15.05.2009

NARS Farlar & Hello Kitty'e Teşekkür :))

Beni okuyup da, bağlantılarımdan Hello Kitty'nin blogunu bilmeyen yoktur sanıyorum. O da benim makyaj kardeşlerimden birisi :)

Hello Kitty geçenlerde Harvey Nichols'ta bazı kozmetik standlarında %50 indirim olduğunu ve fırsatı kaçırmayıp kendine yeni NARS'lar aldığını yazmıştı, bende ağzım sulanarak monitöre yapışmıştım :)

Bildiğiniz gibi İzmir'de yaşıyorum ve burayı çok sevmeme rağmen, bir Istanbullu olarak bazen düşünüyorum ki Istanbul suyun başı! Orada her şeye ulaşmak mümkün!

İzmir'de sadece bir adet Sephora var, o da yeni açıldı sayılır. Bu Sephora Laura Mercier satmıyor, NARS standıysa neredeyse bomboş, hiçbir şey kalmamış halde ve aylardır yeni şeyler gelmiyor!

İşte bu sebeplerden dolayı Hello Kitty'e bir e-posta yazıp, benim için NARS farlardan bazılarını alıp alamayacağını sordum ve kendisi sağolsun beni kırmadı, benim için işini gücünü bırakıp cicilerimi aldı, sonra bir de kargoya verdi!

Ben bu kıza teşekkür etmeyim de ne yapayım! Çok teşekkürler Hello Kitty!
Çok sevindim çünkü hem ne zamandır istediğim NARS far renklerine kavuştum hem de tam bir fırsat oldular. NARS ikili farlar normalde 68 liraya satılıyor, %50 indirimden faydalandığımız için tanesi 34 liraya geldi.

Yurtdışında bile NARS duo'ları en iyi ihtimalle 28$ civarında temin edebileceğimizi bir de üstüne shipping ödeyeceğimizi düşünürsek, Harvey Nichols indirimi bulunmaz nimet oldu!

Aslında denemek istediğim başka NARS'larda vardı ama bu ayki kozmetik alışverişime limit koyduğumdan, kendimi tuttum.

Nemlendiricim bitmişti, bütçenin geriye kalanını da yeni nemlendiriciye ve iki adet ruja ayırdım. Bundan sonra çok büyük ihtimalle Temmuz'a kadar kozmetik alışverişi yapmayacağım!

{Temmuz programında almak istediğim iki ürün var; Laura Mercier renkli nemlendirici ve Setting Powder} ;)

Ve işte beklediğiniz fotoğraf, yeni NARS Duo'lar:

Bohemian Gold, Kalahari ve ♥South Pasific♥

7 yorum:

bir demet feslegen dedi ki...

Irazım cicilerin gelmişş gözün aydın, harikalar..Güle güle kullan, uygulamalı görüntüleri de bekleriz :)

Shopaholic dedi ki...

Aynı anda 3er tane Narslanmışız ikimiz de Irazcım, üstelik de 1 rengimiz ortak :) Güle güle kullan cicilerinii :)

admin dedi ki...

saol eda'cımmm, uygulamalara yer vericemm :)

@shopaholic, evet senin post'unu da okudum iyi etmişiz valla bende hello kitty'nin sayesinde kavuştum.. south pasific harikaymış aldığımdan beri sürekli ona bakıyorum :)

Unknown dedi ki...

Irazcıgımmm kavussunmus Narslarına cok sevindim canım :)
Ayrıca ne yalan soyleyeyim Tesekkur kartını blogunda gorunce duygulanmadım degil...
esas ben tesekkur ederim benden boyle bir sey rica ettigin ve seni mutlu etmeme fırsat verdigin icin.. :*
cok cok guzel gunlerde kullan ve bol bol foto cek yeni cicilerle :)
bu arada uc ortak rengimiz oldu ;)

admin dedi ki...

canım yaa harikasın valla elimden düşürmüyorum bunlar geldiğinden beri sayende kavuştum muckss

Adsız dedi ki...

Merhaba, gezinirken blogunu gördüm, hoşuma gitti, bilgiler pek güzel. Bu arada ben de Ankara'dayım ve aynıs orunu ben de yaşıyorum. Sephora ile Harvey Nicholsün dağıtıcı firmaları değişmiş bu sebeple artık Sephoralarda NARS görememe riskimiz var:( Güzel habere gelince, tabi arkadaş dayanışması ayrı şey,ama Harvey Nicholslara telefon açtığında kargo ücreti karşılığı,sana ürün yolluyorlar,üstelik tüm promosyonlardan da faydalanabiliyorsun.Sana telefon numaralarını da bilahare bırakabilirim,şu an yanımda değil
Dynera :)

admin dedi ki...

Dynera, bilgilendirmen için çok teşekkürler! Ben de araştırdım ve kendilerine ulaştım, böylece ofisteki kızlarla beraber koca bir paket istedik, bakalım inş. sorunsuz gelir :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.