29.08.2009

İnce Eyeliner Uygulaması :) ve Kötü Mascara :(

Inglot Jel Eyeliner Uygulaması No: 2 {incecik eyeliner!}

No1 de şurada.

Inglot jel-eyeliner'ları gerçekten harika. İnanılmaz kalıcılar ve sürmesi çok zevkli, istediğiniz şekilde kullanabiliyorsunuz.

Bugün incecik sürdüm çıktım Inglot 31T fırçamla, çok da hoşuma gitti :)

makyaj kozmetik göz makyajı örnekleri eyeliner inglot mac

Bugünün kötü haberiyse, MAC Zoom lash mascaraya bundan sonra şans tanımayacak olmam! :(

Kirpiklerimin haline bakarmısınız! Birbirlerine yapıştı, salak şey diplerden başlamama rağmen oraları değil uçları boyadı {ki bu rimelde sevmediğim en kötü şeydir!}.

Eyeliner hoşuma gitti, rimeli artık salladım, bu halde çıktım dışarı!

11 yorum:

Unknown dedi ki...

zoom lash ten nefret edyorum! bir daha hayatta almam..!

almagester dedi ki...

inglotun eyeliner ı bende de var inanlmaz memnunum. ykm de bobbi brown denemiştim o da elimden çıkmamıştı,tıpkı onun gbi inglotta çıkmıyor. bu eyeliner cidden çok güzel...:D

HUYSUZBALIK dedi ki...

Hiç bir zaman beceremedim eyeliner sürmeyi. Beceriksizim sanırım. Sürünce de yakışmadığına karar verip bu hevesi bıraktım. Sende çok güzel durmuş.ama rimel hakikaten çok kötü. Sevgiler...

SaR dedi ki...

MAC zoomlash güzel değil zaten cnm, max factor 2000 calorie denemediysen bi dene. Ya da rimele para veririm diyosan lancome hypnose veya YSL faux cils

DERYA dedi ki...

ben gayet uyduruk bi markanın eyeliner'ını kullanıyorum, eskiden süremezdim eyeliner, ama bigün birden bire garip bir şekilde oluverdi:))
ayrıca çok güzel sürmüşsünüz siz de,ben biraz daha kalın sürüyordum,bu resminizi görünce inceyi de deneyeceğim:)

bir demet feslegen dedi ki...

Irazım nefis çekmişsin gerçekten.. taze ve temiz bir görüntü olmuş. Rimele canını sıkma biz senin kirpiklerinin ne güzel olduğunu biliyoruz :)
bende de plush lash var o da aynen..((

admin dedi ki...

Hello Kitty, benim de kendisiyle yıldızım hiç barışmadı, bir kez daha almayı düşünmüyorum.

almagester, inglot eye-linerdan o kadar memnunum ki anlatamam, farklı renklerinden de almayı düşünüyorum :)

esin, ben de eskiden beceremezdim ama sürmeyi denedikçe el alışıyor. bir de işin sırrı incecik başlamakta. ne kadar ince başlarsan hata yapınca örtmesi o kadar kolay oluyor ;)

sar, ben bu rimeli stoğumdan çıkardım hani bir şans vereyim diye. aslında favori rimelim bu aralar maybelline lash stiletto ;)

derya, teşekkürler, ucuzu pahalısı farketmez, eline hangisinin sürümü iyi geliyorsa o pratik oluyor ;)

eda'cım saol canım.. sen nerelerdesin özledim yahuuu :)

Unknown dedi ki...

Rimel e şaşırdım doğrusu mac ten bunu beklemezdim ...
Her eyeliner gördüğümde içim gidiyo ben kullanamıyorum sol gözümde problem var dpğal olarak iki gözede orantılı süremedeğimden kullanamıyorum ..:(

www.makyajlikiz.com dedi ki...

ırazcık,
benim eyelinerlar kuruyunca soyulup gidiyor,acaba liner mı dandik?inglottan memnunum demişsin ama çabuk çıkma kuruyunca parça parça ayrılma problemi oluyor mu?
mac almayı düşünüyorum ama sürmesi zor diyorlar sen kullandın mı?

admin dedi ki...

gökçe, olsun farla rimel sürersin :) aslında göz büyüklüklerini bile elinden çok iyi gelenler kalemle ayarlıyorlar benim de aslında iki gözüm birbirinin aynısı değil, birine daha fazla kalem çekiyorum ;)

makyajlı, inglot jel liner'da bu dediğin gibi bir sorun yaşamadım. hatta ve hatta ürünü çıkartmak daha zor diyebilirim o kadar sabit bir ürün.

MAC Fluidline kullanıyorum, kesinlikle o da aynı derecede kalıcı ve güzel bir jel eyeliner.

www.makyajlikiz.com dedi ki...

Teşekkürler.Ben de senden cevap gelene kadar flormardan bir denemelik aldım süper çıktı! çok rahat sürülüyor flormardan bu kadar memnun kalacağım aklıma gelmezdi mesela far aldım hiç pigmentli çıkmadı ama liner harika tekrar cevap için teşekkürler.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.