25.09.2009

MAC Glamour Check! & Mythology Eyeshadow Swatches

İşte aldığım MAC ♥ Glamour Check ve Mythology ♥. Mythology'i çoook uzun zamandır istiyordum, sonunda kavuştum kendisine!

mac farlar mythology glamour check makyaj kozmetik cilt bakımı sırları



Glamour Check
, kırmızıya dönük nefis bir bakır rengi, bununla deli gibi makyaj yapmayı düşünüyorum :

Mythology ise tarif etmesi zor bir renk, işte gördüğünüz gibi. Ben ikisini beraber kullanıcam makyajda, seyahat dönüşü yayınlarım :)

7 yorum:

Adsız dedi ki...

güle güle kullan cnm=)

defev dedi ki...

slm... aslında yorum yazmaktan ziyade beynim bulandı onun için yazdım:-)) siten değişmiş hayırlı olsun ama biraz karıştı sanki:-(( alışamadım. bir de sayfalar herzaman düzgün açılmıyor nedense:-((

Unknown dedi ki...

Pek makyajla ilgili değil ama, hep merak ettiğim birşey var onu sorayım :)
Ben kaşlarımı kendim alıyorum, kalın olanları görüp alıvermek çok kolay oluyor ama kaşın taa aşağısına kadar gelen küçücük incecik renksiz telleri bir türlü görüp alamıyorum. Bu tüyleri almak için özel bir cımbız ya da başka bir alet mi gerekiyor? Make up artistler nasıl mükemmel kaşlar elde ediyor?

Unknown dedi ki...

canım bugunlerde hic bloglara girmiyorum girsemde yorum bırakmıyorum.
icimden hic gelmiyor nedense..
neyse o yuzden gecte olsa guzel gunlerde kullan yenilerini, renkleri harika gercekten..

melike dedi ki...

nars-kalahari duo'ya çok benziyor bu ikisi, makyaj örneğini heyecanla bekliyorum :)

admin dedi ki...

gizemel, çok teşekkürler..

defev, hangi bölümler düzgün çıkmıyor bilgi verebilirsen kontrol edeyim..

Başak, bir kere mutlaka büyüteçli aynalardan gerekiyor, kaliteli bir büyüteçli aynan olmalı, onunla güneş ışığında, düz kalın uçlu cımbızı tavsiye ederim, bu şekilde bir tane bile bırakmadan alabiliyorum üşenmezsem :)

tabi mua'lar aynı zamanda o bölgelere kapatıcı, baz, paint gibi ürünler sürerek de fotolarda pürüzsüz görünmesini sağlıyorlar..

HK'cım çok teşekkürler canım, blogger problemi halloldu, twitterda blogger açıklama yaptı çözdük diye umarım bundan sonra ziyaretlerin artar öptüm canım sevggiler..

defev dedi ki...

Irazcım,

Sitede bugün sorun yaşamıyorum ama geçtiğimiz günlerde (explorerdan kaynaklı bir sorun mu vardı anlamadım) konuları tıkladığımda resimler inatla gelmedi, sayfalar sürekli hata verdi, resimler açılmadı, istediğim gibi açıp okuyamadım yorumları vb. Ama bugün gayet güzel açılıyor her sayfa. Sorun çözüldü galiba:-)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.