23.09.2009

Yerli Bir Site: E-kuafor.Com Alışverişi

Arkadaşlar bu kez yerli bir site ile karşınızdayım. Öncelikle uyarayım pek yerli markalardan alışveriş etmediğim için bu yazıyı reklam falan zannetmeyin :) kendisi gerçek.

Uzun zamandır kuaförlerde saçımızı kestirirken şu cırt-cırt diye kat yaptıkları usturalı taraktan arıyordum {kendi katlarımı kendim düzeltmek istiyorum bazen de!}. Bir de şu metal sert kuaför firketelerinden. Bu sitede buldum: e-kuafor.com.

Site son derece güvenilir geldi ama yine de sanal kartımla ödedim. MNG kargo ile aldıklarım 24 saatte teslim edildi.

Ne diyordum firketeleri alırken yerli makyaj fırçaları ilgimi çekti denemek için bir tane kaş fırçası aldım. ARTNET Professional Line olarak geçiyor markası bu fırçanın:

Gayet güzel bir fırça. Sitede başka çeşitleri de var, ileride denemeyi düşünüyorum bazılarını. Ucuza makyaj fırçası arayıp yurtdışından almak istemeyenlere faydası olabilir, şuraya buyrun lütfen.

2 yorum:

almagester dedi ki...

amanın bu siteyi hep görüyordum ama hiç alışvriş yapmamıştım... demek artık buradan da nasiplencez :D iyi günlerde kullan

Adsız dedi ki...

siteden fön makinesi aldım, sepetimde 1 haftadır kargolandı olarak görünmesine rağmen hala teslim alamadım.
telefon ile siteyi aradığımda da kimseye ulaşamıyorum, attığım maillere de yanıt ne yazık ki alamıyorum.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.