26.08.2009

Coastal Scents Siparisim

Coastal Scents'ten ELF paletlerime uyacak boş pan, jel eye-liner fırçası ve denemek için bir adet custom HOT POT S10 isimli farı sipariş ettim. Fırça 1.85$, boş panların 15 tanesi 4,49$, tekli custom far da 4,49$. Bunların Shipping'i de 1,5$. 15 günde geldiler.

Hepsinden çok memnun kaldım, coastal scents'in 88'li ultra shimmer paletini de almayı düşünüyorum günlük kullanım için.. Kullanan varsa fikirlerini yazabilir mi?

makyaj kozmetik cilt bakımı coastal scents nasıl alışveriş yapılır coastal scents sipariş verme hot pot s10 far rengi swatch

Bu da S10 farın yakın plan görünüşü müthiş bir rengi var. Hediye olarak da minik bir kesecik ve pigment sample koymuşlar sağolsunlar..

makyaj kozmetik cilt bakımı coastal scents nasıl alışveriş yapılır coastal scents sipariş verme hot pot s10 far rengi swatch

16 yorum:

ebvatathemua dedi ki...

Irazcım güle güle kullan canım.

Bende 88 li paletin hem shimmer hem de matı var.Bence alırsan ikisinden de al,çok seviyorum onları.

Ayrıntılı tanıtımını şurada yapmıştım,fikir verir sana.
http://ebvata.blogspot.com/2009/02/88-harika-renk.html

O setle yaptığım bir makyajım da burada.
http://ebvataeyemakeup.blogspot.com/2009/05/deniz-kz-goz-makyaj.html
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

kargo çok uygunmuş ve far da çok gzlmş,sipariş veresim geldi

Adsız dedi ki...

Merhaba :) Başlıkla biraz alakasız olacak ama benim elf siparişleriyle ilgili bir sorum var. Elf'in UK sitesinde Türkiye'ye gönderim var fakat Amerika'daki sitesinde ürün yelpazesi çok daha geniş ancak sadece ülke içi ve Kanada'ya gönderim yapıyor :(( Amerika'da satışa çıkan ürünlerin hepsi bir süre sonra UK sitesinde satışa çıkıyor mu? Ya da Amerika'dan siparişle getirtme imkanımız hiç mi yok ? Biraz fazla soru sordum sanırım :) Bu arada Costal Scents siparişinizin kargo ücreti cidden uygunmuş. Ben geçen Perşembe sipariş verdim daha ulaşmadı elime ama sanırım aldığım ürün tutarı daha fazla olduğu için 20 dolara yakın bir shipping ücreti aldılar o_O

admin dedi ki...

ebvata, çok teşekkürler canım o yazıların gözümden kaçmış tam almayı düşünürken ilaç gibi geldi sanırım bende US lerden alacağım :))

gizemel, fırçalar da çok kaliteli ve ucuz çoğu 2$ civarında ihtiyacın varsa bakabilirsin :)

orfoz, elf maalesef öyle. fiyatlar da ürünler de USA sitesinde uygun ama o site TR`ye göndermiyor. Ürünlerin bazıları zaman zaman UK sitesine de düşüyor, ben STUDIO serisi için müşteri hizmetlerine mail atmıştım. istediğin ürünleri UK'in müşteri desteğe mail atıp gelip gelmeyeceğini sorabilirsin cevap dönüyorlar geç de olsa.

ABD`den getirtmek için ebay'e bakabilirsin bazen uygun satan satıcılar oluyor..

coastal scents benim siparişim 15günde geldi, biraz daha zaman ver hemen gelmeyebilir :)

evet ürün tutarı artınca shipping de artıyor, paletlerden mi aldın?

La Santa Roja dedi ki...

Bende de 78'li paleti var. Farlar minik biraz ama renk seçenekleri harika. Bir de toz toz değiller, baya pigmentliler. 6 tane de allık seçeneği ve baya bir metalik renk de bulunuyor. Pek çok tavsiye ederim :)

Adsız dedi ki...

Hımm, o zaman gözüme kestirdiğim ürünleri UK sitesindekilere bir sorayım :)
Evet, cs siparişimde 28 parçalık neutral eyeshadow palet ve fırça seti var,toplam tutar epey fazla senin alışverişine kıyasla :) Shipping de ondan artmış olsa gerek..

Pasaj Kuşu dedi ki...

Epey uygun almışsın, farın rengine ve dokusuna bayıldım..

