14.10.2009

FlorMar Supershine Lip Gloss No.113 {Parlatıcı}

Denediğim FlorMar ürünlerinden bir diğeri de Supershine Lip Gloss oldu. Bu ürüne bayıldım diyebilirim. Gerçekten çok beğendim ama sorun bi niye!

Niye?

1) Sürme aparatı sünger değil, dazzleglass’larda olduğu gibi fırça! {benim için çok önemli bir kriter!}

2) Yapış yapış değil!

3) Kalıcılığı başarılı!

4) Işıltıları var!

5) Rengi, “sheer” olarak tabir ettiğimiz boya küpüne çevirme değil de şeffaf oranda.

Bendeki rengi 113. Dudaklara şeffaf bir kiraz rengi eşliğinde hafif altın ışıltılar veriyor. Sürümü yumuşacık, fırçası kolay hareket imkânı sağlıyor, kalıcı, rengi güzel ve ucuz. Daha ne olsun!

Bu üründen almak isterseniz şuraya tıktık!

Bu ürünü ilk kez denedim ama açıkçası şu an farklı renklerine de bakmayı düşünüyorum. İşte size rengini gösteren kocaman bir de öpücük:

3 yorum:

FrenkÜzümü dedi ki...

Kokusu nasıl bunun?

Bende Flormar Holographic gloss var ama kokusu o kadar berbat ki, kullanamıyorum. Parlaklığı da cam parlaklığı değil de sanki şu Nivea'nın parlak balmlarından sürmüş gibi.

admin dedi ki...

canım bu aynı resimdeki gibi duruyor, öyle balm gibi değil.

ürün kokusuz değil ama öyle aman aman rahatsız edici de değil. en iyisi bir flormar standında kokla, kararı sen ver :) sevgiler..

Adsız dedi ki...

bende de aynı rengi var..süper derecede memnunum..söylediklerine aynen katılıyorum..yapış yapış olmaması çok büyük artı,diğer renklerine de bakacağım..ama 113 cezbedici bir renk:))

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.