6.07.2009

L'Oreal Paris Pure Zone Cilt Bakımı Seti

Yağlı cildim için yaz bakımında ürün değişiklikleri yapmaya başladığımı bir önceki yazıda yazmıştım. Tam da bu sırada L'Oreal Paris Pure Zone cilt bakımı setini deneme imkanı buldum!

Pure Zone serisinin yağlı ciltlere çok iyi geldiğinden bahsedenleri forumlarda okumuştum. Özellikle, Pure Zone Tekrar Yağlanmaya Karşı Matlaştırıcı Nemlendirici'nin sonuçlarını çok merak ediyorum, eğer düşündüğüm gibi bir ürünse bana çok iyi gelecektir. Sürekli okurlar bilirler, ben matlaştırıcı krem kullanmazsam kafam zeytinyağına batırılmış gibi geziyorum :)

Pure Zone serisini denemeye Cumartesi günü başladım. Bir hafta kullandıktan sonra, {kısmetse haftasonuna!} deneyimlerimi ve test sonuçlarımı paylaşacağım.

Stay Tuned! :)

11 yorum:

Zeynep'in Evi dedi ki...

pure zone'u geçtiğimiz yıl kullandım bir yıl boyunca.. o serinin nemlendiricisinin üzerine nemlendirici tanımıyorum..alırken çok tereddüt etmiştim, cildim zaten yağlı, nemlendiriciye gerek varmı diye, ama öncesinde kullandığınız tonik yüzünden bir anlamda mecbursunuz...

yüz yıkama jelini hiç sevmemiştim, ilk başlarda güzel ama sonralardan yüzü soymaya ve kızartmaya başlıyo..belki de benim cildimin verdiği tepkidir..:)

admin dedi ki...

zeynep, ben de yeni denemeye başladım bir hafta en az kullandıktan sonra yorumlarımı yazıcam :)

Unknown dedi ki...

guzel denemeler :)

admin dedi ki...

saol hello'cum bakalım neler olacak :)

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Güle güle kullan canım. Bu ürünleri kullanan arkadaşlarım vardı memnunlardı eminim sen de memnun kalırsın ;)

admin dedi ki...

saol alışveriş cini :) bakalım şimdilik güzel gibi, özellikle nemlendiricisi :)

Pinky dedi ki...

ben karma bir cilde sahibim. ilk çıktığında kullanmıştım bu ürünün bütün serisini. bir tek peelinginden memnun kaldım. genelde kızarıklık yaptı cildimde. nemlendiricisini kışın kullandığımda memnun kaldım,parlama yoktu.ama baharda havalar ısınınca parlama yaptı.:)

admin dedi ki...

pinky, bende şimdilik bi sorun yok gibi ama benim cildim aşırı yağlı, bi aksilik çıkmazsa ctesi günü tüm deneyimlerimi yazacağım :)

FrenkÜzümü dedi ki...

Ben bu seriyi geçen yaz kullandım, ömrümde ilk defa akne problemi yaşıyordum ve hiçbir faydasını görmedim. Cildim karma, nemli havalarda(İstanbul'un havası) yağlıya dönük oluyor. Yıkadıktan birkaç saat sonra yağ basıyordu yüzümü.

Akneme hiçbir faydası olmadığı gibi, nemlendiricisi deli gibi sivilce yaptı bende. Her kullanışımın ertesi günü sivilceler bastı yüzümü. Sürerken çok güzel, ferah bir his veriyor. Hafif bi' nemlendiriciye benziyor. Ama benim cildimle pek anlaşamadılar... Öyle hassas bi cildim de yoktur üstelik.

Sadece toniğinden memnun kaldım, siyah noktalarla gerçekten başa çıktı(sivilceye yine bi' faydası yok). Ama tonik de çok fazla alkol içeriyor. Alkol ciltte tahribat yaratıyor, hele de günde 2 kez kullanımla...

Yani bu seri benim için sınıfta kalmıştı.

mervan dedi ki...

ya arkadaşlar ben akne problemi yaşamıştım 1-2 sene önce doktor bana ROACCUTANE verdi kullandım geçirdi eskisinden daha iyi oldu ben daha da iyi olması için bu seti kullanmak istiyorum bi zararı olurmu ne bilim tam tersi sivilce filan çıkar mı çıkmaz mı bi cevap yazarsanız çok sevinirim

admin dedi ki...

bence doktorunuza danisin boyle bir problem yaşadıysanız ters etki yapmasın. geçmiş olsun.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.