10.11.2009

Stila Seti Yine İndirimde

Hepimizin bayıldığı Stila My Mother My Hero seti yine indirimde, şurada anlatmıştım. İsteyenler kaçırmasın ve buraya ışınlansın! Haber verdiğin için çok teşekkürler Yıldız'cım!!!

10 yorum:

Dynera dedi ki...

Stilalarda belli ürünler pek güzel,ambalajlamasında sorun olabiliyor, ama bazı ürünler de feci çıkıyor gerçekten,şu bronzer hakikaten hoş duruyor.
Şunu da belirteyim,blogun gerçekten süper,her gün yorum yapmasam da sık sık girip bakınıyorum.Bu arada NARS indiriminden arkadaşlarınla faydalandığınızı gördüm,çok sevindim.Harvey Nicholsten telefonla arayıp ürün getirtmek çok pratik oluyor, ben de bunu haber vererek ayda yılda bir işe yaradım :)
Güzel yazılarını bekliyoruz :)

layla dedi ki...

stila ürünlerini çilek hediyeleri sayesinde tanıdım ve pek sevemedim (tablet far,köpük far,gloss vs.)... ama setteki bronzer,far ve çanta pek hoş gibi..az önce sipariş verdim...görücez bakalım...teşekkürler

YETENEK-SİZİN dedi ki...

blogunuzla bugün tanıştım, içinden uzun bir süre çıkamadım. stila markasınıda bugün öğrendim:) indirim haberinizi görünce bende sipariş verdim. cameleon markası hakkında bir yorumunuz varsa onuda öğrenmek isterim, çünkü fiyatları acayip uygun..

ebvatathemua dedi ki...

Kaçırırmıyız Irazcım, öyle bir ışınlandım ki sabah, gitmişken bişeyler daha alayım dedim, gitti gene paracıklar :)))

admin dedi ki...

Dynera çook işe yaradın hem de çok teşekkürler ilgine ;)

layla, ben seviyorum Stila ürünleri ama sevmeyeni de çok :)

yetenek sizin, hoşgeldin o zaman :) Stila'dan umarım memnun kalırsın. Cameleon çok kaliteli bir marka değil, ucuz setler satıyor fakat bu Stila'lar dünyaca bilinen ürünler.

ebvatacım kap gitsin bende diğer setleri düşünüyorum hele bir hesap kesimim gelsin :)

defev dedi ki...

Bu cici setten ben de sipariş verdim. Bu arada Iraz'cım Body Shop %30 indirime girmiş 15 Kasıma kadar bütün ürünlerde haberin olsun, gerçi senin haberin vardır ama:-)

Polsera dedi ki...

@defev: Irazın kesin haberi vardır da benim yoktu bak :P Teşekkür ederim (L)

defev dedi ki...

bişi deil Polsera:-))

kkkk dedi ki...

ben ilk kez strawberry'den alisveris yaptim hatta siteye de ilk kez etraflica bakabildim desem yeridir.gercekten guzel indirimler varmis.benim aslinda sormak istedigimsey bu sitede indirimli urunler ne kadar surede bir degisiyor.

admin dedi ki...

normalde her ay indirimleri değişiyor ama şu ankiler yılbaşına özel..

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.