30.06.2009

Maybelline Lash Stiletto Mascara Yorumu

Son dönemlerde kafayı rimellere sardım. Değişik değişik bir sürü rimel aldım ve "işte bu" diyebileceğim bir rimel aramaya başladım. Aldıklarımdan birisi de Maybelline Lash Stiletto Mascara oldu. İtiraf ediyorum bu rimeli önce sadece adı ve konsepti ilgimi çektiğinden aldım.

maybelline lash stiletto makyaj kozmetik rimel mascara ürün yorumu

Bendeki rengi "Soft Black". Waterproof olmayanından aldım çünkü sevmiyorum waterproof rimelleri. Bu rimelin fiyatı 4-5$ civarında. Ben Ebay'den aldım, 3$ da geliş masrafı (kargo parası) oldu.

Rimelin iddiası, kirpikleri uzattığı, nemlendirdiği ve parlattığı yönünde.

Aşağıda da fırçasını görüyorsunuz. Fırçası, şu yeni moda rimellerdeki plastik fırçalardan değil. Fakat klasik rimellerin fırçasına da benzemiyor. Kıllar tek tek ayrılmış, fırça uca doğru aynı Stiletto ayakkabıların topuğu gibi inceliyor.

maybelline lash stiletto makyaj kozmetik rimel mascara ürün yorumu

Aşağıdaki fotoda gözümde ne kapatıcı, ne kirpik kıvırıcı var. Sadece tek kat Maybelline Lash Stiletto sürdüm:

maybelline lash stiletto makyaj kozmetik rimel mascara ürün yorumu

Kirpiklerimi birbirine yapıştırmadı, bu büyük bir artı. Kirpiklerimi kalıp haline getiren rimellerden nefret ediyorum çünkü!

Kirpikleri tel tel ayırarak uzattı ama açıkçası parlaklık vs. göremedim ben. Aldığım renk de soft bir black olduğundan yumuşak bir etki yarattı.

Bir de rimel gerçekten nemlendirici etkili gibi bir şey, böyle kıtır kıtır yapmıyor kirpikleri.

Bir başka artısı da kolayca çıkması. Yani pamukla çıkarıp, sonra yüzünüzü yıkadığınızda bir kat daha rimel akmıyor!

{Kimlere uygun olur? }

- Kirpiklerim uzasın ama hacimlenmesin diyenlere,

- Kirpiklerimi doğal gösterecek, sertleştirmeyecek bir rimel arıyorum diyenlere! :)

6 yorum:

idil dedi ki...

ya benım kirpiklerim güzeldir,babam sagolsun aldıgım en güzel özelligi.fazla fazla wardır koparasım gelir artık.ama renkleri biraz soluk kıvrımlarıda gayet güzelde böyle bir solgun suratımı cok abartmadan kirpiklerimi güzel göstericek bi rimele ihtiyacım war cünkü hangi rimeli sürsem kafama kadar cıkıyo ve soft makyajımla gercekten korkunc duruyo .bide temizlenme kolaylılıgını sevdim!!!!en büyük sorunum temizlemek makyajda=)

hevesli bardak dedi ki...

"kirpiklerim uzasın ama hacimlenmesin" ve "kirpiklerim beton gibi olmasın" bir de "havlular pinçik pinçik rimel olmasın, akan rimellerim gotik bi hava vermesin" diyen birisi olarak lalalalaaa diye koşup alacaim kendisinden. Teşekkürler (:

admin dedi ki...

idil, doğuştan şanslısın desene :) o zaman eğer kirpiklerin çok dikkat çeksin istemiyorsan siyah yerine koyu kahve rimel kullanabilirsin.

rimel tercihinde de mutlaka "uzatan" rimellerden kaçın, daha çok hacim verenleri dene. Maybelline Define a Lash diye bir rimel var migros'larda, o mesela sadece tel tel ayırıyor benim çok hoşuma gitti..

hevesli bardak, havlu konusunda ben de çok dertliyim ;) bu rimel yumuşacık yapıyor, çok da kolay çıkıyor, beğenebileceğini düşünüyorum..

Aphraell dedi ki...

Bana da sempatik geldi bu rimel, ama illa ki e-bay'den mi alıyoruz? Migrostan alsak bunu da? :)) şu yurtdışından alışveriş fobimden bi kurtulsam zaten :)

admin dedi ki...

aphraell, güzel bir rimel :)

tr'ye geldi mi açıkçası emin değilim, bir sor istersen maybelline standlarına.

Shopaholic dedi ki...

Sanki biraz Define a Lash havası sezdim ;) Bu yüzden muhtemelen beğeneceğim bir rimel olur bu.. TR'ye gelmiş midir bilmiyorum ama gelmemişse gelse de kullansak diyorum :))

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.