21.07.2009

Yazlık Basit Makyaj

Aslında bu hafta, yarına programladığım yazı dışında bir şey yazmayacaktım ama iş sebebiyle -tatilde bile- bilgisayar başına geçince, biraz bronzlaşınca yapabildiğim yaz makyajından bahsetmek istedim.

SPF40 faktör koruyucu kullanmama rağmen, Dalyan güneşinde kayış gibi yandım. Üstelik yanmanın ilk günlerinden nefret ederim, pis bir kırmızı olur insan. Bronz desen bronz değil kızarık desen kızarık değil! Tam ingiliz kırmızısı!

Suratım böyle saçma renklerde olunca makyajla iyice şenlendirmek istemedim. Hızlaca aşağıdaki sade yaz makyajını yaptım:

yazlik_makyaj

Baz ürünler: Lancome Effacernes kapatıcı ve L'Oreal Decrease far bazı

Göz pınarına Nars Alhambra açık tarafı, göz ortasına Nars Alhambra koyu tarafı, kaş kemiği hizasına ve göz bitişine MAC Style Warriors Tempting far. Kaş altına ise NARS Belissima I.

Göz içine ve dışına MAC TEDDY göz kalemi, Maybelline Lash Stiletto mascara.

{Suratım öyle acaip bir renge geldi ki bronzer'larım yüzümde belli olmuyor allık olarak bile!}

{Yorumlarınızın hepsini okuyorum ancak dönüşte toptan cevaplayacağım zira şu an eşim yemek için hazırlanmamı bekliyor :) }

Herkese serin akşamlar diliyorum, bugün gerçekten çok sıcak!

3 yorum:

Adsız dedi ki...

çok güzel olmuş.

admin dedi ki...

teşekkürler mrrr :)

Adsız dedi ki...

mrblar sitenizi yakından takip ediorum ben 16 yaşımda olduğum için fond. kaptıcı ve farlarla pek işim olmuo daha çok parlatıcı kalem ( rimeli yakıştımıorum kendime ) size ulaşabilrsem makyaj çantamı tanıtmak isterim benim yaşalrımda rakadaşlaımda bu tür siteleir ziyaret bedio onalrıda ilgilendireck bişeyler bulunur hemde =)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.