26.09.2009

Sorun Cevaplayayım - 2



SORU CEVAP KÖŞESİ - 2

İki günlüğüne blogdan çok uzaklarda olacağım için bu fırsatı değerlendirmek istedim.

Makyaj konusunda sormak istedikleriniz varsa bu yazıya yorum olarak girin, geri döndüğümde bilgim dahilinde cevaplayıp size yardımcı olmaya çalışacağım!

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Cildi ışıltılı gösteren ve kapatıcılığıda es geçmeyen en güzel fondoten nedir?yardımcı olursanız çok sevinirim..teşekkürler

idil dedi ki...

1)ela gözlüyüm, hangi renkler göz makyajıma uyar? ben siyah eyeliner, bej yada beyaz fardan başka bir makyaj yapmıyorum çekiniyorum renklerden :)beyaz tenliyim,açık kahve saclarım var.

2)cildim yaglı,aynı zamanda cok hassas. gece yatarken yüzümü özel temizleyicimle yıkıyorum,fakat sabah yıkadıgımda cok yıpratıyormusum gibi geliyor.
özel yıkayıcım dedigim sey yagsız,yaglı cildimi dengeliyor,fakat sabah yıkayınca busefer hassaslıgı tetikleniyormus gibi geliyor. gül sabunu vs tarzı daha hafif birseyle yıkamalıyım dimi sabahları yüzümü? sen kendi fikrini söyle,dermatolog degilim falan deme tamammı :)

3)küçük yag bezecikleri gibi, sivilce de degil birseyler cıkıyor yüzümde.bu yag bezecikleri uzaktan falan gözükmüyor,ama dibime girersen gözüküyor tane tane, onları nası gecirebilecegim konusunda bir fikrin varmı:(gözenek boyutunda ama hafif kabarık böyle :)

tesekkürler canıııım:)

Zeynep'in Evi dedi ki...

bu çok iyi oldu..
sorum: cildim yağlı, ve kapatıcı almak istediğimde fondöten tercih edemiyorum çok daha fazla yağlandırıyor..pudra alıyım desem o da toz gibi duruyor burnumun üstünde, kötü gözüküyor..

sizden pata krem gibi bir kapatıcı ürün önermenizi istiyorum..

Adsız dedi ki...

yakın zamandır her gün girip bugun ne war acaba dedğim bir site oldu.çok güzel hazırlanmış.emeğinize sağlık.şimdiden teşekkürler...


1.cildim karma.çok fondoten kullanan biri değilim özel günler dışında.ama yüzümü yağlandırmadan,maske gibi göstermeden doğal we kapatıcılığı tam bir fondoten arıyorum.

2.göz altlarım mor.beyaz tenliyim.maybeline kullanıorum.max faktörün eraser i de fena diil.sürdükten sonra yarım saatte bir tazelemem gerek kalıyor.hemen uçuyor.bildiğin bi kapatıcı warmı.

3.birde senden kaliteli yzüde toz toz durmayan bi pudra istiyorum.eskiden diorun ardı mawi kutulu.artık üretilmiyor.onu tek başına sürüdğümde fondoten we kapatıcı etkisi yaratıp doğal duruyordu.artık ne alcağımı bilemiyorum.

4.kaliteli kalıcılığı tam bir kırmızı ruj arıyorum.gloss değil ama.kalıcı istiyorum.su içtiğimde yemek yediğimde kalmasını istiyorum.?

Adsız dedi ki...

:):) bendee renkli nemlendiriciler hakkında bilgi almak istiorum:) buğday-açık esmer ten rengindeyim çok kusurlu bi cildimde yok ama şöle aydınlık bi görüntü istiorum.hanki markayı önerebilirsin??

sevgiler:):) nil

deno dedi ki...

Selamlar,
ben de son bir aydir blogunuzu severek takip ediyorum. tavsiye edilen bazi urunleri aldim bile..
bu neseli blog icin size tesekkur ediyorum.

bir de sorum olacak: soguk bir iklimde yasadigim icin yanaklarim cok kuru ve zaman zaman pul pul. duzenli olarak dermalogica kullaniyorum ve cok iyilestigini goruyorum.

ancak yinede pudra seklinde allik vs. surunce kotu bir goruntu olabiliyor. krem allik deneyeyim mi diye dusunuyorum. ne tavsiye edersiniz?

bir de ayni sekilde bu highlighter aydinlatici denen urunlerden hic kullanmadim. ama bir tane almak istiyorum. o konuda ne tavsiye edersiniz?

ps:oldukca beyaz tenliyim.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.