27.08.2009

Inglot indirimi ~ 55 TL'ye Palet !

makyaj kozmetik cilt bakımı göz makyajı ürün yorumları inglot makyaj malzemeleri

Makyaj Çantam okurlarından Defev aşağıdaki yorumu bizlerle paylaştı, ihtiyacı olanlara yardımcı olabilir diye düşünüyorum:. Teşekkürler Defev!


"Inglot farlarda kısa bir süre için 55 Tl. ye 5 li palet yapıyorlar. Palete konulan her far 3 renkten oluşuyor. Yani toplamda 15 renkli bir paletiniz oluyor. Ben bugün bir palet yaptım. Kahverengi tonlu olan mat farı beğenmedim, pek renk vermiyor. Diğerleri (yeşil, mavi, gri ve pembe tonları) güzel ama.Özellikle ışıltılı olanlar çok yoğun. Ekonomik palet oluşturmak isteyenlere birebir. "

5 yorum:

mughetto dedi ki...

15 renk için 55 lira süpermiş..
Ben Inglottan tekli farları 30a alıyorum nerdeyse..

Adsız dedi ki...

inglot farları hiç denemedim aslında yeterince renk veriyorlar mı bilemiyorum denemek için alınabilir.:)

simyaser dedi ki...

iiyide kızlar ben anlamadım yaahu:S her far 3 renkten oluşuyorsa hangisi bu farlar öle bir 3 lü far hatırlıyorum ama ondan palet yapılmıyordu ki merak ettim açıkçası...

defev dedi ki...

Inglotun sitesinde M3 gözfarları var. 3 renkli. Şekli aynı onlara benziyor farların. Görevli diğer tekli farlardan teknolojik olarak bunların daha iyi olduğunu söyledi ama ben görevlinin yalancısıyım:-)) Ama dediğim gibi mat kahverengi tonları hiç renk vermedi (far bazıyla bile). Parlak yeşiller, maviler süper ama...Ankara Armada'dan aldım paleti.

admin dedi ki...

evet fiyat gerçekten güzel, haftasonu ben de bakmayı planlıyorum :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.