14.07.2009

MAC Touch Lipstick + Goldyrocks Dazzleglass Swatch {combo}

mac goldyrocks dazzleglass touch lipstick swatch

Sitede yaptığım ankete katılım için yarın son gün! Ben bu arada sonuçları incelerken, rujlarla ilgili daha çok yazı istendiğini gördüm, o yüzden bu sabah evden çıkarken sürdüğüm rujları sizlerle paylaşmak istedim.

MAC Touch ruj ve üzerinde MAC Goldyrocks dazzleglass uygulaması aşağıda. Aslında günlük kullanım için düşündüğümden daha koyu durdu ama sorun değil, zaten bugün hiç makyaj yapmamıştım, tek ruj olsun tam olsun! :)

MAC goldyrocks dazzleglass and touch lipstick swatch makeup makyaj blogu

Nasıl, beğendiniz mi, günlük kullanım için çok mu koyu gerçekten?

7 yorum:

Aphraell dedi ki...

Canım harika durmuş, bence vurgu tek bir yerde olunca koyu olması gayet iyi görünüyor. En sevdiğim uygulamalardan biri göze sadece siyah eyeliner ve kıpkırmızı rujdur mesela :)

Unknown dedi ki...

Müthiş duruyo yaaa bende denemek istiyorum göz ve teninle dengelersen günlük bi makyaj için hiç de koyu durmaz....

Hacer Sayıner dedi ki...

Iraz'cım yapılan makyaja bağlı rengin koyuluğu. Bence sadece eyeliner ve maskara kullanılmış bir makyaja süper uyar bu ton.

hevesli bardak dedi ki...

Bana koyu geldi ama eyeliner'la güzel durur sanırım (: Ya nasıl öyle keskin çizgilerle ruj sürebiliyosun? (:

admin dedi ki...

çok saolun kızlar ben de görüşlerinize katılıyorum, koyu renk ruj kesinlikle koyu makyajla -günlük kullanımda- gitmiyor.

gece makyajında o kdr dikkat çekmiyor da gündüzde gözleri abartmamak gerek. ben bugün kapatıcı ve hafif bi allık dışında hiçbişi sürmeden sürdüm bu rujları.

hevesli bardak, aslında çok kolay. ben kırmızı ruj dışında hiçbir rujda bi kere "ruj fırçası" ve dudak kalemi kullanmıyorum, elim alışmamış {kırmızı rujda mecburen sürüyorum, onu fırçasız sürmek çok zor ;) }.

şöyle yapıyorum, rujun ince sivri uçlu tepe noktasını kullanarak önce hafif bir kontür çekiyorum dudaklara (bi nevi kalem kullanır gibi). sonra bastırmadan ruju normal o çizgiyi takip ederek sürüyorum. eğer koyu olsun istersem bir kat daha geçiyorum, sonra da üstüne gloss.

tabii bir avantajım da gördüğünüz gibi ayı dudaklarım olması :P yani dikkatli sürmezsem iyice iri duruyorlar o da hoşuma gitmiyor. ;)

Unknown dedi ki...

MACin touch diye bir ruju olduğunu ilk defa duydum desem ohaa der misin bana;)) Çok yakışmış sana kuzum xx

makyajlikiz.com dedi ki...

Markete gitmek için çok koyu ama işe gitmek için değil cicim keyfine bak çok yakışmış kıskananlar çatlasın:))

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.