4.11.2009

Stila Cosmetics Gift Set {StrawberryNet İndiriminden Aldıklarım – 1}

Bu seti görmeyen duymayan kalmamıştır herhalde. StrawberryNet’in geçenlerde indirimde deli gibi ucuza sattığı bir setti kendisi.

Stila pek sevilmiyor ama ben bazı ürünlerini çok severek kullanıyorum itiraf etmem gerekirse. Bu seti ilk indirim olduğumda sipariş verdim ama paypal’dan ödemesini yapmamıştım. Aman masraf etmeyeyim diyip öyle havada bırakmıştım siparişimi.

Sonra çilek sağolsun sürekli mail atıp dürttü hadi öde hadi öde diye. Benim de tam o sırada Paypal’da azıcık param birikmiş hemen onla aldım ben de. Çok cici bir set, yakın kız arkadaşlarınıza hediyelik güzel bir ürün ama ben içindekileri çok beğendim ve kendim kullanmaya karar verdim ;)

stila cosmetics hediye seti strawberrynet alışverişi kozmetik makyaj


İşte setin dış kutusu ve çantası. Çok şık ve özenli bence. Hep derim, kozmetik kadar sunum da önemli diye.

Bu setin içinden çıkan ruj. Sade ve günlük bir renk. Body Shop rujlarım artık son nefeslerini vermek üzereler, günlük pembe olarak bunu kullanabilirim. {Ruj biraz nemlenmiş, fark ettiniz mi?}

stila cosmetics hediye seti strawberrynet alışverişi kozmetik makyaj

Bu da deneme boyundaki rimel. Daha önce hiç Stila rimel kullanmadım, memnun kalıp kalmayacağımı bilmiyorum. Muhtemelen bu ürüne önümüzdeki günlerde bir review yaparım.

stila cosmetics hediye seti strawberrynet alışverişi kozmetik makyaj


İşte setteki en favori ürünüm, Illuminating Finishing Powder in Bronze. Aynı MAC MSF`lere benziyor, kabukim ile allık olarak bile kullandım çok başarılı. Ayrıca yer veririm muhtemelen ama şimdilik bu fotoyla idare edin:

stila cosmetics hediye seti strawberrynet alışverişi kozmetik makyaj


Bu da setteki ikinci favorim enfes bir terracotta 3’lü far. Renkleri o kadar canlı ki anlatamam. Şimdilik bu fotoyla idare edin, bunla bir makyaj yapıp koyarım yakında:

stila cosmetics hediye seti strawberrynet alışverişi kozmetik makyaj


İşin en güzel tarafı da şu yukarıda gördüklerinizin hepsinin bana 20 liraya mal olmuş olması ve Free Shipping ile gelmesi! Yayy, yaşasın Strawberry!

Not: Batch code`ları kontrol etmedim, ürünler yeni mi eski mi bilmiyorum ama çok da sallamadım açıkçası (ucuzcu mod +on) ;)

Bu yazıyı sevdiyseniz, Stila ile ilgili diğer yazılarıma da şuradan ulaşabilirsiniz.

13 yorum:

Araştıran dedi ki...

Ben de bu setin gözünün içine baktım günlerce ama almadım nedense... Şimdi de sen yazınca canım çekti :) Bir dahaki indirime artık!!!

Drama Queen dedi ki...

Çok güzel görünüyor, ben nasıl kaçırdım bu seti :(
güle güle kullan,pudra ve far hakkındaki ayrıntılı tanıtımı merakla bekliyorum :)

admin dedi ki...

Araştıran, ben de o zaman aldım aldım bıraktım, hatta en son vazgeçip ödeme yapmadım, strawberry 15 gün sonra dürtünce, baktım set indirimden çıkmış aya pahalanmış, ödemeyi onayladım. Hatta bunla beraber indirime giren diğer stila seti de aldım.. Uff bu strawberry indirimleri beni bitiriyor :)

Dramaqueen, aslında bunlar indirime girdiğinde buraya da yazmıştım, stay tuned, bu tarz güzel fırsatları her zaman duyuruyorum blogda ;)

imroz dedi ki...

20 tl miiiii???? resmen beleşe getirmişin ya :) çanta çok şık ,far tam benim renklerimm,bi daha böyle kampanyalar oldugunda bizimde haberimiz olsa diyorum :)

admin dedi ki...

zehra16, ben haber verdim bir kere, sen dikkatli takip etmemişsin ;)

İşte:

http://www.makyajcantam.org/2009/10/strawberrynet-bonus-pack-stila.html

Drama Queen dedi ki...

Evet duyurmuşsun ama ben kaçırmışım bundan sonra çok daha sıkı bir takipçi olucam :)

yıldız dedi ki...

yaa herkesde aynı etki olmuş bende indirim bitene kadar sepete ekleyip ekleyip çıkardım ben çantasına bayıldım ama almadım:( sonra bi baktım fiyat 2 katı olmuş. çok pişman oldum:( paypal da nasıl para birikiyorki ırazım anlamadım ben onu. epi topu paypalı bir kere senin katkılarınla kullanmıştım:D hatırlarsan bayıltmıştım seni
öpüldünüz efendim
yıldız

admin dedi ki...

dramaqueen, ol tabi ;)

yıldız, sen nasıl kaçırdın ben anlamadım zaten :)
hayatım şöyle birikiyor uluslarası birine birşeyler satmıştım ödemeyi oraya yapmışlardı.

merqure dedi ki...

güzelim benim tenim baya açık bi renk,bu ürünler bana gider mi acaba?yüzünde görebilseydik keşke,kendimce bi akrar vermiş olurdum,malum tekrar indirime girmiş,eğer bana uyacaksa kaçırmayayım...bi de rimel hakkında da yorumunu merak ediyorum...

admin dedi ki...

pervin, ben rimeli pek beğenmedim ne yalan söyleyeyim, tiftik tiftik yaptı kirpiklerimi.

farlar zaten açık renk sana gider bence ama allığı koyu ve ışıltılı resimde parmaklarımda gördüğün gibi yani :)

merqure dedi ki...

anladım güzelim..çok beyaz olduğum için allığı acaba bronzer olarak hafif sürebilir miyim diye düşünmüştüm,malum parmak ucunda pek anlaşılmıyo :( ama gitmez diyosan heveslenmeyeyim hiç??? bi de diğer stila sete de hani şu dört farı olan yoksa üç müydü?? işte o sete de yorum yazmıştım güzelim... :) çok konuştum,susuyorum :)

imroz dedi ki...

bu sefer takip edip aldım :) bi sorum var ama Powder in Bronze nasıl kullanıyorsun ? teşekkürler :)

admin dedi ki...

ben direk allık olarak kullanıyorum onu valla.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.