Adsız dedi ki...

Dün nerede diyordum Coastal Scents siparişim bugün geldi :) Toplam 5 günde hem de, elf siparişim de3 günde geldi O_O Sanırım postacılardan yana şanslıyım :P Bir de unutmadan size gözaltı morluklarıyla ilgili mail atmıştım ve tavsiyeniz üzerine Brigitte's B'den sipariş ettiğim effacernes kapatıcı bugün elime ulaştı, iyi ki sizi dinlemişim bu şimdiye kadar kullandığım en mükemmel kapatıcı. Ve biraz mat pudrayla üstünden geçince çok doğal duruyor, diğerlerinde olduğu gibi gözümün altına yoğurt sürmüşüm gibi durmadı :D Teşekkür ederim tavsiyeniz için! =)

towanda dedi ki...

ıraz blogun çok güzel;) aldığın ürünler de çok güzelmiş güle güle kullan:) senin blogunda gördüm elf fırçalarını çok övmüştün ben de onlardan almaya niyet etmiştim şimdi bu siteyi görünce kararsız kaldım. uygun fiyata eyeliner, concealer ve fondöten fırçası istiyorum iki markanın fırçaSını da kullanan biri olarak hangisini tavsiye edersin?

admin dedi ki...

la santa roja, off koydum kafaya almayı şimdi nolacak :)

orfoz, güle güle kullan effacernes'i de beğenmene çok sevindim kendisi gerçekten eşsiz bir kapatıcı, bana da pumpkin tavsiye etmişti iyiki onu dinlemişim :)

pasaj kuşu, teşekkür ederim evet uygun oldu, farın rengini de çekip koyacağım soranlar var :)

towanda, teşekkür ederim beğenmene çok sevindim :)

açıkçası ELF'in tek tavsiye etmeyeceğim fırçası EYELINER FIRÇASI. onu da yazacağım zaten bir ara ama gerçekten başarılı değil, güzel çizgi çekilmiyor.

ELF'in concealer brush'ı güzel ama gözlerin eğer büyükse çok ufak gelebilir bu fırça, ben onu ELF'in Foundation Brush'ı ile dönüşümlü kullanıyorum. Yani fondöten fırçasını hem kapatıcı hem fondöten için kullanabiliyorum.

Ama daha profesyonel olsun dersen şu INGLOT 27TG'ye benzeyen CS fırçasını tavsiye ederim fondöten için (uçları beyaz olan), o fırçalar daha doğal görüntü veriyor :)

EMC dedi ki...

hoyy çok hoşmuş

yine ben geldim )))9

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bende bi şeyler almak istiyorum coastal scents'ten ama kargo çok pahalı 19$'lık palet için 12$ kargo istiyo bi palet daha eklersen 22$ oluyo,başka şeyler istersen dahada artıyo,bendemi bi hata var acaba bütün kargo yöntemlerini tek tek deneyip baktım en az 12 dahada artıyo kargo çeşidine göre,yardımcı olursanız çok sevinirim...

admin dedi ki...

adsız merhaba, cs de kargo ücreti aldığın ürün hacimlerine göre değişiyor ben sadece fırça ve pan aldığım için kargo ucuz olmuştu ama paletlerin kargo ücreti maalesef yüksek dediğin gibi, yapacak birşey yok :(

www.makyajlikiz.com dedi ki...

Irazcık Cs farları müthiş 88 li mat seti var ben de gerçekten bağımlılık yapıyor,ayrıca creative me #1 paleti de mutlaka kap derim bu art palette müthiş renkler var.

Ben 2 far paleti,fırça,ruj ,allık falan aldım kargoya 55 milyon falan ödedim,bir de eye proxy mi yollamamışlar mail attım yolluyoruz dediler 1 hafta oldu hala gelmedi,kiminin far kutuları da kırık gelmiş...yorumlarda okudum..

Adsız dedi ki...

merhaba kızlar=)coastal farlardan kullanıpta memnun kalan varmı?bilinmedik bir marka olduğundan tereddüt ettim...

Adsız dedi ki...

bende coastal scents in hem 88 colour paleti hem de 88 warm paleti var. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. bana toplamda 100 liraya gelmişti. neredeyse her yapıda far içeriyor. renkler güzel ve kalıcı. ben hergün kullanırım diye almıştım ama malesef elim çok gitmiyor. kötü bir plastikten yapıldığı için ne zaman elime alsam kıracakmış gibi hissediyorum.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.