13.07.2009

Yeni FlorMar Diamonds Glitter Likit Eye-Liner

flormar diamonds glitter eyeliner


FLORMAR DIAMONDS GLITTER EFFECT EYELINER

FlorMar'ın yeni çıkardığı simli likitlerini gördünüz mü? Body Shop'un 2009 Yılbaşı serisinde çıkardığı likitlere benzeyen bu ürünler çok ilgimi çekti. Baktım, bizim buradaki parfümerelere daha gelmemişler.

Alıp da deneyen olursa lütfen yazsın, ben de istiyorum bunlardan! :)

7 yorum:

Adsız dedi ki...

ay çok gzl görünüolar bayılldımm,bakmam lazım bu hafta

admin dedi ki...

gizemel, ben de çok beğendim bunları, yazın bronz tene güzel dururlar bence.

Aslı dedi ki...

Bunlardan yeşilini aldım ve 3 gündür hep onu kullanıyorum çok hoşuma gitti:) Sürümü rahat, dağılmıyor ve akmıyor. Simli gibi görünüyor ama sürülünce bir göze 1-2 sim parçası ancak geliyor,bu da doğal görünmesini sağlıyor.

Şimdiye kadar hep bildiğimiz siyah eyeliner kullanıyordum ama yazın bu sıcakta o görünüm biraz ağır kaçıyor bence, onun yerine bunlar çok daha hoş duruyor diye düşünüyorum. Beyaz tenli olduğum için beyaz parlak olanını tercih edemedim, içimde kaldı.Koyu tenli olanlarda çok güzel durur eminim.

admin dedi ki...

Aslı, rengi de çok canlı duruyor değil mi? Ben de çok beğendim bunları.

Aslı dedi ki...

Evet ne gözü rahatsız edecek kadar parlak ne de vasat görünecek şekilde sönük. Üstelik fiyatı da 9lira civarında. Keşke moru da olsaydı...

ezgi dedi ki...

Merhabalar, ben de bunların kahverengi olanını aldım geçtiğimiz hafta. Duruşu çok doğal, siyahın ağırlığı yok ama gözlere vurgu yapacak kadar belirgin. Parlaklığı tam kararında, günlük makyaj için fazla kaçmayacak bir ışıltısı var. Benim için tek olumsuz tarafı fırçayı çıkarıp ilk göze sürerken üzerindeki eyeliner miktarı yeterli oluyor ancak ikinci göz için tekrar tüpe batırmak gerekiyor ve fırça yeteri kadar eyeliner tutamayabiliyor. Sabah acele makyaj yapanların sabrını zorlayabilir :)

admin dedi ki...

detaylı yorumunuz için teşekkür ederim :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.