca insan tedirgin oluyor.Şimdi bir Cameleon ve Pupa makyaj setleri oldukça uygun birde 25 $ üstüne hediye olduğunu gördüğüm için Estee LauderPure Color Kristal Parlatıcı almak istiyorum dudak rengi.Bu ürünler hakkında fikriniz nedir? Aylin

hevesli bardak dedi ki...

Dallas elime geçti, denedim, bayıldım. Belirteyim dedim (:

admin dedi ki...

Aylin, Cameleon ve PUPA setleri ben sevemedim. Kendime almıştım zamanında, beğenmeyince hediye ettim sağa sola ama sen bilirsin tabi.. Estee Lauder parlatıcılar ise elbette güzeller.

hevesli bardak, güle güle kullan canım :)

kibele, üzülme bir set gider diğeri gelir heheh.

gizemel, ten rengi çok değiştiriyor ürün performanslarını canım maalesef.

hevesli bardak dedi ki...

Powder Pop palette Strawberry'de yeniden satışa çıkmış, indirimli hem de. Röaaarrrghhh!

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.