30.07.2009

Revlon Golden Affair Allık {Sculpting Blush – Merlot at Midnight}

Kozmo geçenlerde Revlon Pinch Me’den bahsedince, bugün de benim aklıma Revlon Golden Affair geldi.

{Yıldız’cım bu allıktan çok istemişti, bendeki bittiği için ona verememiştim :( Kendiminkini de geçenlerde alıp yeniledim, böylece Golden Affair’in yeri boş kalmadı makyaj kutumda! }

revlon golden affair allık sculpting blush merlot at midnight allık ürün yorumu

Golden Affair allık serisi limited edition ve Revlon’un en çok aranan/sorulan allıkları. Bu allığın ne özelliği var derseniz şunları duyacaksınız:

- Golden Affair serisindeki bütün allıklar iki renkten oluşuyor, altta bir renk koyu ve üstte altın rengi dore parçacıklar. Dolayısıyla allığı fırçayla aldığınızda hem altın ışıltısı hem rengini alabiliyorsunuz.

- Ambalajı Revlon’un çoğu ürününe göre çok güzel bence. Kalın cam benzeri bir plastik kabı var, çok hoş görünüyor.

- Allık son derece pigmentli, ışıltılı ve kalıcı. Bu sebeple sürerken dikkatli olmak gerekiyor. Herhangi bir allık sürüyorum nasıl olsa renk vermez diye fırçaya abanmayınız. Azıcık bir puf hareketiyle deli gibi renk alabilirsiniz.

Aşağıdaki fotoda göreceğiniz renk Merlot at Midnight rengi. Bu renk serideki diğer allıklardan daha koyu. Bildiğiniz vişne rengi üzerine dore pıtırcıklar var. Akşam makyajında çok güzel duruyor yalnız.

 revlon golden affair allık sculpting blush merlot at midnight allık ürün yorumu

Ürünün tek eksisi, sürerken fazla toz çıkarması. Far olsa bu sorun fırça ıslatılarak çözülebilirdi ama allık olunca fırça ıslatmak çok riskli.

Nereden bulunur?

Ürün Limited Edition olduğu için ancak brigettesboutique.com, ebay ve gittigidiyor tarzı yerlerde bulunabiliyor. Yurtdışı fiyatı (kargo hariç) olarak 5-15$ arasında değişiyor, bulduğunuz siteye ve satıcıya göre uygun ya da pahalı olabiliyor. Kargo ücreti de Türkiye’ye en az 5$ tutuyor, bu da yine satıcıya göre değişiyor.

GG’de arada bir uygun fiyatla bulabilirsiniz ama satıcıların çoğu fiyatı biraz fazla yükseltiyor.

9 yorum:

hevesli bardak dedi ki...

Geçen gün Watsons'ta gördüm sanırım ben bunlardan, ama şimdi sen öyle deyince emin olamadım? Gördüm parmakladım gibi hatırlıyorum hatta, aman da ne tatlıymış dedim. evet ya.

admin dedi ki...

hevesli bardak, türkiye'de oturuyorsun değil mi?

yok neden sordum :) revlon satılmıyor buradaki watsons'larda. başka bir ürün olmasın o rimmel falan?

yok kesin eminsen ben de geleyim bakayım o watsons'a da stoklayayım şunun her renginden :)

sadece 2 günlüğüne abd'ye gidip drugstore'lardaki makyaj malzemelerini doldurup 3 bavulla tr'ye dönmek istiyorum!! ühühü!

Adsız dedi ki...

ırazcım canım benim okadar çok sormuştum ki aklından çıkmamışım:))) 3 rengide bende var ebay dan almıştım. aslında ırazcımda olsaydı ebaydaki lanet satıcıyla uğraşmak zorunda kalmazdım:) çünkü ırazcım gg deki en uygun satıcı ;)
en açık rengini kullanıyorum koyuya cesaret edemedim. bir sürü allığım var:) bi pinch me yok:( ne zaman bunları bitiricem bilemiyorum:) 4 tane revlon, 1 clinique, 1 elf , 1 elf bronzer var allık olarak kullanıyorum. çıkarıp sevip yerine koyuyorum:))))
öpüldün ırazcım

Adsız dedi ki...

watsonda görmemişsinizdir yanlışınız var:) keşke olsa :)

hevesli bardak dedi ki...

Hmm belki Rimmel'dir, emin olamadım bir ara gidip tekrar bakayım... Tipi böyleydi ama sanki. İlk iş Capitol Watsons'a bakıyorum, gördüğümün ne olduğunu dönüp yazıyorum tamam (:

Unknown dedi ki...

en merak ettigim urunlerden biriydi bu, ellerine saglık Irazcıgım

admin dedi ki...

hello'cum çok güzel bir allık bu inanılmaz kalıcı hem de:=)

hevesli bardak dedi ki...

O gördüğüm şey rimmel'miş evet, hemde farmış ama bi an aynı gibi gelmişti :/
Neyse acw'de de var bu arada bu ürün bilmeyenler varsa bari oradan faydam dokunsun (:

ela dedi ki...

Bu allıktan bendede var daha yeni aldım gerçekten çok kalıcı,ten rengim çok açık esmerlerde çok daha güzel durur bence.İsteyene uygun fiyattan verebilirm:))

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.