1.07.2009

INGLOT Double Sparkle Tekli Far

INGLOT, son dönemlerde favorim haline gelmiş bir pro. makyaj markası oldu. İzmir'de MAC olmadığından INGLOT mağazasını sık sık ziyaret ediyorum.

{İzmir'de oturanlar için minik bir not, INGLOT mağazası sadece Forum Bornova'daki Park Bravo'da var!}

Geçenlerde Love Makeup'tan sipariş ettiğim MAC'in pembe farı out of stock olduğundan siparişim iptal olunca, içimdeki dayanılmaz pembe far isteğini INGLOT'tan gidermeye karar verdim.

INGLOT'un Double Sparkle serisi tam bana göre. Farlar ışıl ışıl, içlerinde minik glitter benzeri yaratıklar da var. Üstelik bu resimde göreceğiniz far eşşek kadar, neredeyse allık boyunda!

INGLOT DOUBLE SPARKLE TEKLI FAR MAKYAJ KOZMETİK ÜRÜN YORUMU

İnanılmaz pigmentli ve yoğun bir yapısı var, tek başına kullandığımda yumuşatma ihtiyacı hissederek blending (karıştırma) fırçamla dağıttım siz düşünün renk yoğunluğunu!

Tam aradığım pembeydi bu ama renk kodunu size veremiyorum çünkü kutuyu atmışım, INGLOT'ta MAC'teki gibi renk isimleri yok, numaralandırıyorlar ve bu yüzden 25446694 gibi bir numarayı aklımda tutamadığımdan yazamıyorum şu an ;) Zaten Double Sparkle standında fazla pembe seçeneği yok, bu renk direk gözünüze çarpacaktır.

O Standdaki diğer renkler de hep aynı yapıda. Far ihtiyacımı ara sıra Inglot'a uğrayarak giderebilirim.

Bu far 2 GR ve MADE IN POLAND. Satış fiyatı ise 20 civarında, yine tam olarak hatırlayamadım. Fakat Park Bravo mağazaları Card Finans ile anlaşmalı, ne alırsanız alın 7'ye bölüyorlar, baya uyguna geliyor.

6 yorum:

ebvatathemua dedi ki...

Inglot'un farlarını da MAC'inkiler kadar seviyorum.Özellikle freedom sistemdeki refil farlar favorim ;)
Bu farı lila rengi bir eyelinerla tamamladım hayalimde :))

admin dedi ki...

ebvata, evet ben de çok beğeniyorum inglotu, bu double sparkle lar özellikle hoşuma gitti.

ben bu farı ctesi sürdüm, mac paletimdeki siyahla (adını unuttum) çok hafif gölgeledim, inglottan aldığım fluidline benzeri ürünle de kalemledim süper oldu ama foto çekmeyi unuttum, bu hafta üşenmessem yaparım bi daa :)

ebvatathemua dedi ki...

Üşenme üşenme,güzel bir makyaj olmuş bence ,görelim burda süper olur:))
(Carbon muydu acaba o siyah far?)

admin dedi ki...

yok yok karbon diil, 6'lı holiday paletinde olan içi böle minik glitter'lı.. aay hatırlayamadıım şu sıralar felaketim. akşam bakıp söyleyeyim :)

Shopaholic dedi ki...

Bende bunların mat olanları var.. Geçen yaz Adanadayken ve mat far krizim tutmuşken buralarda Mac olmadığından kendimi Inglota atmıştım.. Bi de indirimdeydi 7renk aldım :P Ama 1 tanesi kayıp, nerelerde hiç bilmiyorum :S
Dediğin gibi kocamanlar 2.5gr!! Ve yine dediğin gibi aşırı pigmentliler. Bazsız bile çok rahat sürülüp çok güzel renk veriyorlar, bu konuda Mac'in özellikle bazı farlarından iyiler bence ne yalan söyleyeyim.. Çok sevmiştim yani.. Ama şimdi kullanıyor muyum, pek sayılmaz.. Zira makyaj çekmecelerimin arka taraflarında kaldılar.. :(

Bu kadar konuştum, esas söyleyeceğimi söylemediğimi hatırladım. :P Bu double sparkle olanlar süpermiş, hele de bu pembesi! Aklıma girdin çok fena :))
Güle güle kullan Irazcım :**

defev dedi ki...

Inglot farlarda kısa bir süre için 55 Tl. ye 5 li palet yapıyorlar. Palete konulan her far 3 renkten oluşuyor. Yani toplamda 15 renkli bir paletiniz oluyor. Ben bugün bir palet yaptım. Kahverengi tonlu olan mat farı beğenmedim, pek renk vermiyor. Diğerleri (yeşil, mavi, gri ve pembe tonları) güzel ama.Özellikle ışıltılı olanlar çok yoğun. Ekonomik palet oluşturmak isteyenlere birebir.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.