6.08.2009

Estee Lauder Bronze Goddess Soft Matte Bronzer

Tatile gidip zenci gibi dönmem sonucunda yüzüme elimdeki tüm pudralarım açık gelmeye başladı! Şaka gibi, normalde light medium ten rengi olan biriyim ve elimdeki tüm ürünler buna göre alınmış durumda tabii. Tatilde güneş koruyucu kullanmama rağmen deli gibi yanınca normalde light-medium’a denk gelen hiçbir şey şu an bana uymamaya başladı.

Bu gördüğünüz cici ise Estee Lauder’ın bronze goddess mat bronzerının GWP (deneme) boyu, canım annem Musti’cim bana vermişti bana TR’ye geldiğinde. Gün bugündür diyip ben de bu ürünü kullanmaya başladım yanınca.

estee lauder bronze goddess soft matte bronzer bronzlaştırıcı pudra makyaj kozmetik ürün yorumları

Şu an neredeyse dark-medium olmuş ten rengime bildiğiniz pudra gibi oluyor ve hafif ışıltı veriyor. Dark-medium için kesinlikle allık olarak yetersiz ancak tüm yüze bir ışıltı verip rengini eşitlemek için eşsiz kendisi. Aynı zamanda da mat bir renk, yağlı ciltler için birebir.

Ben zaten genel olarak Estee Lauder’ın bronzer’larının hepsini çok beğeniyorum. Marka birçok kozmetik ürününde başarısız da olsa, bronzer`larda kesinlikle harika. Bronz meraklılarına duyrulur : )

5 yorum:

Lighter-N dedi ki...

İnanamıyorum başka şey isteseymişim olurmuş heralde..BUgün strawberryde esteenin bronzerlarına baktım ama renge karar vermedim, dur bi bakıyım diye bloğunu bi açtım ki bu yazı!Çoook şaşırdım ..o kadar ki yazıyı okumadan yorum yazıyorum:)))

Lighter-N dedi ki...

Tekrar merhaba! Ben de Estee Lauder Bronze Goddess Soft duo bronzerın 3ünü mü 4ünü mü almalıyım karar vermedim..Strawberryde sanki 3le 4ün resimleri karışmış gibi geldi bana, ben koyu olanı istiyorum, bilgin var mı acaba? Bu arada daha ctesi sormuştum fiyatlarını 100 TL idi ve stberryde 50 TL! Yaşasın Stberry:))

admin dedi ki...

lighter-n, :)

soft duo bronzer bu benim gösterdiğimden farklı, onda bir açık bir koyu renk var aslında.

renk durumu ne için kullanacağına bağlı, tüm yüze sadece ışıltı ve hafif bir renk versin istersen açık olanlardan seçebilirsin. yok ben allık gibi kullanırım diyorsan o zaman koyuları seçebilirsin. tabii ten rengini bilmiyorum, ben buğday tenliyim bu şekilde yapıyorum.

benim anlattığım soft matte bronzer tek renk bildiğim kadarıyla.

strawberry'i şu an açamıyorum buradan maalesef, o yüzden göremedim fotoları.

LaL dedi ki...

Sevgili arkadaşım,ben strawberry de çok baktım ancak bronze goddess serisinin güneş kremlerini de auto bronzanını da göremedim. :(

admin dedi ki...

Lal'cim, strawberry'de şu an kompakt ve loose bronzerlar var, Estee Lauder -> Makyaj -> Pudra başlığı altında.

http://tr.strawberrynet.com/makeup/estee-lauder/bronze-goddess-soft-duo-bronzer/76170/#DETAIL

http://tr.strawberrynet.com/makeup/estee-lauder/bronze-goddess-soft-shimmer-loose/76335/#DETAIL

başka ürün maalesef kalmamış sanıyorum.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.