16.08.2009

Online Makyaj Alışverişi İndirim/Promosyon Haberleri {agustos 2009}

Sevgili makyaj severler,

Bugün geceyarısına kadar (artık usa saatiyle mi bilmiyorum), coastal scents tüm ürünlerde %14 indirimden yararlanmak için, checkout sırasında "LOVE" kodunu girmeniz gerekiyor. Siteye gitmek için buraya tık!

Love-Makeup sitesi de tüm alışverişinize %10 indirim yapıyor bu indirimden faydalanmak için checkout sırasında "summersale" kodunu girmeniz gerekiyor. Bu indirim 30 Eylül'e kadar geçerli. Siteye gitmek için tık!

3 yorum:

Aphraell dedi ki...

Canım ben alakasız bişi sorcam. İzmir'de ptt'nin kapıya getirip de alıcıyı bulamadığı postaları naptığını biliyo musun? 17 temmuzda postaya verilen e-bay siparişim hong kongtan hala gelmedi, ya da geldi geri gitti bişiler oldu bilmiyorum. Gümrük vs. bişiler dediler diğer bloglarda ama hiç de anlamıyorum ki bu işlerden biliyosun :S

admin dedi ki...

aphraellcim bu yorumun gözümden kaçmış kusura bakma canım anca görüyorum :(

manavkuyu'da merkez ptt var, oranın telefonunu bulup sormak gerekiyor, bildiğim kadarıyla ordaki ptt merkeze gönderiyorlar.

Balbadem dedi ki...

Biraz geç olucak ama en azından birisi merak ederse diye yazayım dedim. Ben hiçbir zaman paketleri zamanında alabilen bir insan olamadım malesef. O nedenle mesela kapıdan dönen siparişler olduğu zaman ptt posta kutusuna bir kağıt bırakıyor. O kağıt ile birlikte size en yakın ptt merkezine gidebilirsiniz. Ben mavişehirdeyim mesela bostanlıdaki ptt şubesine gidiyorum. Nufüs karşılığında paketi veriyorlar. Hatta ben hiç gitmedim bile diyebilirim. Nüfusu anneme verdim, ne geldiyse o gitti aldı. Herhangi bir sorunda yaşamadım.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.