3.08.2009

Sorun Cevaplayayım! {Makyaj - kozmetik - cilt bakımı sorularınız!}

Bu aralar sorularla ilgili çok fazla e-posta alıyorum. Gelin şöyle yapalım, bana sormak istediğiniz makyaj/kozmetik veya ürün sorularınızı bu yazıya yorum olarak girin. Ben de yorumlar biriktikçe yeni birer yazı hazırlayarak sorularınızı elimden geldiğince/bilgim dahilinde cevaplamaya çalışayım.

Bu hafta aldığım sorulardan bazıları:

1) Renkli nemlendirici nasıl kullanılır..
2) Göz altı morlukları için en iyi hangi üründür..
3) Kalıcı allık istiyorum..
....


Bu tarz sorularınız varsa şimdi yorum olarak girin, ben de elimden geldiğince cevaplayayım :)

13 yorum:

Unknown dedi ki...

Hangi kaliteli markada yeşil rimel bulabilirim ....?

Fulya Turk dedi ki...

Merhaba,
Blogunuzu takipteyim, soru hakkı dogunca hemen degerlendireym dedim:) Ben goz altı cizgilerinin yok edilmesinde gercekten ise yarayan bir goz bakım kremi arıyorum. Yardımci olursanız sevinirim. Tesekkurler.
Fulya

Jojee dedi ki...

bende çok kalıcı olan bir fondten istiyorum.Yüzümdeki lekeleri falanda kapatsın:)Bazı geceler oluyor ki sevimli çillerimi kapatmak istiyorum

Adsız dedi ki...

Merhaba,
t bölgemde hafif parlama var ve mat görüntü istiyorum. maybelline pure powder kullanıyorum ama pek kalıcı değil. rimmel stay matte daha kalıcı mıdır? ya da uygun fiyatlı başka matlaştırıcı pudra öneriniz var mı?

tuğçe dedi ki...

mrblar.benim baya bi sorum olacaktı.
1.göz altımda morluklar war.ama genetik değil.bunun için bilidğiniz iyi bir ürün warmı.sırf marka diye gidip almak istemiyorum.gerçekten geçirecek bi ürün istiyorum.murad vitamin c yi kullandım göz çewrem acayip yandı.
2.kalıcı far allık ruj özellikle göz kalemi istiyorum.
3.koltuk altımda sıcak ağdadan kararma war.ne yapablirim rengini açmak için
4.bacağımda batıklar wardı iğneyle onları çıkardım.şimdi lekeli.o kahwe mor lekelere ne yababilirim.
şimdiden teşekkürler.

babyangel dedi ki...

merhabalar:) kapatıcı özelliği yüksek,fiyatı uygun bir renkli nemlendirici arıyorum...fondoten kullanamıyorum,maske gibi duruyor...ne önerirsiniz?

şimdiden teşekkürler..

Esra E. dedi ki...

ırazcım bu hoş başlık için teşekkür ediyorum.
Benim aşırı bir saç dökülme problemim var gerçekten en etkili sonuc alacağım kimyasal yada bitkisel içeikte bir ürün istiyorum çok aşırı maliyetli olsun istemiyorumda yardımcı olabilir misin?

Hacer Sayıner dedi ki...

Irazcım tatil dönüşü süpersin yine = )

Sanırım şu anda ihtiyacım olan tek şey ameliyat sonrası moraran göz altlarım için iyi bir ürün. El elden üstündür diye bir de sana sormak istedim. Teşekkürler mck

idil dedi ki...

süper olmus bu :)
3sorum var canım hemen geliyor :)

1)bu sıcakta gözümün içinin üstüne sürdügümde,yada kirpiklerimin bitimine ufacık bir noktayla belirginlestirdigimde akmayacak bir siyah göz kalemi istiyorum bildigin warmı?fiyatı,markası hic önemli degil. sadece sürdükten yarım saat sonra temizlemek istemiyorum:( sürdümmü kalsın istiyorum:(

2)sac uzatan vitaminler warmis,sence bunlar işe yarıyormu?Sarimsak haplari vb vb..yada önerebilcegin birsey warmı:)

3)kollarımda gecirdigim bir hastalıktan kolayı tedavi sürecinde oldugum igneler yüzünden,ufak ufak igne izleri war üstüne ısık tutmadan görmen imkansız fakat plajda gün ışıgında belli oluyor.onları kapatabilcegim ama koluma hatta kan alınan yere sürecegim icin akmayacak bir kapatıcı warmı bildigin?bu arada kan alınan yerler mor-ten rengi karısımı bir yer yani kapaticagım yerler .:)normal kapatıcılar kapatıyor ama kolumda oldugu için rengi bir acayip duruyor..:(
cook tesekkür ederim! hayatımı kurtarıcaksın bunları cevaplarsan :)

Adsız dedi ki...

Güzel siteniz için teşekkürler. Bu konu başlığı da harika oldu:)
* Makyaj fiksleyici ne önerirsiniz? Yazın yaptığım göz makyajı kalıcı olmuyor.
* Sorulmuş gerçi ama göz altı için en iyi krem nedir? 35 yaş üstüyüm bu arada.
* Parfüm desem bir de konu dışı mı kalır? Temiz temiz sabun gibi kokacak, az biraz baharat esintisi olacak, ve tabi ki kalıcı olacak, nasıl tarif ama:) Kullandığım birkaç parfümün ortasını bulmaya çalışıyorum da:)
* Lancome Hypnose kullanıyorum, Hypnose Drama çıkmış, bir fikrin var mı?
* En ekonomik ama etkili far bazı ve kapatıcı ne önerirsin?
* Son olarak peeling?

Belki bu soruların çoğu var sitende, ama yeniyim henüz....Hepsini cevaplamak istemezsen hiç sorun değil, gerçekten.Cevaplarsan da başkaları için de toplu bir kaynak olacaktır bu konuda cevapların:)
Teşekkürler şimdiden.

Mercan

Adsız dedi ki...

ben 13 yaşındayım ve saçlarımın bir bir tutamında sarı kalanında yani tamamen siyah hint kınası var..nemlendiricler bile saçımın elektriklenmesini engellemiyor..dökülüyor ve kupkuru..ama dipler yağlı..önerebileceğin şampuan,krem,maske vb. her ne varsa süper olur :)
bir de yüzüm için hafif bir temizleyici istiyorum güvenilir olsun fiyatı önemli değil sonuçta küçüğüm günde bir kez kullanacağım ama iyi temizlesin ve karma ciltliyim buarada..t bölgemde bolca siyah nokta var sivilceler çok değil ama iz bırakıyorlar..yanağımdada böyle ayda 1 falan çıkıyor..çıkan sivilcelerin çoğu iz bıraktı lekeli şuan cildim..böyle bir fikir için de çok teşekkürler..bana kim yardım edecek diye düşünüyordum bende :D

Unknown dedi ki...

bende Jojee gibi yoğun kapatıcı ve uzun süre kalıcı bir fondoten istiyorum.

Adsız dedi ki...

cilt tipim yağlı ve dolayısıyla devamlı sivilce çıkıyor:( sivilce ilacı kullanıyorum ama maalesef izleri gitmiyor.sivilce izi için önerebileceğiniz bir şey var mı??

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.