11.08.2009

Inglot Jel Eyeliner Uygulamasi {istek yazı!}

Şu yazıda tanıttığım Inglot jel eyeliner için Ness'den uygulama isteği geldi. Bu sabah çok koşturacağım için bu ürünü kullanınca hemen foto da çektim.

malzemeler

Bu havalarda gerçekten çok kalıcı bir ürün, bu sabah saat 8'de sürdüm ve birtakım bürokratik işlemler için tüm izmir'i dolaştım, hala gözlerimde duruyor.

Makyajım çok aceleydi, siz sadece eye-liner sürümünü dikkate alın. Kullandığım jel eyeliner da, fırça da INGLOT. Fırça fotoyu çekene kadar kuruduğu için öyle ayrılmış resimde :)

Alttaki ilk fotoda sadece Lancome Effacernes kapatıcı, MAC Painterly paint pot ve inglot jel eye-liner var.

inglot_uygulamasi_1

Bu fotodaysa alelacele azıcık NARS Alhambra ve NARS Bohemian Gold sürdüm, kirpiklerimi kıvırıp Lancome Fatale rimel uyguladım tek kat.

Eyeliner'ın kuyruğunu yaparken elim titredi, çift kuyruklu gibi oldu ama bu şekilde daha çok hoşuma gitti, öbür gözümü de böyle yaptım!

Jel-eyeliner'ı sürmek biraz dikkat gerektirse de, bu sıcaklarda bunu kullanmaya alışırsanız rahat ediyorsunuz çok.

8 yorum:

Laçin Tenel dedi ki...

Ben de jel eyeliner'ı daha rahat kullanıyorum.

Neslihan dedi ki...

Sevgili Iraz,

Tam on gündür işyerimden izinli ve bilgisayardan uzağım. Bilgisayara kavuşunca ilk işim senin okumadığım yazılarını taramak oldu!! :) Eyeliner uygulamasını eklediğin için çok teşekkür ederim.. Güzel gözlerinde de çok güzel durmuş.. En kısa zamanda bize de almak nasip olur inşallah :))

s.germain dedi ki...

ben de bobbi brown gel eyelinerlara bayılıyorum... şiddetle tavsiye ederim bende şuan black, saphire ve plum ink var... saphire muhteşem bir mavi-siyah

Sel dedi ki...

İnglota gittim ve eyeliner fırçaları arasında kaldım.
Bir adet ince, bir adet kesik uçlu ve bir adet de ucu eğik olandan vardı. Elim boş geri döndüm. Ben kuyruk konusunda çok başarısızım, elften kesik uçlu almıştım çok ayrılıyor kılları süremiyorum.
Yardım :)

admin dedi ki...

Sel, kesik uçluinglot fırça ile çok güzel sürülüyor, ayrılmıyor hiç.

fakat inglottaki ucu eğik (bent) olanla elin alışırsa çok güzel kuyruk yapılıyor.

bence orada bir fırça iste, tester jel eyelinerları sür, hangi fırçayla elin rahat ederse onu al derim.

Adsız dedi ki...

merhabalar. bu inglot gel eyelinerlardan aldım 89 vizon renginden. çok kalıcı demişsiniz henüz kullanmadım ama nasıl çıkartabilirz bunu gözden? ben garnier in göz makyaj temizleme sütünü kullanıyorum acaba o bu ürünü çıkarır mı? ya da ne çeşit temizleyici önerirsin? (İREM)

admin dedi ki...

merhaba irem, oncelikle guzel gunlerde kullan. cikarirken makyaj temizleyicileri, hafif, kapali goz kapaginda bekleterek cikarmayi dene, ise yarayacaktir.

sevgiler.

Adsız dedi ki...

çok teşekkür ederim ilgin için :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.