28.08.2009

Inglot 31T ve Coastal Scents “Black Taklon Angle Liner” Eyeliner Fırçaları

Başlık biraz uzun oldu ama, amacım Inglot 31T ve Coastal Scents Black Taklon Angle eyeliner fırçalarındaki farkı göstermek.

Inglot 31T kesik fırçaya elim inanılmaz alıştı. Jel eye-liner’ları, göz altına farları falan bunla tek hareketle çekebiliyorum artık. {Eskiden gözüstüne kuyruklu eye-liner’ı asla tek hareketle çekemiyordum!} Bu fırça işimi çok kolaylaştırdı ve ondan vazgeçemiyorum.

Alternatif olsun diye yakın zaman önce Coastal Scents'in Black Taklon Eyeliner fırçasını almıştım, 31T'ye çok benzer bir fırça o da.

Aşağıdaki resimlerde ucu daha geniş olan fırça Inglot 31T.

Açık turuncu ve dar uçlu olansa Coastal Scents Black Taklon Eyeliner Brush.

makyaj kozmetik güzellik cilt bakımı sırları Inglot 31T ve Coastal Scents “Black Taklon Angle Liner” Eyeliner Fırçaları

Coastal Scents Black Taklon Eyeliner Brush Fiyatı 1.85$. Inglot 31T ise 30 lira civarındaydı.

İki fırçanın arasındaki tek far, Coastal Scents fırçanın eninin biraz daha kalın olması, bu sebeple çekilen çizgi de kalınca oluyor.

Inglot 31T ince çizgilerde daha başarılı. Yine de, CS fırçanın fiyat/performansını düşünecek olursak 1.85'lik fiyatına göre işini idare ediyor.

Fakat Inglot 31T'yi jel eye-liner sürmede kral ilan ediyorum. Kendisiyle yaptığım eyeliner uygulamasına şuradan ulaşabilirsiniz.

3 yorum:

ÖzNuR dedi ki...

Selamlar

İnglot 31T'yi bende geçen gün ilk defa aldım. Onunla beraber meşhur amc jel eyeliner'ı da almıştım, eve gelince hemen denedim falan. O gün fırçayı üşendiğim için temizlememiştim, bugün temizleyeyim dedim cleansing oil ile ovaladım ucu hala simsiyah kaldı çıkmıyor. Bu sefer nir kaba 1 damla celansing oil'ı döktüm ve fırçayı içinde tutarak bekletiyorum. Hala siyah duruyor ama yarım saat kadar bekletirim daha. Siz nasıl temizliyorsunuz, her dafasında böyle çok zahmetli olur, pratik püf noktası var mıdır acaba ?

admin dedi ki...

Selam Öznur,

Ben cleansing oil'de bekletip sıvı sabun veya bebe şampuanı ile yıkıyorum fırçayı, kenarında biriken o siyahlıklar da geçiyor o zaman.

ÖzNuR dedi ki...

Bunu her kullanımdan sonra mı yapıyorsunuz ? eğer öyleyse zor gelmiyor mu, sırf bu yüzden kaç gündür eyeliner sürmeye üşeniyorum fırçayı temizlemek bir dert oldu çünkü :S

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.