17.08.2009

Cecile Işıltılı Toz Pudra No:3 {loose powder}

Bu ürünü bana tatlı kuaförüm A. hediye etti. Cecile’in daha önce hiçbir yüz ürününü denememiştim, açıkçası ilk başta nasıl olacağını bilmediğimden kullanmaya cesaret edemedim, kutuda da çok parlak görünüyordu.


cecile toz pudra makyaj kozmetik cilt bakımı güzellik ürün yorumları

Cecile toz pudranın üç rengi var, bendeki en koyu olan 3 numara.

Geçenlerde ışıltılı bir göz makyajı yapınca, hem bronz hem ışıltılı bir allık ararken stoklarımda gözüme Cecile’in bu ürünü çarptı. Inglot 27TG fırçamla, aynı mineral ürün kullanımı gibi uyguladım. Fırçaya bir miktar ürün aldım, sonra kutunun kenarına tap-taplatarak fazlasını geri döktüm ve allık olarak elmacık kemiklerime uyguladım.

Ürün düşündüğümden çok daha güzel durdu. Işıltılı, şeffaf çok güzel bir yapısı var.

Bu ürün bence aslında bir bronzer ama tanıtımlarında hep TOZ PUDRA olarak geçmiş. Ürün mat bir toz pudra değil, ışıltılı bir bronzer gibi. Elbette bu söylediklerim bendeki 3 numaralı rengi için geçerli, diğer renklerini bilemiyorum.

Fotodan renk detayını da görebilirsiniz. Parmaklarımda bu şekilde bakır gözükmesi sizi ürkütmesin, 27TG fırça ile sürdüğünüzde ürün şeffaflaşıyor. Daha koyu görünsün isterseniz siz daha küçük bir allık fırçası ile uygulayabilirsiniz.

 cecile toz pudra renkleri makyaj kozmetik cilt bakımı güzellik ürün yorumları

Ürün beraberinde uygulamak için bir de süngerden pudra pufu geliyor ama bu puf ürünü çok yoğun uyguladığından ben tercih etmedim kullanmayı.

Cecile toz pudra çoğu internet sitesinde satış fiyatı 20 TL civarında ve kutu içerisindeki ürün miktarı çok, rahat rahat kullanabilirsiniz.

Ürün biterse kesinlikle bir kez daha aynısından satın alırım.

3 yorum:

Pell-in dedi ki...

Ben cecile'in concealer'ını kullanıyorum çokta memnunum.

Bunun fiyatıda uygunmuş bir denemek lazım

Unknown dedi ki...

Ben de katılıcam bu sefer yarışmaya nihahah ;) Yalnız şansa bala ben kazanırsam millet çiğ çiğ yemesin sakın beni hehe ;))

Accuk bekliyim cevap vermek içinn ;))

Bu arada highlighter güzelmiş ;)

admin dedi ki...

pelin, ben memnun kaldım bu üründen ama concealer'ını bilmiyorum, bir de göz kalemlerini çok methediyorlar..

derya'cım katıl tabi, çıkmaz çıkmaz demeyin şansınızı deneyin :PPP

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.