9.09.2009

Eyeslipsface.co.uk Shipping 1GBP Promosyon Haberi

Eyeslipsface.CO.UK sitesinde Cuma'ya kadar yapacağınız alışverişlerde UNOSHIP kodunu kullanarak shipping ücretini sadece 1 GBP (pound) ödeyebilirsiniz! İlgililere duyrulur!

10 yorum:

mughetto dedi ki...

Bunu blogta bende duyurdum tabi ilk iş alışveriş yapmaya çalışmak oldu ama şöyle bir problemle karşılaştım; Visa ve mastercard ı onaylamadı..Problem verdi..Başka yaşayan varmı bilmiyorum ama güvenlik ağıyla ilgili problem olduğundan bahsediyordu sanırım.

admin dedi ki...

mughetto, ödemeleri paypal'la yaparsan sorun yaşamıyorsun, ben sadece paypal'ı kullanıyorum..

defev dedi ki...

Ben Garanti Bonusun sanal kartını kullanıyorum. Düşük limit aktarımı yapıyorum güvenli oluyor. Biraz önce yine ünlü elf fırçalarından 3 tane bir de allık siparişi verdim, sorun çıkmadı. Daha önce de fırça almıştım bu yolla, 5-6 günde gelmişti.

Aslı dedi ki...

Ben de iş bankasının sanal kartını kullanmaya başladım ve sanal karttan ödemede sorun çıkıyor mu diye merak ediyordum ama garantinin sanal kartına sorun çıkarmadıysa iş bankasınınkine de çıkarmaz heralde...Bir sonraki indirimde deneyeyim hemen:)

defev dedi ki...

Bu arada elfin UK sitesinde müşteri hizmetleri süper, ne yazsam anında cevap alıyorum. Ekim ayında studio ürün çeşitleri artacakmış sitede. Bir de yeni yıl geliyor genel ürün çeşidimiz ve mineral çeşitlerimiz de artacak demişler.meraklılarına:-)

admin dedi ki...

defev, facebook grupları da var ona da üye ol mutlaka indirim kodları veriyorlar, makyaj çantam facebook grubunda elf linki ekledim oradan ulaşabilirsin :)

defev dedi ki...

Hemen ekliyorum:-))

Aslı dedi ki...

Facebook'taki elf grubunun üye sayısı 16000'i geçtiği için yarın geceyarısına kadar 5GBP üzeri siparişlerde EUROSHIP kuponuyla shipping ücretsiz olacak.

Unknown dedi ki...

Bir sorum olacak Elf.uk den sipariş vermeye çalışıyoruz arkadaşlarımla fakat Turkiyeye gönderim var mı? Adres kısmında yok çünkü TR. Acil yardım alabilirsek seviniriz. Şimdiden teşekkürler.

admin dedi ki...

Gulcin, www.eyeslipsface.co.uk adresinden EU SHipping seçersen listede TURKEY oluyor, ben hep öyle veriyorum sipariş.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.