15.12.2009

Avon Super Curlacious Mascara | Rimel Yorumu

 avon mascara çeşitleri avon rimeller ve fiyatları

Bu rimeli geçen ayki Avon indiriminden 10 liraya almıştım. Fırçasının tipi ve şekli Lancome Virtuose’ye çok benziyordu o yüzden denemek için aldım açıkçası.

Rimel düşündüğümden daha da ortalama bir ürün çıktı. Yani herhangi bir ekstra özelliği yok. Eh zaten 10 lira veriyoruz değil mi?

 avon mascara çeşitleri avon rimeller ve fiyatları

Kirpikleri herhangi bir standart rimelin getireceği şekle getiriyor. Ne çok uzatıyor ne çok dolgunlaştırıyor tam ortalama işte. Resimlerden de farkı görebilirsiniz.

İlk resim çıplak, pörtlek gözüm:

avon mascara çeşitleri avon rimeller ve fiyatları


Ikinci resim iki kat Avon Super Curlacious Mascara sürülmüş hali. {Çünkü tek katı pek bir şey fark etmedi}.

 avon mascara çeşitleri avon rimeller ve fiyatları

Rimel herhangi bir yakma yapmadı bende ama çıkarırken pul pul döküldü, sinir olurum böyle rimellere.

Özetle, on liraya denemeye değer ancak daha fazla paraya ben olsam almazdım. 5 lira daha koyar Maybelline rimel alırım yerine.

Aranızda bu rimeli kullanıp da benden farklı düşünen varsa mutlaka yazsın.

9 yorum:

tuğçe dedi ki...

aynen anlattığın gibi.fırçasına kanıp bende aldım.hiç bi etkisi yok.ama tek sevdiğim özelliği makyajı sildikten sonra yüzümü yıkadığımda rimelin tamamen silinmiş olması.dier rimellerde bu sorunu çok yaşıyorum.çıkarana kadar gözümü oymuş oluyrum.eh işte 10 milyona layık bir rimle.

Adsız dedi ki...

Bir arkadaşımda cidden kıvırmıştı kirpikleri de. ben avonun rimellerinin yapısını hiç beğenmiyorum hepsinin de formülü aynı heralde. kirpiklerimi kurutup taş gibi yapıyor çıkarırken de bir iki kirpik kopuşuyor. sevemeedim hiç

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Ben de beğenmedim, hatta yazdıkların fazla bile bu rimele, bence standartın da altında maalesef. aslında bu kişinin rimelden neyi beklediğine göre de değişir. ortalama rimel tercih eden birini memnun edebilir belki.. virtuose ile zaten alakası yok bu rimelin (verdiği sonuç açısından). 10 liraya golden rose 3d fantastic rimel de var ama çok güzel mesela.

monika dedi ki...

bu rimeli ben kullanmadım ama kullanan arkadaşım var normalde kirpikleri az ve kıvrık değil, sürdüğü gün çok beğenmiştim kirpiklerini. ben de avon'dan super full ve bu bahsettiğiniz rimelin bi eski modeli olan "daring curves" kullandım ikisinden de memnun kaldım.kesinlikle topaklanmadı. kirpik kıvırıcı olmadan rimel sürmeyen ben kirpiklerin bi üst kısmına ve bi de alt kısmına bu rimeli sürerek dışarı çıkabilir oldum. ama evet ne yazık ki rimeli çıkarırken çoğu zaman bir iki tel kirpiğimin döküldüğünü gördüm.

deniz dedi ki...

avon bu rimel işini kotaramıyor, bundan eminim... şimdiye kadar denediklerimin hepsi ya tüm kirpikleri yapıştırıp tek kirpik etkisi(:D) yarattı, ya belli bile olmadı.

İrma dedi ki...

Bende aldım bu rimelden hiiç beğenmedim hatta 10 lirama bile acıdım. dökülen rimelleri hiç sevmem zaten o fırçanında bir işe yaradığı yok.
ı ıhh benden eksi not aldı.

Yudum Nur dedi ki...

ben aldım yaşım daha 13 fakat bana çok ykıştı kıvrımlaştırdı bide çok memnun kaldım bence makyaj markaları arasında avon 1 numara

Aphraell dedi ki...

Az önce elime ulaştı denedim, fena değil diyebilirim ama avonun önceki rimellerine göre çok daha iyi bence. Kıvırma makası kullanmadığım halde güzel kıvırdı, topaklanma da yapmadı. Ama gözlerimde bi ağırlık yaptı diyebilirim, Flormar'ın 6 liraya aldığım lashlift maskarası çok çok daha güzel.

Adsız dedi ki...

ben de beğenmedim maalesef.fırçasının şeklina kanıp hemen aldım ama hiç kıvırmadı ve gözümün alt tarafına doğru pul pul dökülme yaptı.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.