17.07.2009

ELF Hypershine Gloss Seti {ELF Parlatıcılar}

Son zamanlarda baktım hep pahalı ürünlerden gitmişim bu sebeple bugün sizlere ELF Hypershine Gloss’ları anlatmaya karar verdim.

Bu ürünler, ucuz parlatıcı gloss arayanlara yönelik bence. Tanesi, olur da ABD’den alma imkanınız olursa 1$. Ancak ELF ürünleri sadece www.eyeslipsface.co.uk sitesi üzerinden geldiğinden, tanesini ancak 1.5 GBP’ye alabiliyoruz. 5 GBP civarında da bir gönderim ücreti alınıyor, hesabınızı ona göre yapın işte.

Bilmeyenler için tekrar yazayım, ELF’in birçok ürünü MADE IN CHINA`dır. Ben zaman zaman elimde fazla olan ürünleri GG`den sattığımda birkaç kişi çemkirdi bana “allahsız pis satıcı made in china satmaya utanmıyor musun, bunlar sahte ELF, bana gerçek ELF ver!” diye ama hatuna laf anlatamadım. ELF`lerin ZATEN HEPSİNİN MADE IN CHINA olduğunu defalarca söyledim ama en sonunda baktım keko, al dedim ya dört lira için ettiğin muhabbet ömrümü yedi, al dört liranı gazla burdan dedim :)

Neyse konumuza dönecek olursak, ELF gloss`lar, ucuza çeşit çeşit rujum olsun, aman kaliteli olmasına gerek yok, işini yapsın yeter diyenlere yönelik şeyler. Yani bunlardan, 4-5 liralık şeyden MAC veya L’Oreal kalitesi beklemek çok yanlış. Bu ürünleri ancak kendi denkleriyle kıyaslayabilirsiniz.

Açıkçası ben ELF ürünlerini, Türkiye’deki kozmetik marketlerde ucuza satılan markasız veya adi markalı ürünlerle kıyaslıyorum ve bu bağlamda gayet kaliteli geliyorlar bana fiyat/performans skalasına göre!

Hypershine gloss’lar dönem dönem 5`li set olarak satılıyor ELF’in sitesinde. Renkleri son derece şeffaf, yani bunların renkli ruj olduğunu sanmayın. Bunlar sadece hafif renkli bir parlaklık veren bariz parlatıcılar. Yapılarında öyle yoğun sim de yok.

Arkalarından çevrilerek açılıyor, açıldıkça ucundaki fırçadan renk geliyor.

Ucuza çeşit çeşit gloss arayanlara bu ürünleri tavsiye edebilirim. Ben kaliteden şaşmam, Çin’de üretilen istemem diyorsanız sakın bulaşmayın ELF`lere! : )

7 yorum:

Aphraell dedi ki...

Elf Türkiye'de satışa başlasa en birinci müşterisi ben olucam sanırım, zira fiyat-performans açısından çok çekici geliyor bana :)

Neslihan dedi ki...

Ben geçenlerde elf'ten ilk siparişimde bu gloss'lardan da bol bol istedim. Beklediğimden daha güzel çıktı, hatta kokuları da güzel. Sadece all over cover stick beklediğimden çok daha küçük çıktı. Sitede ürünlerin kaç ml ya da gr olduğuna dair bir bilgi yok. Onun dışında günlük kullanım için ideal ürünler bence..

kozmetik dedi ki...

Canım uğraşma sırası bana geldi artık işi gücü bıraktımm artık bu site için çalışacağımm

nedemekmiş saha sola fax çekmek göreceğiz

Unknown dedi ki...

internet alışverişlerinde not olarak sample ürün istediğimizde yolluyorlar mı? malum türkiyede sevile tekin acara para dökerken bir tane bile vermiyolar da garip geliyor??

admin dedi ki...

aphraell, ürünler gerçekten fiyat/performans oranına göre güzel!

ness, drugstore.com gbi sitelerden özelliklerini aratabilirsin o sitede gramaj bilgisi yazıyor.

ışıl, açıkçası elf'te bu dediğini denemedim. ancak elf'in hiç sample ürününü görmedim, göndermiyor olabilirler. yalnız genellikle çok promosyon kodu yayıyorlar, o tip şeylerle beraber bazen gift with purchase tarzı ürünler sepete ekleyebiliyorsun..

idil dedi ki...

bunlar bendede var,cok memnunum :) hem pratik hem ucuz hemde güzel:)bekledigimden iyi cıktı :) senin yazdıgını görüp almaya karar vermistim hatta:)

Adsız dedi ki...

nasıl yani dolar değilde pound olarak ödücez yani çok daha pahalıya gelicek dimi?

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.